Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

Az átutalt összeget egy Német banknak fizettem,végig nyomon követtem a DPL által szállított csomag útvonalát.
Hogy érted azt hogy egy magyar cég teljesíti a megrendeléseket?
Egyébként tényleg október elején változott meg az áfa,de hogy miért azt nem tudom.

Ha a fizetendõ összeg számodra, számunkra kedvezõ, és nem vagy ÁFA visszaigénylésre jogosult, teljesen mindegy , hogy millyen arányt képvisel a netto összeg a bruttóhoz képest.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
No, eleg konnyu lenyomozni mi van.
Ha belep az ember, akkor mar "magyarositott" arakat lat.
Ezt pl. 96 Euroert kinalja:
https://www.bike24.n...menu=1000,18,62

cookie nelkul, ugyanezt a cuccot 89,95 Euroert kinaljak Nemetorszagi celallomas eseten.
Szlovak es Bolgar celallomasoknak szinten 89.95.

Szoval a magyarokat szopatjak. Hat, pedig icebreakert eddig csak naluk talaltam, most kereshetek mas helyet. :) Valaki tud jo helyet, ahol tartanak?

noel2009

noel2009

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

Nemetorszagban nincs 27%-os AFA.

Ami szerintem az egyetlen lehetseges magyarazat, hogy a bike24-nak leadott rendelest valamiert egy magyar ceg teljesiti.
Ez esetben a bike24-et kerulni erdemes a jovoben.

Az átutalt összeget egy Német banknak fizettem,végig nyomon követtem a DPL által szállított csomag útvonalát.
Hogy érted azt hogy egy magyar cég teljesíti a megrendeléseket?
Egyébként tényleg október elején változott meg az áfa,de hogy miért azt nem tudom.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nemetorszagban nincs 27%-os AFA.

Ami szerintem az egyetlen lehetseges magyarazat, hogy a bike24-nak leadott rendelest valamiert egy magyar ceg teljesiti.
Ez esetben a bike24-et kerulni erdemes a jovoben.

noel2009

noel2009

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Tegnap jött meg a rendelt csomag a BIKE24-tõl.
Az ÁFA valóban 27% volt!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
asszem van olyan topik, hogy probléma online rendeléssel, vagy valami hasonló...
szerintem ennek pont ott a helye...mindenki tudjon róla..
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,242 posts

Privatban el fogom kuldeni az angol nyelvu levelezest este! Csak azert nem kuldtem vissza a csomagot amugy, mert epp mindegyik reszere a rendelesnek kinzo szuksegem volt. De gyakorlatilag a lenyeg az, hogy a levelezes kozben a bike24 reszerol tortent egy csere felido tajekan, mert az elso fazon mar nem tudott mit kitalalni a " hulye " magyarnak, de aztan a masodik is elverzett, keptelenek voltak felmutatni az altalam igenyelt dokumentumokat. Szoval igen atvertek, de ha lett volna turelmem hozza eleg rendesen meg tudtam volna oket fingatni :)

erre én is kíváncsi lennék, akár itt, akár privátban, ha szabad kérnem.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Valami rémlik, de fejtsd már ki kicsit részletesebben, mi történt veled. Mi az hogy áfakeret? ilyen nem létezik, téged átvágott az egyik dolgozójuk nem :)? Csak azért kérdem mert én is szeretnék rendelni pár apróságot. Akár privátban is küldheted.

Privatban el fogom kuldeni az angol nyelvu levelezest este! Csak azert nem kuldtem vissza a csomagot amugy, mert epp mindegyik reszere a rendelesnek kinzo szuksegem volt. De gyakorlatilag a lenyeg az, hogy a levelezes kozben a bike24 reszerol tortent egy csere felido tajekan, mert az elso fazon mar nem tudott mit kitalalni a " hulye " magyarnak, de aztan a masodik is elverzett, keptelenek voltak felmutatni az altalam igenyelt dokumentumokat. Szoval igen atvertek, de ha lett volna turelmem hozza eleg rendesen meg tudtam volna oket fingatni :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
én is ezt néztem :) van most vlmi "új" idõfutam sisak is,az is baromira hasonlít egy régi giro-ra. 89-ben olyannal nyerte a tourt Lemond. :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Lassan újra feltalálják a 20-25éves sisakokat a mérnökök :D

az új szuper aero Giro sisak
Feltöltött kép

meg egy retro
Feltöltött kép
11:38:11 IM 2012

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
2012-es radon r1-ek(105+aksium)vannak 800-850 körül,sztem az is jó ár.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Szerintem van ennel jobb, ennyiert, igen. Ugyanez Ultegraval. :)

Ami ennyiért van, azon 105-ös szett van, az Ultegrás +300€.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Szerintem van ennel jobb, ennyiert, igen. Ugyanez Ultegraval. :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Megint nézelõdök az országútik közt. Ennél van jobb ilyen áron? Canyon | Rennrad | Roadlite AL 6.0 SL

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts

Azoknak akik rendelnenek bike24-rol!
Eleg nagy osszegben rendeltem toluk nemreg, es ( a huzavonat vegul nem irnam le, de a lenyege egy osszeeskuves elmelet lenne reszemrol ) elmondasuk szerint 2012es evre oktober 2ikan Magyarorszag, illetve a magyar rendelesek meghaladtak a limitet amit a bike24 a nemetorszagi 19%os VAT mellett tud kiszallitani ide, minden rendeles eseten 27%os VAT-al kell szamolni.
Csak szolok, hogy ne erjen senkit meglepetes, ha mar engem ert.

Valami rémlik, de fejtsd már ki kicsit részletesebben, mi történt veled. Mi az hogy áfakeret? ilyen nem létezik, téged átvágott az egyik dolgozójuk nem :)? Csak azért kérdem mert én is szeretnék rendelni pár apróságot. Akár privátban is küldheted.
11:38:11 IM 2012

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Nem, miért jelent volna? EU-n belül ott fizeted az illetõ ország áfáját, illetékeit, ahol megveszed a terméket, ennyi.

hát akkor BIKE-COMPONENTS.DE - Fahrradteile & Fahrradzubehr fr Mountainbike (MTB), Rennrad, Trekking-Fahrrder und Roadbike bár kisebb a kínálat

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

hát itthon már 27% körül van az áfa egy ideje nem? gondolom behozatalkor ez midig is megjelent az összegbe EU tól függetlenül

Nem, miért jelent volna? EU-n belül ott fizeted az illetõ ország áfáját, illetékeit, ahol megveszed a terméket, ennyi.

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

Eleg nagy osszegben rendeltem toluk nemreg, es ( a huzavonat vegul nem irnam le, de a lenyege egy osszeeskuves elmelet lenne reszemrol ) elmondasuk szerint 2012es evre oktober 2ikan Magyarorszag, illetve a magyar rendelesek meghaladtak a limitet amit a bike24 a nemetorszagi 19%os VAT mellett tud kiszallitani ide, minden rendeles eseten 27%os VAT-al kell szamolni.

hát itthon már 27% körül van az áfa egy ideje nem? gondolom behozatalkor ez midig is megjelent az összegbe EU tól függetlenül

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

Privi ment a rendeléssel kapcsolatban. Közben rájöttem, kellene 64 küllõ gyorsan. :)

hát én még nem döntöttem el, ma még nem tudok rendleni:S

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts