Szerintem van ennel jobb, ennyiert, igen. Ugyanez Ultegraval.
Ami ennyiért van, azon 105-ös szett van, az Ultegrás +300€.
Szerintem van ennel jobb, ennyiert, igen. Ugyanez Ultegraval.
Azoknak akik rendelnenek bike24-rol!
Eleg nagy osszegben rendeltem toluk nemreg, es ( a huzavonat vegul nem irnam le, de a lenyege egy osszeeskuves elmelet lenne reszemrol ) elmondasuk szerint 2012es evre oktober 2ikan Magyarorszag, illetve a magyar rendelesek meghaladtak a limitet amit a bike24 a nemetorszagi 19%os VAT mellett tud kiszallitani ide, minden rendeles eseten 27%os VAT-al kell szamolni.
Csak szolok, hogy ne erjen senkit meglepetes, ha mar engem ert.
Nem, miért jelent volna? EU-n belül ott fizeted az illetõ ország áfáját, illetékeit, ahol megveszed a terméket, ennyi.
hát itthon már 27% körül van az áfa egy ideje nem? gondolom behozatalkor ez midig is megjelent az összegbe EU tól függetlenül
Azoknak akik rendelnenek bike24-rol!
Eleg nagy osszegben rendeltem toluk nemreg, es ( a huzavonat vegul nem irnam le, de a lenyege egy osszeeskuves elmelet lenne reszemrol ) elmondasuk szerint 2012es evre oktober 2ikan Magyarorszag, illetve a magyar rendelesek meghaladtak a limitet amit a bike24 a nemetorszagi 19%os VAT mellett tud kiszallitani ide, minden rendeles eseten 27%os VAT-al kell szamolni.
Csak szolok, hogy ne erjen senkit meglepetes, ha mar engem ert.
Privi ment a rendeléssel kapcsolatban. Közben rájöttem, kellene 64 küllõ gyorsan.
Flickr
10 EUR, nincs ingyenes szállítás Magyarországra.
Egy hetet futottam résztávok nélkül. Egyébként 10 mp-s sprintek minden második perc végén. Nem olyan durva azért.
Van igazi edzõje.
ezt értem, csak azt mondom, hogy fölösleges egyelõre résztávoznod...
A sebesség mindent megold.
Igen, a cyclohoz kell a futás, ezért kell erõltetni.