Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2012. June 04. - 08:55
Posted 2012. June 04. - 07:53
köszi a válaszokat, elõször akkor a könnyebbekkel kezdem, aztán ha nem javul a helyzet, akkor megbontom a kart-csapágyat.
Erre a jobb oldali terhelésre fellépõ nyekergésre is hosszú ideig vadásztam a megoldást, kétszer kompletten ki lett bontva a hajtókar, míg végül kiderült hogy hátul a sor lelazult valahogy.. nem is lehetett rajta sokat húzni talán egyet vagy kettõt kattant, de megszûnt a probléma. Szerintem hátul is nézz szét minden rendben van-e?
Posted 2012. June 03. - 16:47
Értem.Hát attól függ hogyan értelmezzük a mezõnyhajrát. Utolsó 10km-en ment a lószparádé, aztán kettõnknek sikerült 3 km-rel a vége elõtt lelécelni és hazaérni pár mp-cel. De magát a sprintet szokásához híven a Viktor nyerte, mi csak az elõfutárok voltunk:D
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. June 03. - 15:39
Segítsetek légyszives!
trekingrõl esetleg átpártolnék mondjuk egy fitnes gépbe.
95%ban aszfalton megyek, de mondjuk egy 5% alkalmával egyszerûbb földutak, kisebb ösvényeken lehetetlen elmenni a fitnessel?
Borsodba lakok, jellemzõen rossz utak vannak, hogy bírja ezt a bicaj?
olyan 250 környékén szeretnék bicajt venni, tudtok ajánlani valamit? köszönöm
Posted 2012. June 03. - 15:17
ha kiállva tekerek erõbõl, fõleg emelkedõn, valami erõsen nyekereg.(ülve semmi hangja)
de nem tudom hogy kormánycsapágy, vagy monoblokk.
mivel a jobb láb terhelésétõl csinálja azt gondolom hogy az utóbbi.
mi lehet a baja?
2x4000Km van benne, ennyit bírt volna a 7800-as csapágy? vagy a váz nem bírja az integrált tengelyt?
ki kéne venni a kart, és ráhúzni a csészékre?
valakinek ötlet?
Én ma fojtattam nyekergés elhárítást, az összes klasszikus helyet ( hajtómû, kormánycsapágy, kormány, stucni, nyeregcsõ, lánckerekek, fogsor) végig zongorázva már erõsen váz repedést keresve, a váltótartó konzolnál találtam meg az eszméletlen recsegés forrását.
Posted 2012. June 03. - 12:15
Most látom, hogy megnyerted a mezõnyhajrát.
Hát attól függ hogyan értelmezzük a mezõnyhajrát. Utolsó 10km-en ment a lószparádé, aztán kettõnknek sikerült 3 km-rel a vége elõtt lelécelni és hazaérni pár mp-cel. De magát a sprintet szokásához híven a Viktor nyerte, mi csak az elõfutárok voltunk:D
Posted 2012. June 03. - 00:44
Most látom, hogy megnyerted a mezõnyhajrát.Igen úgy tényleg necces, bár én is kvázi kísérés nélkül nyomtam végig, mivel a kísérõnk az elmenéssel volt érthetõ módon. Mondjuk õ nem vett fel 1x se semmit az elmenésben. Gondolattal lehet játszani, én is szoktam, de azért elég komoly emberek voltak abban az elmenésben, és elég komolyak szakadtak is onnan vissza. Az esélyesek egymást figyelték, közben meg nem látták a fától az erdõt... Nagyon benne volt, már a legelejétõl, hogy haza tudnak érni.
Posted 2012. June 03. - 00:19
Csak annyit tudok, mint ami velo-n megjelent. Nem tudom mi volt elöl. De az biztos, hogy 3 kulacs kevés lett volna nekem egy 5órás versenyen. A tavalyi kiszáradás sem tett igazán jót, visszavetette a formám hetekre.Igen úgy tényleg necces, bár én is kvázi kísérés nélkül nyomtam végig, mivel a kísérõnk az elmenéssel volt érthetõ módon. Mondjuk õ nem vett fel 1x se semmit az elmenésben. Gondolattal lehet játszani, én is szoktam, de azért elég komoly emberek voltak abban az elmenésben, és elég komolyak szakadtak is onnan vissza. Az esélyesek egymást figyelték, közben meg nem látták a fától az erdõt... Nagyon benne volt, már a legelejétõl, hogy haza tudnak érni.
Posted 2012. June 03. - 00:07
Nem voltam (csapat és frissítés nélkül nem láttam értelmét bevállalni), csak a rövid beszámolót olvastam. Hihetetlen, hogy hagyták a szökést hazaérni...
El lehet játszani a gondolattal, hogy mi lett volna, ha én is elöl vagyok, pont ez a stílusom, tempózni órákon át (aztán leszakítanak a végén
).
Igen úgy tényleg necces, bár én is kvázi kísérés nélkül nyomtam végig, mivel a kísérõnk az elmenéssel volt érthetõ módon. Mondjuk õ nem vett fel 1x se semmit az elmenésben. Gondolattal lehet játszani, én is szoktam, de azért elég komoly emberek voltak abban az elmenésben, és elég komolyak szakadtak is onnan vissza. Az esélyesek egymást figyelték, közben meg nem látták a fától az erdõt... Nagyon benne volt, már a legelejétõl, hogy haza tudnak érni.
Posted 2012. June 02. - 22:44
Pelson volt valaki?
Nem voltam (csapat és frissítés nélkül nem láttam értelmét bevállalni), csak a rövid beszámolót olvastam. Hihetetlen, hogy hagyták a szökést hazaérni...
Posted 2012. June 02. - 22:37
Posted 2012. June 02. - 22:36
Posted 2012. June 02. - 22:35
ha kiállva tekerek erõbõl, fõleg emelkedõn, valami erõsen nyekereg.(ülve semmi hangja)
mi lehet a baja?
2x4000Km van benne, ennyit bírt volna a 7800-as csapágy? vagy a váz nem bírja az integrált tengelyt?
valakinek ötlet?
Posted 2012. June 02. - 21:26
Nekem is volt ilyen Rosta Zoli elõször zsírozta majd cserélte a középcsapágyat. De a pedál is adott már ki nyekergõ kattogõ hangot.
Posted 2012. June 02. - 20:44
mi lehet a baja?
valakinek ötlet?
Én kihajtanám a jobb pedált, kitörölném a meneteket és kis zsírral visszatenném. Ha tovabbra is recseg, jönne a monoblokk.
Posted 2012. June 02. - 20:43
mi lehet a baja?
valakinek ötlet?
Szia!
Nekem a kormányszár adott hangot, a villanyaknál volt fellazulva.
Posted 2012. June 02. - 20:21
mi lehet a baja?
valakinek ötlet?
Flickr
Posted 2012. June 01. - 17:42
TRP
Kifejezetten profi a csomagolás és maga az alkatrész is. A fékerõ döbbenetes, simán odatehetõ egy jobb MTB v-fék mellé (és egy cx bringánál hamar el lehet veszíteni a tapadást). Egy ujj is elegendõ a fékkar húzáshoz, így az adagolást nagyon meg kell szokni. Egy kicsit nyúlós érzésre a fékezés, de nem vészes. A fékpofákat a lehetõ legközelebb kell beállítani a felnihez, ezzel csökkenthetõ a nyúlás, és növelhetõ a harapása a féknek. Összességében jó lesz ez nagyon, nem véletlenül dicsérték mindenhol.
Posted 2012. June 01. - 08:09

Sign In
Create Account

Back to top