Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

bedia01

bedia01

vendég

• fórumtag
  • 112 hozzászólás
hy
Ki mien gumit ajánlana 20x622 méretbe?
Most állok gumvásár elött de nem tudok dönteni.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Hali!

A shimano sora fékváltókarokon a váltás miért nem egy külön kis füllel történik mint a magasabb szériáknál?

PaulvanDyk

PaulvanDyk

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Az idei évre kellene vennem új külsõ gumikat. Mert a régiek már igen kopottak.
Három márkát találtam ami leírások alapján jónak tünik.
1. Schwalbe Lugano
2. Vittoria Zaffiro
3. Vittoria Open Corsa Evo CX

Az elsõ 2 igen olcsó és újak. A 3. használt olyan 200 km van és csak 6000-el lenne drágább mint az elsõ 2.
Kérném véleményeteket, hogy úttartás élettartam oldalról melyiket ajánlanátok?
Köszönöm elõre is a válaszokat.

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

párszor már volt itt is téma ez az "elsõ agyat takarja a kormány, akkor jó a stucni hossz"

de ez gondolom csak akkor mûködik ha már megvan a jó váz, nem? :-)

mert ha egy kisember felül egy 64-es vázra, aminek pl 103 cm a tengelytávja, akkor hiába nézeget, még a 120as kormányszárat is rövidnek fogja látni

Nem inkább túlzottan hosszúnak? Hosszabb vázhoz, rövidebb stucni, sztem.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
párszor már volt itt is téma ez az "elsõ agyat takarja a kormány, akkor jó a stucni hossz"

de ez gondolom csak akkor mûködik ha már megvan a jó váz, nem? :-)

mert ha egy kisember felül egy 64-es vázra, aminek pl 103 cm a tengelytávja, akkor hiába nézeget, még a 120as kormányszárat is rövidnek fogja látni

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.432 hozzászólás

A villa hófehér, fényes felületû a váz pedig gyöngyházszínû, kicsit sötétebb mint a villa.
Ok, tudom, hatalmas probléma :D

kályha ezüstöt neki,mókusszõr ecsettel felhordva. :D :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.432 hozzászólás

ne aggódj a fehér váz miatt. kerestem neked egy igazi beteg darabot: Benotto CronoTime TT
:-)

még most sem látom a problémát :D :cool2:

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ne aggódj a fehér váz miatt. kerestem neked egy igazi beteg darabot: Benotto CronoTime TT
:-)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

mi a gond? én nem látom.

A villa hófehér, fényes felületû a váz pedig gyöngyházszínû, kicsit sötétebb mint a villa.
Ok, tudom, hatalmas probléma :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.432 hozzászólás
következõ projekt: az ünneplõs bringa felkészítése a tavaszra. szerencsére nem kell sok minden. kell 1 új külsõ (vittoria rubino pro tech),új belsõ (vlmi könnyû verzió). opcionális tuning: az elsõ kerékben lecserélném a küllõket dt 2-1,5-2-esekre. jelenleg 2-1,8-2esek vannak benne. ez igazából nem létfontosságú. a nyár vége felé kéne láncot,és sort is cserélnem. ez már 1 következõ történet. remélem nem történik semmi katasztrófa,és más dolgokat nem kell beszereznem. ja,talán 1 új bandázst is beszerzek,m kezd kicsit elfáradni a jelenlegi. ez még nem biztos. lehet,h elég lesz lemosni. estleg még cserélek matricát a vázon. ez mondjuk nem kerülne semmibe,m van itthon 2 campagnolo vázmatrica készlet.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.432 hozzászólás
mi a gond? én nem látom.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Valahogy nem az igazi a színkombináció. :S (új villa) Nembaj, azért csak-csak megszokom majd. Kb 1 hónap múlva már nem lesz kontinensnyi távolság az új kerekek és a bringa között, majd csinálok rendes képeket :)

Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jobbnál jobb ötletek. :D
Mennyiség és minõség. (A minõség nem az, amikor 190-es pulzuson szétcsapod magad).

A sebesség mindent megold.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

akkor már nem egyszerûbb leadott kalóriákat számolni?

Szerintem számoljuk wattban! :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
akkor már nem egyszerûbb leadott kalóriákat számolni?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Javaslom vezessük be a átlagpulzusXóra értéket aminek adjunk egy nevet: pl. terhelésidõ, és ezt jegyezzük és adogassuk össze.

benne vagyok, ha veszel nekem egy pulzusmérõt :D

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Az EDZÉST valóban órában érdemes. A BRINGÁZÁST meg km-ben.
Én jóval többet BRINGÁZTAM mint EDZETTEM ha érted mire gondolok.

Az órában mért edzésidõ sem utal a terhelésre. Javaslom vezessük be a átlagpulzusXóra értéket aminek adjunk egy nevet: pl. terhelésidõ, és ezt jegyezzük és adogassuk össze. (nyilván baromság...bocs)

Egyébként kösz a tippet az alapozáskor érdekes gyakorlatokról. Megkerestem a régi Bikemagokat és tényleg elég jó cikkeket találtam.

De nem lenne egyszerûbb idõben mérni, mint távolságban? Ahhoz még km-óra sem kéne.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Én a görgõzésnél szoktam az órát nézni, egyébként csak a km-t. Más kérdés, hogy az iPhone mér mindent közben. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.432 hozzászólás

Az en edzestervem is orakrol is szol, termeszetesen, ugyanakkor szerintem evidens, hogy az eves edzes (+verseny) mennyiseget nem oraban, hanem km-ben adjuk meg, amator profi egyarant.

nálad a pont. :) max a versenynapok számát szokták még nézni.

tegnap gatyába ráztam a téli bringámat. bezsíroztam az agyakat,láncot cseréltem,letakarítottam. régi campa agyak vannak a télimen. szedem szét a hátsót,és látom,h az 1ik reteszelõ kalapács rugója el van törve. 3 kalapács van benne,3 kicsi spirálrugó mûködteti a mechanikát. a probléma megoldása: vlmi régi tollból kiszedtem a spirálrugót,méretre vágtam,és beépítettem. elég vicces,m müxik. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az en edzestervem is orakrol is szol, termeszetesen, ugyanakkor szerintem evidens, hogy az eves edzes (+verseny) mennyiseget nem oraban, hanem km-ben adjuk meg, amator profi egyarant.