Sziasztok, országútisok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Korábban már írtam, hogy volt egy (feltehetõleg) Colombus csöves Dancelli kerékpárom. Mivel a láncvilla igencsak rozsdamarta volt, és féltem, hogy komolyabb lesz a baj, ha így hagyom, elvittem homokfúvókhoz, hogy fémtiszta legyen a váz, majd egy új fényezéssel ismét olyan lehessen a bringa, mint új korában. A homokfúvás során valamilyen külsõ erõhatás hatására a hátsó vázháromszög tönkrement. A meghajtás felõli oldal láncvillája behorpadt, és elhajlott, ahogyan a támvilla is. Valaki már javasolt korábban privátban olyan embert, aki tudna segíteni új vázháromszög elkészítésében, de elveszett a levél, nem találom. Valaki tudna segíteni nekem? Ha jól emlékszem, valaki közületek kb. 1-2 évvel ezelõtt már cseréltetett láncvillát acél vázas bringán. Esetleg hozzávetõleges árat tudtok mondani (akár pm-ben is)? Azzal tisztában vagyok, hogy akármilyen olcsón is sikerül megcsináltatni, nem olcsóbb, mint új, hasonló vázat venni az Ecserin, de nekem ez volt az elsõ országútim, és ragaszkodom hozzá.
Így néz ki jelenleg:

Elõre is köszönöm a segítségeteket, és bocsánat a kisesszéért.
Gábor