Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Nektek!:D, de egy mezei outisnak maga a halál. :(

Ridley Noah Fast 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem teljesen reális ez az átlag. Annyira nem sok ez a szint.

A sebesség mindent megold.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

A terep jelenthet szintrajzot is, szerintem erre gondolt.
Es igen, 36-os atlag. Egyebkent ez olyan sok, de mivel csak oten voltak elol mar az elso emelkedo utan, azert nem is keves.

Igen, a szintekre gondoltam. Tegnap jártam arra, és szerintem pont abban az idõben. Ezért akadtam ki az eredményen. Valszeg Õ volt az aki a csapat elõtt kb. 4 perces szökéssel menetelt, majd a "tömeg" és leszakadva a bolytól kis csapatok 3-4 fõvel, sõt még bõ félórával is láttam rajtszámos, kigombolt és meggyötört versenyzõt. Én is azért autóztam arra, h esetleg jó lenne kimenni tekerni, de annyira nehéz a terep. Tele volt 10, 12, 13%-os emelkedõkkel. Szörnyû volt látni, gyorsan lemondtam róla. :) Volt olyan emelkedõ ahol a dízel gépsárkány is csak harmadikban tudott felkapaszkodni.

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A terep jelenthet szintrajzot is, szerintem erre gondolt.
Es igen, 36-os atlag. Egyebkent ez olyan sok, de mivel csak oten voltak elol mar az elso emelkedo utan, azert nem is keves.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Szerintem ez országúti verseny.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Ugye rosszul látom, h azon a terepen 36 feletti átlagot tekert? :confused:

Ridley Noah Fast 

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
én is néztem, minden szegmensen lenyomott mindenkit..:)
van blogja is, elég keményen adja elõ, nem csodálkozom, hogy megnyerte..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Andris_savaria,
Gondolom ezt lattad mar, de tudtad, hogy a srac megnyerte a kategoriajat ezzel a Friedens- Radmarathon-on?
Bike Ride Profile | 146kilometers near Stadtschlaining, Austria | Times and Records | Strava

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Köszi mindenkinek a segítséget! Az Endomondo-t kipróbálom majd, de szerencsére ma - ha nem is végig - de mégiscsak mûködött a MapMyTracks, így ideiglenesen megoldódott a probléma. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.439 hozzászólás
a totalcaron is írtak a kerékpárosok elõtt megnyíló buszsávokról. a kommentek mindent elárulnak a hazai közlekedési viszonyokról. az autósok sárdobálása igen érdekes volt számomra,miután nem lehetett nekik megmagyarázni,h nekik is jobb lesz ha nem megy mellettük a bringás. én ugyan nem folytam bele a diskurzusba,de voltak fönt kerékpárral közlekedõ emberek,és õk próbálták elmondani az érveket. mint mondtam:kevés sikerrel.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Meg se allt, mi? Orulok, hogy megusztad ennyivel.
Tegnapelott engem majdnem egy potkocsis teherautos nyomott a jardaszegelynek, es meg neki allt utana feljebb, meg le is szallt "oktatni" a rohadek.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
fákin hell! jobbulást

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Na ma engem is utolért a balszerencse, elsodort egy autós. Nem tartotta be a kötelezõ oldaltávolságot sõt szerintem észre sem vett egyszerûen leszorított az útról. Szerencsére nem volt nagy a tempó már Veszprém belterületén voltam, de azért így is sikerült fejjel elõre beleállnom az árokba. Könyököm oda meg eléggé bevágtam a bal lábam, de más szerencsére nem történt, sisakomon van még egy kis horpadás ahogy földet fogtam. Bringa is megúszta néhány karcolással, meg egy kis súrolással meg a hátsó váltó kapott egy nagy pofont kicsit elállítódott.

Vigyázzatok magatokra és mindig vegyetek fel sisakot.
11:38:11 IM 2012

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás

Tudtok olyan oldalt, ahol online lehet követni GPS alapon a biciklizést? Elvileg a MayMyTracks tudna ilyet, de nekem nem sikerült elérni nála.

Endomondo

csimpy

csimpy

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Tudtok olyan oldalt, ahol online lehet követni GPS alapon a biciklizést? Elvileg a MayMyTracks tudna ilyet, de nekem nem sikerült elérni nála.

endomondo. asszem külön beállítani se kell, ha be van kapcsolva a mobilnet, folyamatosan tölti is fel az adatokat, illetve nyomon lehet követni, mere jársz éppen.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Bicikli specifikust nem tudok.
A Strava csak a kesz fajlt tolti fel tudtommal.

Ilyenekkel megoldhato az alapkerdes.
https://play.google....meTracker&hl=en

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Igen, én azt szeretném, hogy tekerés közben online lehessen látni otthon, hol tartok épp. (Néha kicsit aggódik értem a család. :) )

A Strava tud ilyet? Én nem találtam benne hasonló opciót.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

tudtok olyan oldalt, ahol online lehet követni gps alapon a biciklizést? Elvileg a maymytracks tudna ilyet, de nekem nem sikerült elérni nála.

strava! :)

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

symbian: Sports-tracker.com
android: ugyanúgy a fenti program, és endomondo.

én a sports trackert használom, értelem szerûen ahol nem stabil a vétel, jellemzõen belváros utcái, ott pontatlan, de kültéren gyönyörû és pontos.

tudsz edzésnaplót vezetni, láthatod az út idõ; út sebesség és magasság grafikont meg az elégetett Kalóriákat becsli, ha nincs bluetoothos pulzusmérõd, ha van, akkor azt is pontosan méri és naplózza.

és teljesen ingyenes.

szerk.:
Te azt szeretnéd, hogy az edzésfolyamatában más is láthassa, hogy merre tartasz?
Amennyiben igen, úgy ezekkel a programokkal csak úgy jutsz dûlõre, ha szakaszolod az edzésedet és feltöltöd éppen merre jársz.
Auto uploadról nem tudok edzés közben.
Sajnálom!
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás