Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nagyon jo video, hogyan keszul a kerekpar cimszoval. Csak ez nem a Discoveryn ment, es nem mostanaban... 1945.
How a Bicycle is Made (1945) on Vimeo

Azt mondjak, egy ficko egy 8 oras muszak alatt 1000 agyat csapagyazott fel. (golyok+zsir)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

a veloce elviszi a 29est is. a chorus nem. az 26ot visz max.

a 11es váltók már többet is tudnak. azok azt hiszem elviszik a 29es fogaskereket. a 27est tutira. a recordok is tudják ezeket fogaskereket. legalábbis így emléxem.

Levente09

Levente09

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

Köszi. Akkor lehet inkább szerzek egy kompakt hajtómûvet.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Hello!

Nekem Veloce (RD9/VLXS) rövid kanalas váltó kiválóan viszi a Miche 12-27 soromat.

lp1978

lp1978

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Hello!

Nekem Veloce (RD9/VLXS) rövid kanalas váltó kiválóan viszi a Miche 12-27 soromat.

Levente09

Levente09

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Régebbi chorus 2009 vagy 2008 as lehet nem tudom pontosan. 10es rövid kanalas az tuti!
Szóval akkor valószínû nem fogja bírni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
https://picasaweb.go...erseny20120513#
https://picasaweb.go...edmenyhirdetes#

Újabb képek a Kínok Kínjáról.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

Sziasztok!

Szeretnék cserélni campa fogassort! Most 12-25 ös fogsorkiosztásom van és szeretnék 13-29 es-t venni! Az lenne a kérdésem hogy a campa chorus rövidkanalas váltó vinné-e rendesen? Van valakinek ebben tapasztalata?
Köszi!

évjárat, fokozatszám,v vlmi. több infót. mi nem látjuk a bringád. a 10es rövid kanalas max 26ost visz.

Levente09

Levente09

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Szeretnék cserélni campa fogassort! Most 12-25 ös fogsorkiosztásom van és szeretnék 13-29 es-t venni! Az lenne a kérdésem hogy a campa chorus rövidkanalas váltó vinné-e rendesen? Van valakinek ebben tapasztalata?
Köszi!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Legalább 90%ban az összes kormány matricázott kalloy.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Nekem van vagy két használt márkás kormányom, ötezerért odaadom. 42esek. Írj ha érdekel, lefényképezem. Egyébként a szélasség mellett a hajlítás is fontos, mennyire mélyre nyúlik le. Márkát nehéz javasolni, ez olyasmi, mint a nyereg

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Es ne feledjuk van olyan kormany, ami a vege fele szelesedik.
Pl. az en Eastonom ilyen, igy inkabb 44-est vettem, fekkarfogasnal 42.5-nek mertem.
A Deda Zero 100 44-es meg kozepbol kozepig ~42 mind a vegenel, mind a fekkarnal merve.

milyen kormányt javasolnátok akkor kezdõ oútisnak, max 15ezer pénzért? Ritchey bácsi vmelyik terméke? van WCS 10ezerért az apróban. bár fehér lenne a legszebb, de az durván feláras...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Es ne feledjuk van olyan kormany, ami a vege fele szelesedik.
Pl. az en Eastonom ilyen, igy inkabb 44-est vettem, fekkarfogasnal 42.5-nek mertem.
A Deda Zero 100 44-es meg kozepbol kozepig ~42 mind a vegenel, mind a fekkarnal merve.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
amúgy az sem mind1, hogyan mérik a szélességet. van gyártó, ami csõközéptõl csõközépig, de van amelyik széltõl szélig. ez pont 2cm különbség. én 46-nál (szél-szél) nagyobbat nem láttam még.

nekem van negyvenhatos is, a bike compról vettem anno. De outira nem ajánlanám, én is cx-en használom

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
nekem van negyvenhatos is, a bike compról vettem anno. De outira nem ajánlanám, én is cx-en használom

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Minden elsimeresem MJani, aze' ez nem semmi, ilyen nevek mogott 3. az szuper.

Nekem tragedia volt, fel orat kaptam a tavalyi onmagamhoz kepest, majd egy orat a gyoztestol es sikon szakadtam le sorban minden bolyrol, ami utolert.
Talan nemi magyarazat, hogy most beteg vagyok.

Szinte mindenki lassabb volt, mint tavaly. Belekerült plusz 4-5perc az utolsó heggyel és elején sem volt tempó, ami vitte a perceket. A gyõztes idõ is 10perccel lassabb volt, mint tavaly.
Sérült is voltál a télen és a bringád sem az igazi. A betegség meg simán el tud venni 10-20%-ot is.

Aki volt es merte a sajat idejet, a lassu rajtot is beleszamoltak? Az en hivatalos idom jo 6 perccel rosszabb, mint a sajat meresem.

Igen, beleszámolták.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Aki volt es merte a sajat idejet, a lassu rajtot is beleszamoltak? Az en hivatalos idom jo 6 perccel rosszabb, mint a sajat meresem.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Minden elsimeresem MJani, aze' ez nem semmi, ilyen nevek mogott 3. az szuper.

Nekem tragedia volt, fel orat kaptam a tavalyi onmagamhoz kepest, majd egy orat a gyoztestol es sikon szakadtam le sorban minden bolyrol, ami utolert.
Talan nemi magyarazat, hogy most beteg vagyok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
]

Te tényleg országúti vásárlásán töröd a fejed? Én még leragadtam a "fully aszfaltra is" gondolatodnál. :)

még az sincs kizárva :)

de múlt vasárnap úgy döntöttem mégiscsak kell vmi aszfaltos .
a, könnyú monti tar gumival
b, ismét cross bicó
c, ez a cx bringa (azért 35-ösnél csirkébb gumira nem lennék hajlandó)aminek idéztem a geótábláját
d, ugyanez egyenes kormánnyal, csak akkor eggyel nagyobb váz

ed . bocs a 2 post, ez a többszörös idézet vhogy nem jött össze
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Én mindig klasszikus geometriában értem a méreteket, abban az 53-54-esnek 53-54cm a felsõcsöve. Annyiféle méretezés van, hogy csak felsõcsõhosszt, a szögeket és a fejcsõhosszt érdemes nézni.

ja ok. alapban én már montinál is, azt nézem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való