Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2012. június 25. - 17:26
Írta 2012. június 25. - 16:25
Ne dobd ki, ez már-már olyan vékony, hogy a végét bekötve VÉDEKEZÉSRE is alkalmas :-)
Írta 2012. június 25. - 16:21
Ez a méreg, nem a cián!
milyen belsõ volt? nekem Maxis flyweight belsõim voltak de ilyen bajom még nem volt velük, általában felütés miatt kellett kukáznom õket (2 lyukat olyan közel elég szar ragasztani, nekem 50%-ban sikerül). Mondjuk ezek bizarrul vékonyak, cserébe 65g a normál 100-120 hoz képest.
Ez is flyweight, 53gramm a szalag nélkül.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. június 25. - 16:17
milyen belsõ volt? nekem Maxis flyweight belsõim voltak de ilyen bajom még nem volt velük, általában felütés miatt kellett kukáznom õket (2 lyukat olyan közel elég szar ragasztani, nekem 50%-ban sikerül). Mondjuk ezek bizarrul vékonyak, cserébe 65g a normál 100-120 hoz képest.
Itt a beszámoló a versenyrõl: Márkus Jani kerékpáros blogja: Bringa Bt Kupa - 2012.06.24. - Kincsesbánya
Írta 2012. június 25. - 16:15
Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehetett csak. Sajnalom, megneztem volna, mi lesz, ha elolmaradsz.
Én is.
Az biztos, hogy nyerni nem tudtam volna, mert ezen a pályán tõlük nem tudtam volna elszakadni. Annyi esélyem lehetett volna, hogy átveszem valamelyik támadásukat és utána továbbviszem a tempót, miközben hátul nem reagálnak azonnal, aztán végigvezetem a célig a kis szökésünket, a végén meg lesprintelnek azok, akik velem jöttek.
Írta 2012. június 25. - 15:42
Írta 2012. június 25. - 15:18
Írta 2012. június 25. - 14:36
Írta 2012. június 25. - 11:24
Sajnos ez van, nincs eleg licenszes versenyzo, aki valtana az se valt ki licenszet, mert igazabol minek, mindenhol lehet mar amatorkent licensz nelkul is menni.
A continentalis csapatoknal egyebkent nincs bio utlevel, szoval lehet meg nehezebb is ervenyesulni, mint egy osztallyal fentebb.
Írta 2012. június 25. - 10:24
Írom a választ.MJani,
Miert mentel kevesebb kort?
Érdekes ez az OB...
Akkor most a Fejes Gabi idõfutam bajnoki mezben megy majd az AMATÕR KUPA idõfutamokon? a mezõnyversenyeken meg úgy, hogy majdnem ott is meg lett a címeres trikó? :-)
Semmi bajom Fejes Gabival, jók az adottságai és gondolom edz is keményen, de neki már nem itt kéne vitézkednie és itt most tényleg nem az zavar, hogy akkor most elõttem jön be ha néha-néha indulok egy amatõr kupán, hanem, hogy mennyire "sajátságos" ez a Magyar országúti versenyzés.
Erõs na! simán kint is beférhetne valahova.
Persze csak ha akarna. Lehet, hogy nem is akar mert rájött ennek a "profiskodásnak" a kilátástalanságára és ezért hagyta ott anno a õket? És kielégíti az, hogy itthon meg a környezõ országokban nyeri a versenyeket gyakorlatilag csapat nélkül. Errõl egyszer szívesen beszélgetnék vele
Pont tegnap errõl beszélgettem egy másik amatõr versenyzõvel. Egyszer én is meg fogom kérdezni errõl Gabit.
Írta 2012. június 25. - 10:20
Akkor most a Fejes Gabi idõfutam bajnoki mezben megy majd az AMATÕR KUPA idõfutamokon? a mezõnyversenyeken meg úgy, hogy majdnem ott is meg lett a címeres trikó? :-)
Semmi bajom Fejes Gabival, jók az adottságai és gondolom edz is keményen, de neki már nem itt kéne vitézkednie és itt most tényleg nem az zavar, hogy akkor most elõttem jön be ha néha-néha indulok egy amatõr kupán, hanem, hogy mennyire "sajátságos" ez a Magyar országúti versenyzés.
Erõs na! simán kint is beférhetne valahova.
Persze csak ha akarna. Lehet, hogy nem is akar mert rájött ennek a "profiskodásnak" a kilátástalanságára és ezért hagyta ott anno a õket? És kielégíti az, hogy itthon meg a környezõ országokban nyeri a versenyeket gyakorlatilag csapat nélkül. Errõl egyszer szívesen beszélgetnék vele
Írta 2012. június 25. - 00:02
Írta 2012. június 24. - 23:59
Érvek-ellenérvek?
Írta 2012. június 24. - 23:36
Írta 2012. június 24. - 21:58
no offense, de ezt hogy akarják megoldani? 1-2 ezres órabérben béreljen az ember utast két évig? akinek meg nincs munkanélküli jogsis anyukája akit furikázhat az megszopta?
(persze úgyse lesz belõle semmi, de ebbõl a szempontból ez igen érdekes dolog)
Ja, megszaporodott volna a nyugdíjas jogsis nagymamák és nagypapák száma mint anno a bécsi bevásárlások idején!
Milyen furcsa lenne megy a "gyerek" diszkóba és a nagypapa addig megvárja a kocsiban......
Írta 2012. június 24. - 21:53
nem véletlenül akarták bevezetni a próba jogsit, hogy az elsõ két évben csak rutinos sofõr mellett lehessen vezetni, mert nagyon sokat számít
no offense, de ezt hogy akarják megoldani? 1-2 ezres órabérben béreljen az ember utast két évig? akinek meg nincs munkanélküli jogsis anyukája akit furikázhat az megszopta?
(persze úgyse lesz belõle semmi, de ebbõl a szempontból ez igen érdekes dolog)
Írta 2012. június 24. - 21:20
Ez egy blogbejegyzés, újságíróhoz semmi köze, a velo-n mindenki azt ír, amit akar.most itt tényleg azon vagytok képesek vitázni, hogy a hülye gyökerek a hírekben milyen szófordulatot használtak?
Amióta az retekklubon képesek voltak kiírni, hogy "módósítják..." illetve egy élõ embert felkonferálni halottként azóta miért vagytok ezen meglepõdve??? Az újságíró szakma fel van hígulva, fõleg az interneten...
Írta 2012. június 24. - 21:07
Amióta az retekklubon képesek voltak kiírni, hogy "módósítják..." illetve egy élõ embert felkonferálni halottként azóta miért vagytok ezen meglepõdve??? Az újságíró szakma fel van hígulva, fõleg az interneten...
Írta 2012. június 24. - 15:37
Írta 2012. június 24. - 11:55
Én dobtam ki régen a kocsimból haverokat éjjel, a préri közepén, mert be voltak baszva és hülyeségeket ordibáltak.[/QUOT
respect. de nem mindenkinek van ám ennyi esze...

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére