Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Andris,
Ezt csak igy magatol?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nagy nehezen, de megírtam az Apát Hotel Kupáról a beszámolót.
Márkus Jani kerékpáros blogja: II. Apát Hotel Kupa - 2012.09.29.

A sebesség mindent megold.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Ha belegondolok, hogy milyen sok helyen jártunk és mennyi szép, vagy épp rázós pillanatot éltünk meg együtt....
hmmm..
hiányozni fog. :,(

http://farm9.staticf...6f84ecce6_o.jpg
http://farm9.staticf...d78bd7f86_o.jpg
http://farm9.staticf...6714c356e_o.jpg

használt aluvázat soha többet!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

nincs olyan szabály hogy 2 mûködõ féknek kell lennie a bringán?

Versenyeken szerintem csak úgy foglalják össze, hogy "jó mûszaki állapotban" legyen, aminek akár fék nélküli fixi is megfelel. Ha meg azt írják, hogy a Kresz szabályainak megfelelõ, akkor ennyi erõvel a csengõ nélküli outi is szabályellenes :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nincs olyan szabály hogy 2 mûködõ féknek kell lennie a bringán?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás

A Romano meg lehet bontasra is megeri, a szep Delta fekek mar kincset ernek.

igen. :) a 2 fék árából kijön 1 használt bringa. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Jó lehetett vele lejönni. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hardcore konnyites...

Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kevered a ket versenyt.
Szombat: Elozd meg a fogaskerekut, Vasarnap: Pilis, valoban uj utvonalon.

Szombaton sz*r, vasarnap ultrasz*r voltam. :/
Sz: 270 W
V: 240 W

Ilyen rosszul mint ma, tavasszal mentem. Szep keretbe foglaltam az evet.

Nem tudod, hogy mi lehetett veled, miért nem ment? Az elõzõ nap tett be ennyire? Rajtad kívül még páran meglepõen gyenge idõt mentek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A Romano meg lehet bontasra is megeri, a szep Delta fekek mar kincset ernek.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás
az a c record nagyon üt. sztem a világ legszebb országuti szettje.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

láttátok ezt a 2 bringát? Romano C-Record « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása Pinarello Stelvio Campa Record 10s « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása bazi szépek.

ha lenne fölös három kilóm, a romano már itt lenne a szobában. nagyon isten.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.440 hozzászólás
láttátok ezt a 2 bringát? Romano C-Record « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása Pinarello Stelvio Campa Record 10s « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása bazi szépek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

még a régi printelt bikemagokban teszteltek authorokat és már ott ment a figyelemfelhívás, hogy senki ne a hivatalos méretre figyeljen hanem felsõcsövet mérjen. hát igen, egy 52-esnek nevezett váztól nem várunk 563-as felsõcsövet, szóval ez tényleg versenygeometria. a hosszú felsõcsõ ellenére még az eggyel nagyobb váznak is méter alatt van a tengelytávja.
itt mégegy versenygeo Pro Bike: Peter Sagan?s Cannondale SuperSix EVO | Cyclingnews.com 58 hosszú és csak 54 magas (az is center to top)

Az én vázam is 52 c-c, 56-os felsõcsõ, így szeretem.
Sagan-nak szerintem rövid a lába.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kevered a ket versenyt.
Szombat: Elozd meg a fogaskerekut, Vasarnap: Pilis, valoban uj utvonalon.

Szombaton sz*r, vasarnap ultrasz*r voltam. :/
Sz: 270 W
V: 240 W

Ilyen rosszul mint ma, tavasszal mentem. Szep keretbe foglaltam az evet.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
még a régi printelt bikemagokban teszteltek authorokat és már ott ment a figyelemfelhívás, hogy senki ne a hivatalos méretre figyeljen hanem felsõcsövet mérjen. hát igen, egy 52-esnek nevezett váztól nem várunk 563-as felsõcsövet, szóval ez tényleg versenygeometria. a hosszú felsõcsõ ellenére még az eggyel nagyobb váznak is méter alatt van a tengelytávja.
itt mégegy versenygeo Pro Bike: Peter Sagan?s Cannondale SuperSix EVO | Cyclingnews.com 58 hosszú és csak 54 magas (az is center to top)

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Jól látod a helyzetet nekem is ez van:))tényleg verseny specifikus a geometria a táblázatuk szerint nekem a 175cm-magasságomhoz 52-es váz méret a jó, de a gyári 100-as stucnival bizony kényelmetlen volt,lecseréltem egy 80-asra és compakt kormányra és helyre állt a rend.Amúgy elégedett vagyok vele(bár a gyárral volt egy kis afférom de ez egy másik történet)

" gyárral volt egy kis afférom de ez egy másik történet"
Ha publikus minket is érdekel, érdekelhet?

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

láttam az apróban 1 author bringát,és rákerestem. elég szimpi vázaik,bringáik vannak,de ha helyes a mérettáblázatuk,akkor nekem 1 kicsit hosszúnak tûnnek. pl itt van ez: CA 55 :: Author a felsõcsõ hossza ami 1 kicsit érdekes. azért tetszik 1ébként,mert nem ejtett a felsõcsõve 1ik váznak se.

Jól látod a helyzetet nekem is ez van:))tényleg verseny specifikus a geometria a táblázatuk szerint nekem a 175cm-magasságomhoz 52-es váz méret a jó, de a gyári 100-as stucnival bizony kényelmetlen volt,lecseréltem egy 80-asra és compakt kormányra és helyre állt a rend.Amúgy elégedett vagyok vele(bár a gyárral volt egy kis afférom de ez egy másik történet)
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Tavaly nem ez a pálya volt. Vagy rosszul tudom? (eddig úgy tudtam, hogy a tavalyi az az Esztergom kertvárosi útról indult, az idei meg a dunapartról. Mondjuk azt nem tudom, hogy a távban ez jelent-e komoly difit)

Úgy terveztem, hogy én is elindulok, de tegnap elkísértem a kedvesem futni, én a montimmal voltam. Na, hogy elüssem az idõt próbáltam egykerekezgetni és az egyik kísérletnél (spd pedállal) nyilván sok lett és beadtam egy klasszikus hátast amikor beakad a cipõd és kiszalad alólad a bringa. Jól ráestem a bal seggemre :-), a bringa meg rám-mellém. Reggel még ébresztett az óra de a torkom is kezdett bedagadni, a sejhajom is fájt még (sõt rosszabb is lett) így hát ez most kimaradt. Pedig az erõ velem lett volna, érzem :-)
Azért délután csak kigurultam Etyek környékére.

mateetam,
Nem tul eros mezony volt, az idei gyoztes ido tavaly 8. helyre lett volna jo.
Igy kulonosen banom, hogy most nem ment jol.

Nagyon bekezdtem, 360 Watt atlaggal az elso ket percben, ez vastagon anaerob, szerintem ezzel szivattam meg magam.

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Lovassy és Szalontay voltak a legjobbak a pálya-bajnokságon

tegnap kimentem belenézni.. nem nagyon megy ez itthon.. versenyzõk+nézõk összesen lehettek kb 50en.. ennek 3/4-e versenyzõ..