Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Min múlik hogy 0 vagy 25 mm-es hátranyúlású nyeregcsövet raknak egy bringára? Ülõcsõ szöge? Vagy ami épp van/vevõ kér?

Is-is, gyártófüggõ.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Corratec Corones « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Nézegetem ezt a bringát. Az árát szerintem megéri. Valaki tud valamit az ilyen corratec bringákról? Kb mennyi lehet a súlya? Annyi biztos, hogy a kerék nehéz benne.

Min múlik hogy 0 vagy 25 mm-es hátranyúlású nyeregcsövet raknak egy bringára? Ülõcsõ szöge? Vagy ami épp van/vevõ kér?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Ma tekertem.
A profik mit gondolnak róla?
http://users.atw.hu/...s//DSC00339.JPG
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Corratec Corones « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Nézegetem ezt a bringát. Az árát szerintem megéri. Valaki tud valamit az ilyen corratec bringákról? Kb mennyi lehet a súlya? Annyi biztos, hogy a kerék nehéz benne.

A sebesség mindent megold.

hoffman_

hoffman_

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Üdv!

Köszi a tippet. Sajnos elfogyott a keret, már jó ideje, nem tudok túl sokat variálni. Az Exage fékpárt megkapnám 4000-ért, ennél nem nagyon találtam olcsóbbat, pláne nem a Bajnoknál. Azért köszi a választ, nézelõdöm még!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Bárcsak én is új bringát építhetnék.. de most nyögöm a törlesztõrészleteimet keményen az elsõ saját lakásunkra. :) Plusz egész hétre szabit kaptam, már elõre kiterveltem milyen kemény kerékpáros etapokat fogok menni, múlt héten mentem is már egy 110es karikát, erre most hogy tudnék ráépítkezni, 38és fél fokos lázzal nyomom itthon az ágyat :( :( jó kis pihenés.

Hoffmann: vedd nyudogtan az exage fékeket, elpusztíthatatlan darabok. Bár lehet jobban járnál egy két forgáspontos fékkel, azoknak jobb a fékerejük. A régi pezsgõszínû 105ös, vagy a 600 ultegra.

Itt is érdemes szétnézni:

http://hercehurca.hu/

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Aprilisban lesz, ha minden jol megy. De addig titok. ;)

Bakker, lelõtted a poénomat. Bár nekem április vége a projekt :-))

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Aprilisban lesz, ha minden jol megy. De addig titok. ;)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ave,végülis milyen vázad lett,vagy lesz?
GT-Atee

hoffman_

hoffman_

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Egy kis gyors segítségre lenne szükségem. Új vagyok a fórumon, az outik körében is csak félig fordulnék meg. Egy singlespeedet építek, és egy Shimano Exage fékre esett a választásom hozzá. Használtan veszem, holnap venném át. Elvileg nagyon szép állapotban van, de hát messzirõl jött ember azt mond, amit akar - azt szeretném kérdezni, hogy mire érdemes figyelnem, mit nézzek meg, amennyiben a fékek ezen családja tökéletesen idegen számomra? És még egy kérdés: ez a cyclocross fékkar jó választás hozzá? - Acor ABL-21002 CycloCross fékkar (Fék | Fékkar | Országúti) | Kerékpár Webshop

Elõre is köszönöm a választ!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
51km, 25 km/h atlag, melegitessel, levezetessel, 800m szinttel. Nyaron ugyanez a kor ugyanigy GA1-ben kb. 28-30-as atlag szokott lenni.
GA1 - edzestartomany, alap allokepessegi edzesekhez. Esetemben 186-os maxhoz kepest legfeljebb 146-os pulzus, szoval lihegesmentes.

Azt nem is irtam, hogy a vegen jol el is aztam.
A szel a MET szerint 25-30 km/h volt akkortajt.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts

az igaz, de ma valahogy már nem volt kedvem vele bringázni.....

különben is, én csak hobbi bringás vagyok, nem edzek, csak bringázgatok....

Én is csak hobbi bringás vagyok, engem is zavar az ennyire erõs szél. Jó erõs volt ma, a fákon nulla lombkorona még, nem volt menekvés elõle....

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

A szél a legjobb edzõtárs! :)

az igaz, de ma valahogy már nem volt kedvem vele bringázni.....

különben is, én csak hobbi bringás vagyok, nem edzek, csak bringázgatok....

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts

én kihagytam a mai napot, kínlódtam eleget a széllel, mióta "tavaszodik" (tegnap is, pl.)

azmiaza GA1 ?

A szél a legjobb edzõtárs! :)

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Szep ido volt ma. :)
Kedvenc 2km-es szakaszomon a Soskuti uton (az M7 es Erd kozott) 44.5 km/h-s atlagot mentem konnyeden GA1-ben. (a hatszelen kivul 0.5% lejto is segitett)
Persze ennek megvolt az ara, Budaors es Biatorbagy kozott a GA1 volt hogy csak 18 km/h-hoz volt eleg nagyjabol sikon. Emelkedon meg volt hogy 10 km/h-val vanszorogtam.

én kihagytam a mai napot, kínlódtam eleget a széllel, mióta "tavaszodik" (tegnap is, pl.)

azmiaza GA1 ?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
jövõ 7en hosszú 7vége :) talán tudok menni 1 kicsit tekerni. feltéve,ha nem kell menjek vlhová dolgozni.

Fábián Imre

Fábián Imre

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

Kedvenc 2km-es szakaszomon a Soskuti uton (az M7 es Erd kozott) 44.5 km/h-s atlagot mentem konnyeden GA1-ben. (a hatszelen kivul 0.5% lejto is segitett)
Persze ennek megvolt az ara, Budaors es Biatorbagy kozott a GA1 volt hogy csak 18 km/h-hoz volt eleg nagyjabol sikon. Emelkedon meg volt hogy 10 km/h-val vanszorogtam.

Szia!

Hány km volt a teljes táv és ehhez milyen az átlagsebbesség ?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
nézem a párizs-nizza idõfutamát,és én úgy látom,h Wiggins-nek nincsen dugó a kormányában. ez én úgy emlékszem nem szabályos. szerintetek? lehet,h félrenézett 1 kicsit az 1ik uci ellenõr :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
jól tudod. most néztem meg 1 2003as shimano katalógusban.