Az elejen olvasottak alapjan nem gondoltam volna, hogy ilyen jol vegeztel a vegere.
A Havast utolerni azert nem akarmi.
Gratula, es koszi a beszamolot!
Ha belegondolok, hogy milyen sok helyen jártunk és mennyi szép, vagy épp rázós pillanatot éltünk meg együtt....
hmmm..
hiányozni fog. :,(
használt aluvázat soha többet!
A sebesség mindent megold.
Flickr
nincs olyan szabály hogy 2 mûködõ féknek kell lennie a bringán?
A Romano meg lehet bontasra is megeri, a szep Delta fekek mar kincset ernek.
Kevered a ket versenyt.
Szombat: Elozd meg a fogaskerekut, Vasarnap: Pilis, valoban uj utvonalon.
Szombaton sz*r, vasarnap ultrasz*r voltam. :/
Sz: 270 W
V: 240 W
Ilyen rosszul mint ma, tavasszal mentem. Szep keretbe foglaltam az evet.
ha lenne fölös három kilóm, a romano már itt lenne a szobában. nagyon isten.láttátok ezt a 2 bringát? Romano C-Record « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása Pinarello Stelvio Campa Record 10s « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása bazi szépek.
Az én vázam is 52 c-c, 56-os felsõcsõ, így szeretem.még a régi printelt bikemagokban teszteltek authorokat és már ott ment a figyelemfelhívás, hogy senki ne a hivatalos méretre figyeljen hanem felsõcsövet mérjen. hát igen, egy 52-esnek nevezett váztól nem várunk 563-as felsõcsövet, szóval ez tényleg versenygeometria. a hosszú felsõcsõ ellenére még az eggyel nagyobb váznak is méter alatt van a tengelytávja.
itt mégegy versenygeo Pro Bike: Peter Sagan?s Cannondale SuperSix EVO | Cyclingnews.com 58 hosszú és csak 54 magas (az is center to top)
Jól látod a helyzetet nekem is ez van:))tényleg verseny specifikus a geometria a táblázatuk szerint nekem a 175cm-magasságomhoz 52-es váz méret a jó, de a gyári 100-as stucnival bizony kényelmetlen volt,lecseréltem egy 80-asra és compakt kormányra és helyre állt a rend.Amúgy elégedett vagyok vele(bár a gyárral volt egy kis afférom de ez egy másik történet)
láttam az apróban 1 author bringát,és rákerestem. elég szimpi vázaik,bringáik vannak,de ha helyes a mérettáblázatuk,akkor nekem 1 kicsit hosszúnak tûnnek. pl itt van ez: CA 55 :: Author a felsõcsõ hossza ami 1 kicsit érdekes. azért tetszik 1ébként,mert nem ejtett a felsõcsõve 1ik váznak se.