Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34368 replies to this topic

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

én már találkoztam vlhol a neten vele. nem tudtam olyan verziót találni,amit ingyen meg lehetett volna szerezni. egy régebbi,hazai nagykeres katalógusban is találkoztam már vele,úh talán itthon is beszerezhetõ.

...persze van itthon is
Bicisupport BIO SIZE szoftver - BringaBoard kerékpár, snowboard kereskedés, kölcsönzõ és szerviz
csak az ára horror :-)
Megpróbáltam már torrentrõl letölteni, de mindenhol luftra futottam, ezért dobtam ide a kérdést.
Szerintem nem lenne rossz, próbálkozom még.

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,466 posts

Sziasztok!
Lehet, h nem jó helyre írok, de valszeg Ti segíthettek.
Nem találkoztatok véletlenül 1 "Bicisupport bio size" nevû szoftverrel? Esetleg valaki használta már a kerékpárja személyre szabásához? Érdekelne a hatékonysága és a gyakorlati használhatósága.

thx!

én már találkoztam vlhol a neten vele. nem tudtam olyan verziót találni,amit ingyen meg lehetett volna szerezni. egy régebbi,hazai nagykeres katalógusban is találkoztam már vele,úh talán itthon is beszerezhetõ.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
De tenyleg, ezt csak fotosoppal lehetett megcsinalni...

Ez se rossz, hogy all ez a hatso valto...
http://www.bhbikes.c...10/08/L70C2.jpg

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ááá ezt valami hozzá nem értõ marketinges fotosoppolta. De hogy senki nem nézi át a cégtõl a honlapot azért az ciki. Írj nekik, hogy van egy kis gond a kábelezéssel :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ezt erti valaki, ez most mi? :) Valami vicc? Hiba? Vagy komoly?

http://www.bhbikes.c...10/08/L88C2.jpg

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
Sziasztok!
Lehet, h nem jó helyre írok, de valszeg Ti segíthettek.
Nem találkoztatok véletlenül 1 "Bicisupport bio size" nevû szoftverrel? Esetleg valaki használta már a kerékpárja személyre szabásához? Érdekelne a hatékonysága és a gyakorlati használhatósága.

thx!

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Sosem ertettem, hogy a 6400-es hajtokar miert nem mert olyan szinu lenni, mint a szett tobbi resze.
Mondjuk en orultem, mert az FC-6400 tetszett abszolut legjobban 93-ban, ritka mazlistanak ereztem magam, hogy tudtam egyet szervalni.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Hány ilyen tricolor 600as fordult meg a kezeim között...volt zsírúj, dobozos is :) Valóban szép hajtókarok voltak.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Úúúú én is erre a régi 600asra váltottam anno a 300exrõl.. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,466 posts
ez a 2. legszebb. :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
valóban, szépek voltak ezek a 8-as hajtómûvek. nekem ez jobban tetszik de biztos csak azért mert volt ilyenem http://velobase.com/...E9BF3062C4.jpeg

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem is. Ha 175ös lenne akkor megvenném.

sztem ez shimano legszebb hajtómûve: Dura ace 7410 középrésszel « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,466 posts
sztem ez shimano legszebb hajtómûve: Dura ace 7410 középrésszel « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Mindjárt jön Peti a velorules-al :D
Az ideális bringa darabszám n+1, ahol n a meglévõ bringák számát jelöli. Továbbá figyelembe kell venni az x-1 képletet is, ahol x azt a számot jelöli, aminél a barátnõ/feleség kidob.

Amennyiben viszont x + 1 nem értelmezhetõ tartományt jelöl, n tart végtelenhez.
Ott virágozz, ahova elültettek!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Az ideális bringa darabszám n+1, ahol n a meglévõ bringák számát jelöli. Továbbá figyelembe kell venni az x-1 képletet is, ahol x azt a számot jelöli, aminél a barátnõ/feleség kidob.

Micsoda élettapasztalat. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Mindjárt jön Peti a velorules-al :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Apropó: felteszem a kérdést, szerintetek hány bringa elégíthet ki minden igényt? .

1

csak míg megtalálod addig kell sokat végigpróbálni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Apropó: felteszem a kérdést, szerintetek hány bringa elégíthet ki minden igényt?

Szerintem nincs annyi bringa. :)

A sebesség mindent megold.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Nekem ahhoz, hogy elégedett legyek teljesen, bringatéren és mindent lefedjek, amilyen területre használok bringát az talán 4.

- Sramos BMC Teammachine SLR01. - Sportolás jellegû tekeréshez, meg azért mert imádom a BMC-t, amióta elõször elkezdtem kb 5-6 éve érdeklõdni a bringázás után. :>
- Aztán egy BMC Timemachine TM01 -es, ez inkább perverzió, nekem tetszenek az idõfutam bringák, akármilyen torznak is mondható. :P

- Hétköznapi tekerésre, suliba/munkába járáshoz egy elegánsabb acélbike, mondjuk Bianchibol, SingleSpeed verzió, ugyanehhez némi cserefelszerelés, hogy ha túrázni mennék, akkor egy du alatt átalakítható legyen túraképes bringává. :)

- Ezek után már csak egy BMC Teamelite TM01 terepre.

Ez most így 'nálam a csúcs' lista, ami most kellene nekem/szeretnék/álmodok róla, de ha nem is ilyen szinten, akkor 3 kellene nekem, idõfutam kivételével a többi 3 kategóriából valamilyen bringával már ellennék. :)
Ott virágozz, ahova elültettek!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
1.Specialized Stumpjumper Expert 29 már ez is sokkal jobb mint amire szükségem van
2.Bianchi Infinito Chorus-szal,természetesen celeste színben
3.Cube Cross Race a gyári 105-ös szettel
és ennyi,ennél többre meg jobbra nincs szükségem,de ez is eléggé álom kategória :D