Valakinek ötlete, hogy mennyit érhet egy 13-29es titánium 10-es record sor? Akad egy ilyenem fölösbe.
érjen annyit mint egy record hátsóagy: 120 euró. de hát ki használ ilyesmit?
Valakinek ötlete, hogy mennyit érhet egy 13-29es titánium 10-es record sor? Akad egy ilyenem fölösbe.
Hoppá.
Szerintem elég jól néz ki az új kerekekkel meg villával. Villanyakvágás, szingóragasztás és fékpofacsere még hátravan.
Hoppá.
Szerintem elég jól néz ki az új kerekekkel meg villával. Villanyakvágás, szingóragasztás és fékpofacsere még hátravan.
odab@sz!!, Q...va szép az a dög!!, de azt az illúzióromboló fekete (csikóbõrös)kulacstartót reseteld a rendszerbõl!
Ridley Noah Fast
Remak kis gépezet,nekem is orbeám van,aos fitness bicó de az is jól szolgál eddig.Ez talán orca váz ?A váltórendszer ultegrás?
Hoppá.
kicsit olyan Rapha fíling ez a kevés pink.
még egy piros kulacstartó hiányzik róla!!
és hogy össze fogod retkelni ezt a szép fehér jószágot nyáron abban a dzsuvás országban...
kicsit olyan Rapha fíling ez a kevés pink.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
még egy piros kulacstartó hiányzik róla!!Hoppá.
Flickr