Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
végre nem ejtett felsõcsöves váz: http://http://www.pr...-c24t/geometry/ mondjuk kicsit rövidnek tûnik a felsõcsõ,de lehet,h csak a meredek ülõcsõ miatt ilyen.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez se rossz, Anglirun felfele kez nelkuli egykerekezes Sagantol. Nem semmi a ficko.
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem csak mintha, valoban lefordult a szingo.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Sajnálom a jobb oldalát , megelõlegezek egy nagy csúszást rajta. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
olyan a kép, mintha csúszna le a gumi a hátsó felnirõl

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egy szep drift. :) Ezen a foton legalabbis ugy fest a ficko, mintha ura lenne a helyzetnek. Pedig hat...
http://weightweenies...48347&mode=view

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Rettentoen ocsmany

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

úgy látszik shimanoék nagyon elfelejtettek szép hajtómûvet csinálni. még a 9es széria aránylag jól nézett ki,de az utána következõ szériák 1re rondábbakra sikerültek. legalábbis szerintem van így. nekem ez a 4 csavaros megoldás még csúnyábbnak tûnik,mint a mostani kar.

Engem az xtr-re emlékeztet.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
úgy látszik shimanoék nagyon elfelejtettek szép hajtómûvet csinálni. még a 9es széria aránylag jól nézett ki,de az utána következõ szériák 1re rondábbakra sikerültek. legalábbis szerintem van így. nekem ez a 4 csavaros megoldás még csúnyábbnak tûnik,mint a mostani kar.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Feltöltött kép

Az uj 11 sebesseg Dura Ace-t ugy fest mar tesztelik versenyen is. (Omloop)
(A hajtokar 4 csavaros, ebbol lehet tudni.)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

A szélességet az ülõcsontok szélessége határozza meg. Vannak boltok ahol bele ülhetsz egy habszerû anyagba, amiben ott marad a hátsód lenyomata. Ezt le lehet mérni és az egy jó kiindulási alap. Vannak boltok ahol biztosítanak teszt nyerget, mehetsz velük pár kört. Bármilyen nyerget választasz azzal össze kell szokni, be kell törni. Itt van egy Sheldon Brown írás, hátha ez is segít: YASEC

Köszönöm a segítséged, átrágom magam rajta. Ma a Dechatlonban vettem 1 SI C2 Genuine Gel nyerget, azzal tekertem kilencven kilométert, nem jó de jobb. Az az érzésem, h az lesz mint amikor a trekkingre kerestem nyerget, a 7. lett jó. :-))

Ridley Noah Fast 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A D/A DI2-hez kepest, vagy neked az sem tetszik?

Elsore nekem sem volt szimpatikus, de megszoktam. (Ez igy viccesen hangzik, mert nincs ilyenem, de megis)

Rossz a gombok elhelyezése. Alsófogásban kényelmetlen vele felváltani. Állítólag jövõre pont ezt fogják rajta fejleszteni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A D/A DI2-hez kepest, vagy neked az sem tetszik?

Elsore nekem sem volt szimpatikus, de megszoktam. (Ez igy viccesen hangzik, mert nincs ilyenem, de megis)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

>Az elektromos ultegrán meg még van mit fejleszteni ergonómiailag.
A fekvaltokaron?

Igen.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Kisebbre cserélném 120 mm-es Wheeler kormányfejemet

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Az elektromos ultegrán meg még van mit fejleszteni ergonómiailag.
A fekvaltokaron?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
köszi. akkor sztem kihagyom a kiállítást.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem rossz ár ezért a c record hajtómûért: campagnolo hajtómûvek,c-record « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása kicsit kellene még (polírozás) dolgozni rajta.

volt vlki a bringás kiállításon? érdemes kimenni rá? úgy volt,h megyek,de most már nem biztos. országutis szempontból mennyire értékelhetõ?

Nem érdemes, jóval a tavalyi színvonal alatt van, egy-két látnivaló van csak. Az elektromos ultegrán meg még van mit fejleszteni ergonómiailag.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
elõször voltam kint,engem igazából nem nyûgözött le annyira.tátottam a számat a karboncsodákra,meg hú de jó ez a elektromos váltás,de olyan nagy durranás szerintem nem volt.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
nem rossz ár ezért a c record hajtómûért: campagnolo hajtómûvek,c-record « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása kicsit kellene még (polírozás) dolgozni rajta.

volt vlki a bringás kiállításon? érdemes kimenni rá? úgy volt,h megyek,de most már nem biztos. országutis szempontból mennyire értékelhetõ?