én kihagytam a mai napot, kínlódtam eleget a széllel, mióta "tavaszodik" (tegnap is, pl.)
azmiaza GA1 ?
A szél a legjobb edzõtárs!
én kihagytam a mai napot, kínlódtam eleget a széllel, mióta "tavaszodik" (tegnap is, pl.)
azmiaza GA1 ?
Szep ido volt ma.
Kedvenc 2km-es szakaszomon a Soskuti uton (az M7 es Erd kozott) 44.5 km/h-s atlagot mentem konnyeden GA1-ben. (a hatszelen kivul 0.5% lejto is segitett)
Persze ennek megvolt az ara, Budaors es Biatorbagy kozott a GA1 volt hogy csak 18 km/h-hoz volt eleg nagyjabol sikon. Emelkedon meg volt hogy 10 km/h-val vanszorogtam.
Szep ido volt ma.
Kedvenc 2km-es szakaszomon a Soskuti uton (az M7 es Erd kozott) 44.5 km/h-s atlagot mentem konnyeden GA1-ben. (a hatszelen kivul 0.5% lejto is segitett)
Persze ennek megvolt az ara, Budaors es Biatorbagy kozott a GA1 volt hogy csak 18 km/h-hoz volt eleg nagyjabol sikon. Emelkedon meg volt hogy 10 km/h-val vanszorogtam.
A sebesség mindent megold.
BBB BCR-11S RoadGear 130mm-es lyukkör + 50T
Shimano Sora FC-3403 lánctányér 130mm-es lyukkör + 50T
Shimano 105 FC5502 Double Chainring - szintén elérhetõ 50T+130mm lyukkörrel
A kompatibilitás csak a lyukkörön/lyukszámon múlik, vagy kell más is hozzá?
Kösz!
én kompakt hajtókarellenes vagyok, de ha cserélsz , akkor asszem venned kell kompakt hajtómûhöz való átdobót is
130-as lyukkörrel 50-es csak más márkákból létezik. Az 50-es sora és egyéb azok 110-esek.Hello!
Most kezedek outizni (a 3 bringám Xc/tracking/city mellé vettem egy negyedik - road-ot) .
A használt bicó amit vettem 53/39-es shimano 105-ös hajtókarral szerelt. Meg tudja valaki mondani, hogy az 53-as lánctányér (130-as lyukkör) cserélhetõ-e 50-esre? Van ilyen a kínálatokban (különbözõ internetes boltokat böngészve -SORA is, 105-ös is)... Ezek kompatibilisek? Az 53-as keék 130-as lyukkörrel, 5 csavaros.
Elõre is Köszönöm.
én kompakt hajtókarellenes vagyok, de ha cserélsz , akkor asszem venned kell kompakt hajtómûhöz való átdobót is
A sebesség mindent megold.
hat itt az "elso" (dehogy elso, de megis) tarcsas orszaguti.
C59 Disc | Colnago
Itt vannak jo kozelik rola.
Tapei show: Colnago launch C59 Disc road bike | road.cc | Road cycling news, Bike reviews, Commuting, Leisure riding, Sportives and more