Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igen úgy tényleg necces, bár én is kvázi kísérés nélkül nyomtam végig, mivel a kísérõnk az elmenéssel volt érthetõ módon. Mondjuk õ nem vett fel 1x se semmit az elmenésben. Gondolattal lehet játszani, én is szoktam, de azért elég komoly emberek voltak abban az elmenésben, és elég komolyak szakadtak is onnan vissza. Az esélyesek egymást figyelték, közben meg nem látták a fától az erdõt... Nagyon benne volt, már a legelejétõl, hogy haza tudnak érni.

Most látom, hogy megnyerted a mezõnyhajrát. :)

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igen úgy tényleg necces, bár én is kvázi kísérés nélkül nyomtam végig, mivel a kísérõnk az elmenéssel volt érthetõ módon. Mondjuk õ nem vett fel 1x se semmit az elmenésben. Gondolattal lehet játszani, én is szoktam, de azért elég komoly emberek voltak abban az elmenésben, és elég komolyak szakadtak is onnan vissza. Az esélyesek egymást figyelték, közben meg nem látták a fától az erdõt... Nagyon benne volt, már a legelejétõl, hogy haza tudnak érni.

Csak annyit tudok, mint ami velo-n megjelent. Nem tudom mi volt elöl. De az biztos, hogy 3 kulacs kevés lett volna nekem egy 5órás versenyen. A tavalyi kiszáradás sem tett igazán jót, visszavetette a formám hetekre.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Nem voltam (csapat és frissítés nélkül nem láttam értelmét bevállalni), csak a rövid beszámolót olvastam. Hihetetlen, hogy hagyták a szökést hazaérni... :) El lehet játszani a gondolattal, hogy mi lett volna, ha én is elöl vagyok, pont ez a stílusom, tempózni órákon át (aztán leszakítanak a végén :) ).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Pelson volt valaki?

Nem voltam (csapat és frissítés nélkül nem láttam értelmét bevállalni), csak a rövid beszámolót olvastam. Hihetetlen, hogy hagyták a szökést hazaérni... :) El lehet játszani a gondolattal, hogy mi lett volna, ha én is elöl vagyok, pont ez a stílusom, tempózni órákon át (aztán leszakítanak a végén :) ).

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Gyorszar is csinalhatja a nyekergest.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
Pelson volt valaki?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
nekem többször volt olyan, hogy a monoblokk menete alá ment be kosz és az adott ki szörnyûséges hangokat. érdemes makulátlanra takarítani, majd zsírral, nem sajnálva összerakni. másik eset az volt, amikor nem volt rendesen összehúzva az összehúzó csavarral a rendszer, és úgy lett meghúzva a két imbusz. Rosszabb volt mint 4 traktor együtt...

ha kiállva tekerek erõbõl, fõleg emelkedõn, valami erõsen nyekereg.(ülve semmi hangja)
de nem tudom hogy kormánycsapágy, vagy monoblokk.
mivel a jobb láb terhelésétõl csinálja azt gondolom hogy az utóbbi.
mi lehet a baja?
2x4000Km van benne, ennyit bírt volna a 7800-as csapágy? vagy a váz nem bírja az integrált tengelyt?
ki kéne venni a kart, és ráhúzni a csészékre?

valakinek ötlet?

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Ön túl erõs kérem tekerjen finomabban:)

Nekem is volt ilyen Rosta Zoli elõször zsírozta majd cserélte a középcsapágyat. De a pedál is adott már ki nyekergõ kattogõ hangot.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

ha kiállva tekerek erõbõl, fõleg emelkedõn, valami erõsen nyekereg.(ülve semmi hangja)
mi lehet a baja?
2x4000Km van benne, ennyit bírt volna a 7800-as csapágy? vagy a váz nem bírja az integrált tengelyt?

valakinek ötlet?

Én kihajtanám a jobb pedált, kitörölném a meneteket és kis zsírral visszatenném. Ha tovabbra is recseg, jönne a monoblokk.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

mi lehet a baja?

valakinek ötlet?

Szia!
Nekem a kormányszár adott hangot, a villanyaknál volt fellazulva.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
mi lehet a baja?

valakinek ötlet?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.576 hozzászólás
Megérkezett a TRP CX9 mini v-fék, fel is került a bringára, egy rövid találkozásom már volt is vele. Teszek majd fel képeket, de errõl a fékrõl van szó:
TRP

Kifejezetten profi a csomagolás és maga az alkatrész is. A fékerõ döbbenetes, simán odatehetõ egy jobb MTB v-fék mellé (és egy cx bringánál hamar el lehet veszíteni a tapadást). Egy ujj is elegendõ a fékkar húzáshoz, így az adagolást nagyon meg kell szokni. Egy kicsit nyúlós érzésre a fékezés, de nem vészes. A fékpofákat a lehetõ legközelebb kell beállítani a felnihez, ezzel csökkenthetõ a nyúlás, és növelhetõ a harapása a féknek. Összességében jó lesz ez nagyon, nem véletlenül dicsérték mindenhol.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás
én maradok a jó öreg 10es recordomnál. :) még alu kanala van a hátsó váltónak,4szögtengelyes,alu a kar is. már elavultnak tûnik a mostaniakhoz képest,de azért nagyon szépen teszi a dolgát. nem utolsó sorban királyul csillog a sok polírozott felület. :) nem szürkül bele a mostanában divatos sötét színekbe.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Nekem tetszik, a hatso Di2 valto pl. nagyon kompakt lett, szep.

Csatlakozom. A kerekek is végre nagyon pofásak.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás
itt is van róla vlmi: FEATURES: SHIMANO DURA-ACE GOES 11-SPEED

meg itt is: Shimano goes to 11 with new Dura-Ace

annyit kivettem,h szélesebb a kazetta,és ezért nem is megy fel a mostani kerekekre.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Biza, kint van mar a hivatalos oldalon is: Dura Ace

angolosoknak:
Shimano 2013, Part 1. Dura Ace 9000 - Fair Wheel Bikes
Shimano 2013, Part 2, 9070 Di2 Dura-Ace - Fair Wheel Bikes
Shimano 2013, Part 3, Wheels - Fair Wheel Bikes

Nekem tetszik, a hatso Di2 valto pl. nagyon kompakt lett, szep.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Csomó fotó az új Dura Acerõl:

Light-Bikes.de --- news for weightweenies

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Miért nem veszel egy egyszerûen beszerezhetõ vázat?
Mer' hulye vagyok, gondolom. :)
De amilyen lekvar vagyok, mindegy is mivel megyek.

@gandros: egyelore nem, meg megprobalom a gyartot kozvetlenul megkeresni, hogy ezt megis hogy kepzeltek, stb.

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Miért kellett elõre tolnod a nyerget?

Nagyon pongyolán azt mondhatom:
túl elõl a nyereg vagy/és túl alacsonyon a nyereg/túlzott quadriceps használat--- térd eleje fáj
túl hátul vagy/és túl magasan/túl erõltetve a körkörös hajtást, túl erõltetve a húzó fázist---- a térd mögötti területek fájdulnak meg.

Üdv
Szimba

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Jani ilyen stucni kell:

kb100mm -17 fok oversize