Nem is egy ember van ehhez hasonlo pozban, egyebkent.
Itt van a tul "hosszu" bringas, amikor ulve hajt.

http://foto.nutrixxi...s/bekas_192.jpg
Egyebkent ez is valami borzalom.

Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2012/Orszaguti/0429-Peti-Idof/pet-101
Többek között. Kicsi neki a váz, és vsz. így kompenzálta. Ezért viszont montis pózban teker. A térd is a pedálsík elõtt van.
(Annó MJanitól kaptam 1-2 jótanácsot, illetve az új outimat a competitivecyclist fit calculátor eredmények (és a régivel szerzett tapasztalatok) alapján építettem. Tavaly a Pelso céljába görcsölõ váll, nyak, hátizmokkal értem be, most a BRM 200-on semmi ilyen gond nem volt, pedig nem vagyok egy mai gyerek)
Én is így látom, ahogy te. És tényleg lejtõ következett.én meg a túl hosszú vázas képet nem értem. ez egy tök kicsi váz, látszik a fejcsõn. szerintem a rider épp nyújtózik, vagy épp hátracsúszik mert lejtõ következik
Köszönöm. Tényleg sokan vannak, akik finoman fogalmazva nem ideális pózban tekernek. Eleve nehezen tudom feldolgozni, hogy valaki fent fogja a kormányt egy idõfutamon.Gratulálok!
(Megnéztem a képeket, elszomorító hogy minden második versenyzõ rossz méretû bringán és/vagy rossz testtartással teker. Túl hosszú , túl rövid bringa, túl
hosszú hajtókar stb.)
A sebesség mindent megold.
A túl rövid jelzõvel illetett képen a stucni helyzete sem ideális.
A túl rövid jelzõvel illetett képen a stucni helyzete sem ideális.
A túl rövid jelzõvel illetett képen a stucni helyzete sem ideális.Gratulálok!
(Megnéztem a képeket, elszomorító hogy minden második versenyzõ rossz méretû bringán és/vagy rossz testtartással teker. Túl hosszú , túl rövid bringa, túl
hosszú hajtókar stb.)
Beszámoló az idõfutamról a blogomon: Márkus Jani kerékpáros blogja: Péti Nagydíj - 2012.04.29.
Köszi.
MJani, dobogo! Minden elismeresem!
A kezdõlapon totálisan a közepén,a flúgos futam felett!
Köszönöm.
Ez gyors volt, de én nem látom. Hova dugták el õket?
Gratulálok Jani,nagyon korrekt átlagot mentél!
A bakonybike oldalán fent vannak az eredmények.Üdv
Fényképen van, berakom a blogomba a beszámolómba, 1-2 órán belül kész lesz. A szervezõket ismerve napokig ez lesz a hivatalos eredménylista.mutasd azt az eredménylistát lécci!
mutasd azt az eredménylistát lécci!Láttalak és a bringádat is láttam.
![]()
A szél max 30-40mp lehetett.
Én tudom mindeni idejét, van eredménylistám.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Megvolt a Pet. Szornyu volt, 3.5km utan iszonyat szembeszel 7km-en at, utana meg 5 km szembe/oldalt.
Amikor a vegso hatszeles szakaszra fordultam meg alig 33-as atlagom volt.
A hatszelben a maradek 5km jobbara 45 felett, ezzel 35 fole tudtam vinni az atlagot.
33:45 volt tavaly az idom, most 36:08. 35.1 km/h. A szelen kivul a bicaj is sokkal rosszabb volt, mint tavaly, de szerintem leginkabb csak egyszeruen gyengebb vagyok.
http://connect.garmi...layer/172879191
Egyelore a tobbiek idejet meg nem tudom, de 30 perc alatt mentek, az biztos.