En csak kisertem valakit meg delelott, autobol nehez volt megerteni, miert megy olyan lassan.

Visszapele persze repult o is.
A sebesség mindent megold.
Van valami jó módszer a vázban futó bovden befûzésére? Vagy addig kell játszani vele amíg ki nem jön a másik végén?
A ház nem fér be, csak a bovden. 3,5mm a lyuk átmérõje. Hogy fogom meg a bovden végét a vázban ezzel?
A ház nem fér be, csak a bovden. 3,5mm a lyuk átmérõje. Hogy fogom meg a bovden végét a vázban ezzel?rugalmas acél vagy mûanyag szál. hurok van a végén. ahol a bovdenház befér, ott sztem ez is.
kb
Manyag vezetk behz szl 10m, AQ00038301, Adeleq
Az hogy mûködik? Van egy mágnes a végén? Milyen vastag kb?
Az hogy mûködik? Van egy mágnes a végén? Milyen vastag kb?csak így parasztos gondolatként, villanyszerelõs vezetékbehuzó ?
kihúztad a régi bovdenházat? ha igen,akkor marad a játék. esetleg ha van bovdenvezetõ a vázban,akkor sem kell szórakozni vele.
Van valami jó módszer a vázban futó bovden befûzésére? Vagy addig kell játszani vele amíg ki nem jön a másik végén?
nem gondoltam volna,h 1 hazai webshopban lehet még kapni ilyeneket: Campagnolo váltókar alsócsõre (retro) (Váltás | Váltókar | Országúti) | Kerékpár Webshop Shimano 105 "Golden Arrow" '83-'86 (SL-A105) (Váltás | Váltókar | Országúti) | Kerékpár Webshop
Sziasztok!
Mivel nincs tapasztalatom országúti alkatrészek terén, ezért egy kis segítséget szeretnék kérni.
Két fék között hezitálok:
XLC BR-R01 Comp Road (Fék | Fék | Országúti fék) | Kerékpár Webshop
Bike24 - JULY 20F Alu Road Brakes
Ahogy olvasgattam a fórumon a két forgáspontos fékeknek jobb a fékhatása, ezért inkább az XLC fék felé húzódok inkább.
Szerintetek is jobb lenne az XLC?
Elõre is köszönöm a válaszokat!