A sebesség mindent megold.
Igen, a szintekre gondoltam. Tegnap jártam arra, és szerintem pont abban az idõben. Ezért akadtam ki az eredményen. Valszeg Õ volt az aki a csapat elõtt kb. 4 perces szökéssel menetelt, majd a "tömeg" és leszakadva a bolytól kis csapatok 3-4 fõvel, sõt még bõ félórával is láttam rajtszámos, kigombolt és meggyötört versenyzõt. Én is azért autóztam arra, h esetleg jó lenne kimenni tekerni, de annyira nehéz a terep. Tele volt 10, 12, 13%-os emelkedõkkel. Szörnyû volt látni, gyorsan lemondtam róla.A terep jelenthet szintrajzot is, szerintem erre gondolt.
Es igen, 36-os atlag. Egyebkent ez olyan sok, de mivel csak oten voltak elol mar az elso emelkedo utan, azert nem is keves.
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast
Tudtok olyan oldalt, ahol online lehet követni GPS alapon a biciklizést? Elvileg a MayMyTracks tudna ilyet, de nekem nem sikerült elérni nála.
Tudtok olyan oldalt, ahol online lehet követni GPS alapon a biciklizést? Elvileg a MayMyTracks tudna ilyet, de nekem nem sikerült elérni nála.
strava!tudtok olyan oldalt, ahol online lehet követni gps alapon a biciklizést? Elvileg a maymytracks tudna ilyet, de nekem nem sikerült elérni nála.