MJani,
Jo olvasmany megint! Nem vagy semmi bakker, lobogsz a mezony mogott leszakadva, es nem adod fel, respect.
Ez olyan, mint az idõfutam.
MJani,
Jo olvasmany megint! Nem vagy semmi bakker, lobogsz a mezony mogott leszakadva, es nem adod fel, respect.
A sebesség mindent megold.
Ez nekem kb olyan, mint hogy valaki tud írni.>Ez egyszerû szögfüggvény.
Fiatal vagy.Es gondolom nem bolcsesz...
A végén mi lett veled?
A legvégén?
Az oldalszeles átvezetõ rész egy pici emelkedõvel indult a faluból kifelé, azon elindultam felfelé picit tempósabban és egybõl eltávolodtam. Gondoltam lefárasztom magam így a végére. Erre egy Cervelo-s srác feljött rám és mondta, hogy akkor gyerünk. Én meg mondtam, hogy nem vezetek neki mert igazából nem vagyok már versenyben (már a rajtszámom sem volt fenn, chipet is leadtam) és így ez nem lenne etikus. És akkor picit visszavettem, beálltam a boly végére. Azt a srácot megfogta a boly de a csapattársai rögtön kontráztak és elkezdtek menni közvetlenül Fonyód elõtt. Erre mozdulhattam volna de bevillant, hogy megint nem lenne jó beleszólni a dolgokba, nehogy én húzzam rájuk a sort vagy legalábbis segítsek ebben. Ígyhát szépen lecsorogtam a sor végére, és intettem, hogy tiétek a pálya és lemaradtam picit.
Aztán ezután láttam, hogy lassul a tempó és gondoltam, hogy akkor a végét még elkapom, el is kezdtem menni, de akkor kanyarodtatok el balra Fonyód elõtt ahol befújt a pofaszél...na itt gondoltam azt, hogy akkor ennyi volt mára a tudomány és a technika újdonságaiból. Felgurultam a célba és megnéztem a befutót
Anno én is elsõsorban a kényelem miatt vettem karbont, ezt megértem. Viszont azt azért elmondhatom, hogy a kényelem szempontjából legalább annyira fontos a kerék mint a váz. Ha igazi kényelmet akarsz akkor vegyél egy klasszikus fûzött kerékszettet is hozzá 25-ös gumival. OK, persze, ezek a kerekek azért nem ugranak úgy mit egy betonmerev gyári szett, de valamit valamiért.
Most pedig más: ha akárcsak egy kicsi dudor vagy S kanyar van a gumitokban akkor azzal még edzeni sem menjetek, nemhogy versenyre. Ezt most a saját káromon tanultam meg, elment egy versenyem miatta....és még mákom is van, hogy 40-50 körül a bolyban nem pereceltem egy nagyot, elsõ kerék volt.
A vasárnapi Fonyód kupán a 2. fonyódi körön az élbolyról szakadtam le egy akkora durrdefekt miatt amitõl csengett a fülem. A külsõm 4-5 centi hosszan hasadt fel valószínûleg egy szálszakadás helyén. Ezt a szálszakadást, ami leginkább egy S formájú dudor volt gumin pedig szombaton már észrevettem de gondoltam csak kibírja...hát nem bírta ki.
Ez egyszerû szögfüggvény.stucnihossz belövéséhez (dõlésszögekkel): TTBIKEFIT.COM - Stem Calculator
Acél.értem, köszi az infót. egyébként azt mennyire tartjátok butaságnak, hogy most mindenáron karbon bicajt szeretnék? leginkább kényelmi szempontok vezérelnek. vacak a derekam de ennek ellenére szeretnék kifejezetten hosszúkat is tekerni, hét-nyolc órát is a nyeregben tölteni. egy full karbon azért hosszútávon csak kényelmesebb mint egy alu vát karbon villával, nem?
értem, köszi az infót. egyébként azt mennyire tartjátok butaságnak, hogy most mindenáron karbon bicajt szeretnék? leginkább kényelmi szempontok vezérelnek. vacak a derekam de ennek ellenére szeretnék kifejezetten hosszúkat is tekerni, hét-nyolc órát is a nyeregben tölteni. egy full karbon azért hosszútávon csak kényelmesebb mint egy alu vát karbon villával, nem?
A magyar válogatott szponzora.
ma is okosabb lettem, köszönöm! a Carreráról nem találok túl sok infót, de ha minden igaz, Pantani ment vele.
A kerékszettet ismerem, jónak találom. Annak új ára akciósan 110e. Ft.
A stucni szerintem hosszú lesz neked, de az majd menet közben ill. beállításnál derül ki.
Az SMP nyerg is jó, csak nehéz beállítani. Ahhoz, hogy kényelmes legyen, pontosan kell belõni a kormánytól való távolságát.
Integrált hajtómûnél a tengely a jobb oldali hajtókar részét képezi, míg a többi típusú hajtómûveknél van egy monoblokk, ami a vázban van, ebben benne van a tengely, csapágyak, s ennek tengelynek a két végére rögzíted a hajtókarokat.
akkor egyelõre marad az 56-os Carrera. tudnátok mondani róla valami bíztatót?
ha tudnám mi az
de megjegyzem!
Akkor megpróbálhatsz vastagabb alátétet is berakni, 0,3mm-est akkor szoktam amikor az alsó kettõn beleér. Egyébként nem lesz egyszerû ilyen alátétet találnod, vékony 12mm-s. Szerintem keskenyebb lánccal sem lenne jó, mert csak tized mm-ben mérhetõ a láncok közti különbség. Valami más gond is lehet ott.Pontosan ez történik. A kis fogaskerekeket nem is tudom használni, de ezt az alátét témát kipróbálom.
ha tudnám mi az
de megjegyzem!
A 2-es szerintem felejtõs, a 60-as vázméret miatt.
A Te méreted 56 cm-es váz.
sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni. tudom, jobb helye lenne a kérdésnek a milyen bringát vegyek topicban, de azt végül is tudom, hogy milyet, csak azt nem, hogy melyiket
181cm magas vagyok, kicsit súlyosabb rider 85 kilóval. hármat néztem ki, Ti melyiket ajánlanátok? elõre is köszönöm!
1
2
3