Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

wet vagy dry?

En csak dry-t hasznalok. A Motorex elkepesztoen tartos, de egy mero mocsok a lanc vele. A Zefal 2 hetet birt, az nalam ~600km.
A White Lightning meg uj nekem, raadasul most azert kellett ujra kennem, mert esoben mentem 2 orat. Hat ezt nem birja, az biztos.

TF2 wet, a Motorex wet-nél kb 5x tartósabb. (Ex-)Montisként már megszoktam, hogy mocskos a lánc :) , de ha kenés után letörlöd az olajat a lánc külsõ részérõl akkor az egész sokat használ.

A sebesség mindent megold.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Képek (vigyázat csak erõs idegzetûeknek)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Országutin a láncot 500km-enként szoktam kenni.Ha nem esik az esõ.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
wet vagy dry?

En csak dry-t hasznalok. A Motorex elkepesztoen tartos, de egy mero mocsok a lanc vele. A Zefal 2 hetet birt, az nalam ~600km.
A White Lightning meg uj nekem, raadasul most azert kellett ujra kennem, mert esoben mentem 2 orat. Hat ezt nem birja, az biztos.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kérdés: Nálatok mennyit megy el a lánc olajozás nélkül? Most gondoltam végig, hogy milyen gyakran kenem a láncot az outijaimon és általában több, mint ezer km-ként kell rátennem az extrém láncolajból.

A 20 eves 6400-es fekpofaim hatul vegleg elkoptak egy multkori esos tekeres soran, vennem kellett valamit, gondoltam holnap nem art, ha tudok fekezni.
A legolcsobb Spyral vagy milyen pofakat vettem, mert belevalo gumim az van felig kopott. De azert a Spyral gumijat is kiprobaltam. Meglepodtem rendesen, de a hatso fekem most jobban lassit, mint az elso. :)
Elszoktam mar a rendes technikatol. :/

Ezek a kínai noname pofák sokszor jobbak, mint a gyáriak.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A 20 eves 6400-es fekpofaim hatul vegleg elkoptak egy multkori esos tekeres soran, vennem kellett valamit, gondoltam holnap nem art, ha tudok fekezni.
A legolcsobb Spyral vagy milyen pofakat vettem, mert belevalo gumim az van felig kopott. De azert a Spyral gumijat is kiprobaltam. Meglepodtem rendesen, de a hatso fekem most jobban lassit, mint az elso. :)
Elszoktam mar a rendes technikatol. :/

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hogy tort el a felni? foto?

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Bûvész: köszi írtam neki.

Jani: abba az irányba is haladok, a baj az hogy kerék javítással kevés embernek van tapasztalata. Inkább a vázak javítása, a gyakori. Kevés még a karbonkerék.
Gumit azért sajnálom mert még a minta is rajta van, alig futott, nem mintha a kerék nem lenne nagyon új.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sikeresen Szingós karbon kerekemmel eltaláltam egy méretes gödröt.
Kerék eltört:(
Lehet ezt valahol javítani, van valakinek ebben tapasztalata?
A gumi is természetesen eldurrant. A hozzá vet Tufó extreme trutyi nem tömítette el. 5-6 baron mindig elkezd ereszteni. Ezzel mit lehet kezdeni?

Bálint adott telefonszámot, azt próbáld meg. Gumi-> kuka.

bûvész

bûvész

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Szia !

Próbáld meg õt ,hátha tud segíteni. Mészáros Barnabás Carbonjavítás Ózd ,E-mail cím : mbbarnabas@freemail.hu

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Sikeresen Szingós karbon kerekemmel eltaláltam egy méretes gödröt.
Kerék eltört:(
Lehet ezt valahol javítani, van valakinek ebben tapasztalata?
A gumi is természetesen eldurrant. A hozzá vet Tufó extreme trutyi nem tömítette el. 5-6 baron mindig elkezd ereszteni. Ezzel mit lehet kezdeni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

En most telefonaltam egyet, hat nem celszeru nagyon leszakadni az elejetol. :)
rendori iranyitas lesz, de hat ilyen hosszu szakaszon nem lehet jol megcsinalni.

Nekem igazabol mar mindegy, csak teljesitmenytura modban fogom csinalni.

Hegyek Pokla 120K - nyílt kerékpáros mezőnyverseny | TTT :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En most telefonaltam egyet, hat nem celszeru nagyon leszakadni az elejetol. :)
rendori iranyitas lesz, de hat ilyen hosszu szakaszon nem lehet jol megcsinalni.

Nekem igazabol mar mindegy, csak teljesitmenytura modban fogom csinalni.

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Ma még megyek arra, megnézem mi a helyzet.

Megnéztem. Az útalap széle be van szintezve, ránézésre 30 m3 zúzottkõ kell még bele, aztán jöhet az aszfalt. Szerintem vasárnapra esélytelen hogy meglegyen.

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Szerintem az lehet a megoldas, hogy az autokat a zuzottkore terelik.

Szerintem nem tudják, mert nincs még meg a záró beton és így a zúzottkõ és a régi aszfalt között nagy a szintkülönbség.

Ma még megyek arra, megnézem mi a helyzet.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tavaly is volt felpalyas lezaras, igaz rovidebb szakaszon.
400m mondjuk tenyleg problemas.
Szerintem az lehet a megoldas, hogy az autokat a zuzottkore terelik.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem javaslok semmit, csak a helyzetet írtam le. (az is lehet, hogy megtáltosodnak az útépítõk, vagy teljes útzár lesz a kedvünkért)

Szerintem pont az a baj, hogy nem igazán mûködhet a leállítás, mert 400 méter a zárás, és ha bemegy egy autó akkor kb. 1 perc amíg átér. Ráadásul ez már az elsõ hegy után van lefelé, tehát szét lesz már húzva a sor mint a rétes.

Gyuri mintha azt mondta volna a kínok kínja után, hogyha nem lesz kész az út, akkor más lesz a pálya.

Értem. Bonyolult helyzet.

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Gondolom megállítják az autókat a mezõny elejének. Vagy azt mondod, hogy inkább menjek holnap Crosskovácsira?

Nem javaslok semmit, csak a helyzetet írtam le. (az is lehet, hogy megtáltosodnak az útépítõk, vagy teljes útzár lesz a kedvünkért)

Szerintem pont az a baj, hogy nem igazán mûködhet a leállítás, mert 400 méter a zárás, és ha bemegy egy autó akkor kb. 1 perc amíg átér. Ráadásul ez már az elsõ hegy után van lefelé, tehát szét lesz már húzva a sor mint a rétes.

Gyuri mintha azt mondta volna a kínok kínja után, hogyha nem lesz kész az út, akkor más lesz a pálya.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tegnap bejártam a hegyek pokla pályát. A pilisszentléleki elágazás alatt az útjavítással elcsúsztak rendesen, így még csak a fél útpálya van kész 400 méteren. A másik felének még csak az alapját csinálták zúzott kõbõl, padka sehol. Az az érdekes az egészben, hogy a munkaterületen lámpás forgalomirányítás van kb. 3 perces váltásokkal. Õszintén szólva nem tudom hogy lesz itt verseny.

Gondolom megállítják az autókat a mezõny elejének. Vagy azt mondod, hogy inkább menjek holnap Crosskovácsira?

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Tegnap bejártam a hegyek pokla pályát. A pilisszentléleki elágazás alatt az útjavítással elcsúsztak rendesen, így még csak a fél útpálya van kész 400 méteren. A másik felének még csak az alapját csinálták zúzott kõbõl, padka sehol. Az az érdekes az egészben, hogy a munkaterületen lámpás forgalomirányítás van kb. 3 perces váltásokkal. Õszintén szólva nem tudom hogy lesz itt verseny.

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Erre valaki valami tapasztalat? Donciccio? Te vagy a Campa mágus.. Matuzmaster boltja még megy? Hol lehet õt elérni, címet nyitvatartást tudtok?

a múltkor valaki a matuzmaster@citromail.hu címet írta, mint mûködõ e-mail matuzhoz.