Slam, mint negatívba tenni? Soha nem hallottam ezt a szót ilyen kontextusban, azért kérdezem.
Itt az a lényeg, hogy nincs hézagoló.
Slam, mint negatívba tenni? Soha nem hallottam ezt a szót ilyen kontextusban, azért kérdezem.
Ezt ismeritek? SLAM THAT STEM
Sziasztok, csak a miheztartás végett érdekelne, hogy ti mennyit mentetek 2011-ben km-ben?
Sziasztok, csak a miheztartás végett érdekelne, hogy ti mennyit mentetek 2011-ben km-ben?
(én kb. 7500-at és 120-130 napon ültem bringán 2011-ben)
Más: szívesen olvasnék olyan cikket amiben a téli alapozás alapjain kívül a különbözõ gyakorlat típusokról lehetne olvasni. Pl van-e értelme az alapozás során alacsony fordulatú erõedzést csinálni, akár résztávokkal vagy hosszú résztávokat (akár 20-30 perc) csinálni magasabb (100 feletti) pedálfordulaton a hajtási technika fejlesztése miatt?
Vagy ezeknek inkább csak a formába hozási idõszakban van értelme?
Ha tudtok ilyen cikket / linket akkor dobjátok be, köszi.
Ha már úgyis nyeregbe ülök heti 1-2 alkalommal (+heti 1 görgõ) télen is akkor idéntõl talán valami rendszert is vinnék bele
Már két hónapja használom a 175-öst (montin 7éve
) a 172,5-es helyett. Egyelõre ugyanúgy tudom forgatni ülve (100-110 között kényelmesen), állva meg sokkal jobb.
ha megvennéd lemérem nekem a váz méreteit szögeit?
a kerék marad.
láttam a blogodon,h hosszabb hajtókart szeretnél használni. nem tudom milyen stílusban tekersz,de nagyobb pedálfordulatnál nem a legelõnyösebb a hosszabb kar. ne értsd félre,nem szeretnék beleszólni. majd úgy is meglátod mennyire fekszik neked. pl akinek jó volt a 180as kar az Indurain. elég szépen tudta forgatni. aki inkább rövidebbre cserélte (175rõl 172,5re) az pedig Armstrong. nekem volt 1 db-ig 172,5ös karom,de nagyon nem jött be. visszacseréltem 170esre. persze én nem hasonlítom magam a királyokhoz.
A sebesség mindent megold.
ez is tetszik: MALI full Campagnolo profi országúti « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez is jó lenne méretben.
amin változtatnék: eredeti villát vissza raknám,ha megvan. emiatt kormánycsapágy,stucni csere is lenne. pedál kidob,könyöklõ elad,és megint bilibe lóg a kezem.
szeretem ezeket a régi mali bringákat.