El is fogytam. Ez is volt a cel.
jahogy ja!!
1700kcal bevitel napi 3órás edzéssel???
én 3 óra alatt kb 2000-t elégetek, plusz még az egész napos tevékenységeim során is 1000nél többet biztos. Ha 1700at vinnék be emellett 1 nap, az annyira negatív enegrgiamérleget eredményezne, hogy elfogynék szép lassan. Igyis alig birom tartani a 70kg-ot, pedig nyáron, amíg rendesen volt idõm edzeni, níapi 6000kcal.t is megettem.
Flickr
Mellette 1700kcal energiabevitel, az is foleg feherjebol, meg olivaolajbol
400mg koffein naponta+meg zoldtea. Fogyott am a zsir
kiskubai,
Nagyon szep! A napi 3-6 ora is!!
174 cm vagyokHa megkérdezhetem hány cm magassághoz érzed hosszúnak az 555-öt?
nekem ergo hajlítású van, az szerintem kicsit hosszabb mint a kompaktok(nagyobb reach)...Andris, nem hosszu az az 555 felsocso
En alig surolom a 170 centit, es eppen most vettem meg ezt a gyonyoruseget ugyanilyen meretben:
http://a1.sphotos.ak...1904399434_o.jp
Az elejen en is gondolkodtam rajta, de aztan ralestem az Orbeam geojara, es mm-re pontosan akkora mint a BMC, sot meg magasabb is a nyeregvazcsonel. 90mm-es stucnival, es kompakt kormannyal hasznalom, teljesen elegedett vagyok vele. Augusztusban 3 hetig minden nap 3-6 orat mentem vele (Na meg elotte EGY EVET) peldaul, es abszolut nem kenyelmetlen, ezert mertem megvenni a BMC-t.
Flickr

közben vadásztam geo. táblát a BMChez, hosszú az 555 felsõcsõ...
konzolos átdobóm van.az nem gáz hogy a BMC konzolos?
közben vadásztam geo. táblát a BMChez, hosszú az 555 felsõcsõ...Szerintem egyertelmuen a Speci, csak a D/A hajtomu kerul annyiba ujonnan.
De szep az a BMC, szo se rola.
Flickr
melyik lenne jobb választás?
54-es Specialized Tarmac Pro váz Dura-Ace hajtómûvel « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
ezt hajtómû nélkül kéne beárazni..
BMC Racemaster slx01 vázszett féláron « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
ez itt van helyben, meg is tudom nézni..
Flickr
>Azért lássuk be a magyar amatõr mezõny kb 90% szenved az emelkedõn
Mindenki szenved.Lemond megmondta, nem lesz konnyebb sose, csak gyorsabban mesz.
Az utolso 1-2 km-en pedig ok rakapcsoltak, en meg behaltam.
igen, csak akkor sajnos nem tudnék mit kezdeni a régivel illetve anyagilag sem állok valami jól!

tehát, félejtõpapucsos régi váz, erre való váltóval, ezt szeretném átépíteni ejtõpapucsos vázra. Gondolom nem lehet vagy igen? (új a váz tehát papucsokat nem hegesztgetünk
)