Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

eskimo

eskimo

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Szaisztok!

Elõre elnézést kérnék ha nem a megfelelõ topikba írom a kérdésemet. Az a kérdésem, hogy ki szeretném cserélni mind a két kereket a vasparipán és nem tudom, h milyen felnit vegyek hozzá. Minden nap használom a bringát, azzal járok melóba és ezeken a bp-i utakon, azok a felnik amikkel vettem már tojásosak is meg nem kis 8is.
Már gondoltam az Altrix Spiderre, mert már többen mondták h az jó, de ugyanakkor olvastam olyat, h túl súlyos meg nem elég merev. Én mondjuk 90 és 95 kg között mozgok. Egy 5000 Ft/felnis árat gondoltam megszabni. Milyenek az aluötvözetes felnik? Elég strapabírók vagy azokba ne is gondolkodjak?

Elõre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv
eskimo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Turul Kupa eredmenyek mar megvannak, akit erint es mar nagyon kivancsi.
Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub

A helyszínen is kint volt.

VOlt viszont egy baleset... De az nem derul ki szamomra, hogy mi lett a bringassal, aki egy szembejovo busszal utkozott egy lejtos kanyarban.
Balesetek a nagy hõségben – Tények riport

Nagyjabol ezen a helyen egyszer en is atsodrodtam a szembesavba katyuk miatt.

Elég hiányos volt az útbiztosítás, sokszor nem sokon múlt, hogy nekimenjünk a szembejövõ autóknak.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
VOlt viszont egy baleset... De az nem derul ki szamomra, hogy mi lett a bringassal, aki egy szembejovo busszal utkozott egy lejtos kanyarban.
Balesetek a nagy hõségben – Tények riport

Nagyjabol ezen a helyen egyszer en is atsodrodtam a szembesavba katyuk miatt.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Turul Kupa eredmenyek mar megvannak, akit erint es mar nagyon kivancsi.
Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Ez meg itt az új Canyon csúcs karbon masina a Touron. Meg a 11es Dura Ace. "A holnap kerékpárja"

Thumbnail Gallery Photos | Cyclingnews.com

Parades! Kovetkezo vazam :)

costa69

costa69

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok. MERIDA Ride Juliet 91-com 2011-es modelt keresek Budapesti üzletekben. Ha esetleg tudtok ilyet légszi írjátok meg nekem. köszi.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Köszönöm a reggelis válaszokat.
GT-Atee

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez meg itt az új Canyon csúcs karbon masina a Touron. Meg a 11es Dura Ace. "A holnap kerékpárja"

Thumbnail Gallery Photos | Cyclingnews.com

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Jó pap holtig tanul...köszönöm :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mar miert ne mehetnenek a nok a maratonok hosszu tavjan?
Pl. a Maratona d'les Dolomites-en 212 no ment vegig a teljes tavon, a gyoztes ideje ferfiak kozott is abszolut 50-ben volna. (~9000 indulo)
http://services.data...olo/Rang216.pdf

Ez a kérdés topikot tévesztett. Egyébként már válaszoltunk rá ezerszer.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Rendeznek nagy noi versenyeket.
Giro Donne pl. most megy. ( Giro D'Italia Internazionale Femminile 2012: Results & News | Cyclingnews.com ) Csak hat keveseket erdekel, latod, te se tudsz rola.

Mar miert ne mehetnenek a nok a maratonok hosszu tavjan?
Pl. a Maratona d'les Dolomites-en 212 no ment vegig a teljes tavon, a gyoztes ideje ferfiak kozott is abszolut 50-ben volna. (~9000 indulo)
http://services.data...olo/Rang216.pdf

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sziasztok! Remélem, hogy jó topic-ot választottam a kérdésemnek. Ha nem így van akkor ne kövezzetek meg....) A Tour de France kapcsán merült fel, hogy miért nem rendeznek nõknek hasonló kaliberû versenyt illetve miért nem mehetnek hölgyek a maratonok hosszú távján??

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Iden mar en is tolok natur tesztat reggel. Nem segit. :D ;)
Egyebkent ha 10-kor van rajt, akkor 7 korul reggelizem.

Tavaly, amikor egesz jol ment, akkor Jo Reggelt keksz volt a reggeli legtobbszor, vagy natur kifli.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

mûzli/banán/tészta. minimum 3 órával elõtte. de ez egyénfüggõ. de kb a léyneg, hogy hirtelen felszívódó szénhidrátot ne.

mondjuk a banán ebbõl a szempontból nem igazán stimmel :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Verseny reggelén/elött mit szoktatok enni és kb mikor,mennyivel elötte?

mûzli/banán/tészta. minimum 3 órával elõtte. de ez egyénfüggõ. de kb a léyneg, hogy hirtelen felszívódó szénhidrátot ne.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Bici és én is megírtuk.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Verseny elõtt pár nappal már kerülöm a nehéz zsíros ételeket. Verseny reggelén rajtidõponttól függõen ha közel a rajt akkor mézes kenyeret, ha nem annyira közeli, akkor mûzlit reggelizek, és 9-10óra körül benyomok egy adag hideg sajtos tésztát.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
GT-Atee

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

nem nagyon kajázok elõtte. 4:50 körül keltem,5:15 körül meg elindultam. a bringán eszek többet ilyenkor. csak ma tudtam így menni,mert szabadnapos vagyok. amikor dolgozni megyek,akkor csak úgy tudok edzeni,h bringával közlekedek. az meg csak 40 kili/nap. az elõzõ 2 évben mentem reggel 5-tõl 7-ig bringázni,amikor a napkelte engedte. akkor sem reggeliztem,csak utána. szeretek ilyen korán menni,fõleg ilyen melegben. a pulzusom is alacsonyabb ilyenkor. az elsõ 20 kilin nem nagyon ment 130 fölé ma sem.

újabban én sem eszem elõtte, bringán bekapok egy DM-es enrgiaszeletet, 50kilire elég szokott lenni. Tényleg alacsonyabb a pulzus, ez nekem is feltûnt.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
nem nagyon kajázok elõtte. 4:50 körül keltem,5:15 körül meg elindultam. a bringán eszek többet ilyenkor. csak ma tudtam így menni,mert szabadnapos vagyok. amikor dolgozni megyek,akkor csak úgy tudok edzeni,h bringával közlekedek. az meg csak 40 kili/nap. az elõzõ 2 évben mentem reggel 5-tõl 7-ig bringázni,amikor a napkelte engedte. akkor sem reggeliztem,csak utána. szeretek ilyen korán menni,fõleg ilyen melegben. a pulzusom is alacsonyabb ilyenkor. az elsõ 20 kilin nem nagyon ment 130 fölé ma sem.