akkor már nem egyszerûbb leadott kalóriákat számolni?
Szerintem számoljuk wattban!
akkor már nem egyszerûbb leadott kalóriákat számolni?
Javaslom vezessük be a átlagpulzusXóra értéket aminek adjunk egy nevet: pl. terhelésidõ, és ezt jegyezzük és adogassuk össze.
De nem lenne egyszerûbb idõben mérni, mint távolságban? Ahhoz még km-óra sem kéne.
Az en edzestervem is orakrol is szol, termeszetesen, ugyanakkor szerintem evidens, hogy az eves edzes (+verseny) mennyiseget nem oraban, hanem km-ben adjuk meg, amator profi egyarant.
Jani,nem mindenki edz mint állat,aki egyszerüen csak szeret bringázni,az csak km-t néz.Szerintem.
A sebesség mindent megold.
Igen, valójában a km adat semmit nem ér. Az edzést idõben mérjük.
Igen, valójában a km adat semmit nem ér. Az edzést idõben mérjük.
Na ja,a "bowden feszességet" a fékrugó állít,meg Te mikor markolászod a fékkart.Szal ugyan félreérthetõ a beírásom ide vonatkozó része,viszont a feltett kérdésre kielégítõ a válaszom,azaz ezzel a fékkarral sanszos lehet a belövés országúti fékhez.Esetleg ezt is máshogyan látod?Mellesleg ha az a piros izé tekergetése nem változtat a bowden feszességén,akkor próbáld ki,hogy behúzott fékkarnál mennyire engedi magát tekergetni az a piros izé!De ha ezt ilyen szépen tudod, akkor miért kellett azt a hülyeséget leírni az elõtte lévõ hozzászólásodban, hogy "bowden feszességet" állít a piros tekerõ... ?
Láttam mindenki megírta mennyit tekert tavaly km-ben. Node ez idõben mennyi elfoglaltságot jelentett? Ez is érdekes adat.
Az fr7,sd7 mûködési módja szempontjából ugyanaz.A piros izé tekergetése adja meg a kar forgáspontja és a bowden érintõje távolságát.Ha növeled vele a távot,akkor azonos szögfordulat több bowdent húz.Így már egyértelmû?Az országúti fékeknek "kevés" bowden húzás kell a v fékhez képest...
Láttam mindenki megírta mennyit tekert tavaly km-ben. Node ez idõben mennyi elfoglaltságot jelentett? Ez is érdekes adat.
A sebesség mindent megold.
Szerintem itt a többségnek "lefelé hajló" (-5 fokos stucni igazából felfelé áll) stucnija van, akár -17 fokos is, semmi extrémet nem látok a -5-ösben.