Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
itt egy másik link

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Hauptindex - MTB-News.de: Bikemarkt

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tavaly talan valaki linkelt szerintem itt egy nemet apro.bikemag.hu -t, de nem birom megtalalni. De ha barki mas is tud nemet bringas aprohirdetos oldalt, plz, ide a linkkel!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Hoppá. :)

Feltöltött kép

Szerintem elég jól néz ki az új kerekekkel meg villával. Villanyakvágás, szingóragasztás és fékpofacsere még hátravan.

Ez a kulacstartó még tudna dobni az amúgy is szép összképen: Specialized Bicycle Components : Rib Cage Road/MTB

A legutolsó piros-fehérre gondoltam...

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Kinek ismeros a helyzet? ;) (angoltudas required)
http://a7.sphotos.ak...485475164_n.jpg

ez nagyon jó :)

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
:D

kinek ismeros a helyzet? ;) (angoltudas required)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kinek ismeros a helyzet? ;) (angoltudas required)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
fehér fékváltókat borítás? wow, nem tudtam hogy shimanohoz is van

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Van nekem egy - a kormányhoz illõ - controltech... hogy hívják ezt magyarul? spacer.. távtartó?... no mindegy, szóval van egy ilyenem, de nem tudom használni, mert nem kompatibilis a kormánycsapággyal. A most fenn levõ cucc, az teljesen ráfekszik a csapágyra és benntartja a helyén, ez meg - ahogy a fotón is látszik - nem. Van erre valami megoldás? Esetleg létezik olyan csapágy, ami ehhez jó lehet? - valaminek lennie kell, ha gyártanak ilyet, gondolom, nem kalapként hordják ezt az emberek...

Kép

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Szép, az a kis piros meg pont kell bele.
Alsó fogásból gondolom ne akarj fékezni, vagy eléred a fékkart? (ez a baj ezekkel az újhullámos kompakt kormányokkal :-)

Feltöltött kép

Szerintem elég jól néz ki az új kerekekkel meg villával. Villanyakvágás, szingóragasztás és fékpofacsere még hátravan.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

odab@sz!!, Q...va szép az a dög!!, de azt az illúzióromboló fekete (csikóbõrös)kulacstartót reseteld a rendszerbõl!:D

Egyetértek! Egy szép karbon kulacstartó kell a helyére. Egyébként gyönyörû gép! Gratulálok!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
odab@sz!!, Q...va szép az a dög!!, de azt az illúzióromboló fekete (csikóbõrös)kulacstartót reseteld a rendszerbõl!:D

Ridley Noah Fast 

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Remak kis gépezet,nekem is orbeám van,aos fitness bicó de az is jól szolgál eddig.Ez talán orca váz ?A váltórendszer ultegrás?

A váz az Onix (régebbi modell, nem a legfrissebb), a szett pedig 7800 duraace (sor,lánc: ultegra 6700, fékek: SRAM rival)

3T kormány-stucni-villa, FSA nyeregcsõ.

jaro1979

jaro1979

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás

Feltöltött kép

Remak kis gépezet,nekem is orbeám van,aos fitness bicó de az is jól szolgál eddig.Ez talán orca váz ?A váltórendszer ultegrás?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kicsit olyan Rapha fíling ez a kevés pink. ;)

még egy piros kulacstartó hiányzik róla!!
és hogy össze fogod retkelni ezt a szép fehér jószágot nyáron abban a dzsuvás országban...:D

Majd lóg a falon, amíg a meridát gyepálom :D Az is itt van velem :)
Ave: köszi :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jol nez ki, tenyleg.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

kicsit olyan Rapha fíling ez a kevés pink. ;)

Feltöltött kép

még egy piros kulacstartó hiányzik róla!!
és hogy össze fogod retkelni ezt a szép fehér jószágot nyáron abban a dzsuvás országban...:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Feltöltött kép

vwegipeti

vwegipeti

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
jó ez a gyakori modellfrissítés a 3 szettgyártónál: sosem hittem volna hogy 7700-as szettet látok az apróban 42e ft-ért (igaz a sor+lánc cseregyanús) vagy hogy 210 euróért megy el egy 0 km-s grey centaur szett (agyak nélkül) az ebay-n. hiába 4szög tengely, akkor is megér 63e ft-t