Sziasztok!
A honlapon láttam ezeket a bringákat: C12.hu. Használ valaki ilyet? Nagyon tetszetõsek és árban is rendben vannak. Szeretnék egy kis információt szerezni róla. Esetleg ha használ valaki akkor meg is nézném szívesen az õ bringáját.
Üdv: Matej
Grósz Béla, Székesfehérvár. Tavaly nyár óta van neki egy és gyilkolja rendesen, megy át vele mindenen

.
kampany van? 
Kinai generic vazak festve, de joval biztonsagosabb, es egyszerubb idehaza megvenni, mint Kinabol.
Jol neznek ki, szo se rola. R&D-re biztos nem koltenek annyit, mint a nagy nevuek, viszont tuti, hogy jol masolnak toluk.
Par "neves" marka is hasznal ilyen generic vazakat.
Kínai noname meg ebay vázaknál nem elsõsorban a termék lehet rosszabb, mint a neves gyártóé, hanem a mögöttes szolgáltatások. Ha baj van egy neves gyártó cuccával - márpedig lesz azzal is baj - akkor tudsz kihez fordulni.
Az innen-onnan származó számla nélküli dolgokért ki vállal felelõsséget, hova tudsz fordulni?
Neves gyártó váza is törhet, pl. pár hete együtt tekertem egy Prolog-os sráccal. Náluk a Cervelok középcsapágyháza adta meg magát nem 1 esetben, elrepedtek a vázak itt. Viszont cserélték ezeket. Rá is kerestem a neten és finoman szólva sem ismeretlen a dolog máshol sem.
Volt 1 pár kínai karbon kulacstartóm, jó könnyû. 1 éve használom. 2 hete egy erõsebb huplinál a teli kulacs alatt az egyik gondolt egyet és az aljáról letört a kis fül ami tartja a kulacsot. Nagy gond nem volt, lecsúszott a kulacs. Otthon megnézve rájöttem, hogy csak idõ kérdése volt. Ezek után kormányt innen biztos nem vennék. A C12 is árulta pont ezt a kulacstartót csak náluk 4500 körül volt, a haverom meg 10-et rendelt ebayról darabját 2500-ért. Most van fent egy pár Blackburn Slick, ott ez a törés kizárt, olcsó és ugyanolyan könnyû.
Ahol a chinarello vázakat árulják ott lehet kapni pont ugyanilyen vázakat is.