Igaz nem hozzám szólt a kérdés de tegnap lebicikliztük a pálya 2/3-át a haverommal. Az út helyenként azért nem a legjobb sajnos de pont akkor voltak kint a szervezõk és a szitusabb részeket spray-al körbejelölték de azért maradtak ki dolgok, figyelni kell végig. Esztergom központban indítottunk az órát és kihagytuk a Bajna-Gyermely-Szomor-Tarján- Héreg karikát mert azt már betéve ismertük. Azon a részen ahol mentünk csak 1 szer kellett kistányért váltani, amikor Dorogról elfordulsz jobbra. A többi áttolható nagytányéron :-) Igaz, ebbõl a végén már projekt lett (mármint, hogy nem váltunk le) Azért Gyermelyen, Szomoron és Tarján felé is kelleni fog a kistárcsa, ott beköszönnek néha a 10%-ok.
Az erdészháztól féltem egy kicsit mert évekkel ezelõtt voltam ott versenyen és akkor nagyon el voltam készülve, akkor a 39/26-nál jó lett volna könnyebb. De most nem kellett csak a 39/24.
Én ismertem a végét, a haverom nem. Egy ideig együtt mentünk felfelé jó tempóban de õ egyszer csak rátett egy lapáttal mondtam neki, hogy akkor menjen ha akar. El is távolodott, viszont az utolsó 5-600 m-en kifizetõdött, hogy nem mentem vele mert igencsak rá tudtam jönni, így elég pörgõsen ment a vége is. De azért õ ért fel elsõnek.
Érdekes, hogy ez az uccsó 3 km mennyire megfogja az átlagot: Esztergomig mentünk 32,7-es átlagot de a heggyel csak 31-es lett a vége.
És 2 közérdekû információ: fent a házban 350 a Soproni. Mondjuk lehet, hogy holnap inkább a tea kell majd
és a szervezõkkel beszélve, lehet, hogy nem lesz frissítés a hideg idõ miatt, egyébként Tarjánban lenne
Ave,
emlékszem tavaly volt róla szó, de már nem emlékszem mit írtál rá. Az erdészházhoz milyen áttétellel tudtál felmenni tavaly elõtt?