Sziasztok!
Mivel nincs tapasztalatom országúti alkatrészek terén, ezért egy kis segítséget szeretnék kérni.
Két fék között hezitálok:
XLC BR-R01 Comp Road (Fék | Fék | Országúti fék) | Kerékpár Webshop
Bike24 - JULY 20F Alu Road Brakes
Ahogy olvasgattam a fórumon a két forgáspontos fékeknek jobb a fékhatása, ezért inkább az XLC fék felé húzódok inkább.
Szerintetek is jobb lenne az XLC?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
ezt a july féket én is nézegettem, miután valaki itt a fórumban linkelte. csalóka a kép, mert ez is két forgáspontos, ha jól emlékszem.
andersen volt, júliusban:
"Tapasztalatok a szürke szamárral / 1: FÉK
Féknek nem egy szokványos darabot választottam: July 20F 65 Eur, 229 gramm (összehasonításképpen, a 105-ös fék 63 Eur, 358 gramm)
Érdekes cucc, mert úgy néz ki mintha 1 forgáspontos lenne, de valóban kettõ, mert a piros kar is a saját tengelye körül forog.
Meglepõdtem, mert brutál fékerõt produkál ami az ilyen könnyûsúlyú fékeknél nem általános. Minõségi kidolgozás és anyaghasználat.
Negatívumok: Beállítani kicsit körülményesebb, mint egy shimano féket, és a kerékcserénél kilazítani is nehézkesebb.
Szóval egyenlõre nagyon elégedett vagyok vele, reméljük bírja majd a strapát is, mindenesetre kiváló az ár-teljesítmény-tömeg arány.
A fékgumik kékek azon a féken amit kaptam, nem pirosak mint a képen, amit nem bánok."

Sign In
Create Account

Back to top