Sziasztok!
Continentál G.P. 4000 -es külsõ oldafalán 2-3 mm-es vágás, melyen a belsõ gyufafejnyi nagyságban kitüremkedik.
Lecseréltem.
A sérült javítható vagy kuka?
Meg lehet varrni és utána foltozni, használható lesz, de már nem lesz az igazi.
Sziasztok!
Continentál G.P. 4000 -es külsõ oldafalán 2-3 mm-es vágás, melyen a belsõ gyufafejnyi nagyságban kitüremkedik.
Lecseréltem.
A sebesség mindent megold.
megpróbál6sz egy foltot belülrõl beragasztani,de tökéletes már nem lesz. vész,vész,vész tartalék külsõnek még jó lehet. esetleg csináltat6sz belõle derékszíjat.
hogy sikerült kivágni az oldalfalát?
Köszönöm a válaszokat!megpróbál6sz egy foltot belülrõl beragasztani,de tökéletes már nem lesz. vész,vész,vész tartalék külsõnek még jó lehet. esetleg csináltat6sz belõle derékszíjat.
Sziasztok!
Lecseréltem.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Nem hiszem, hogy gondot okozna a 180as kar használata, nekem már mind a 4 bringámon akkora van(2 terep - 2 aszfaltgép). 188cm vagyok amibõl 91cm láb.
Ami talán jobban használható: 81cm a középcsapágycenter-nyeregülõsík távolsága végig nyeregvázcsõirányában mérve és nulla hátranyúlású nyeregcsõvel megyek.
Biztos, hogy nem akarok rövidebb hajtókarral menni. Ez olyasmi váltás, mint montinál a 29es kerék, széleskormány, csak ha agyonfizetnek, akkor mennék újra kiskerékkel és keskeny kormánnyal.
Lehet , hogy a magamon fogom megtapasztalni a túlzott hosszt, de az a + 2-5 mm olyan borzasztóan sokat jelent, jelenthet?
Abban bízom , kissé vígasztalva magam, hogy 2 évig használtam a 172-es hajtókart, annál a felfelé való plussz eltérés nem lesz olyan zavaró.
coffein,
195 felett.
Persze van mindenfele kalkulator, meg elmelet, de a 180 azert nagyon hosszu.
sac, en 183-hoz csak 87!
csak 191 cm vagyok. Pár napja már írtam , hogy két hajtókart használok ( Kettõ kerékpáron).Nekem van 89cm-es lábhosszom a 183cm-hez szóval te olyan 195cm környékén lehetsz.. (bár lehet én vagyok nyakiglá
ja persze 175-s hajtókarom van
Érdekelne, hogy Te milyen magassághoz tudod ezt a hajtókar hosszt elképzelni.
Utána megírom a magasságom. A belsõ lábbhossz 91 cm.
Azért ez furcsa. Elvileg ha nem magyarországi bankból utalsz, akkor csak a szállítási cím alapján derül ki a rendeltetési hely.
Plussz egy utalással , vagy baráti segítséggel ez kikerülhetõ.
Érdekelne, hogy Te milyen magassághoz tudod ezt a hajtókar hosszt elképzelni.180mm!!! Mekkora vagy?
szept. 24-én még nem buzizott a bike24, most néztem meg az utolsó rendelésem, abban még 19%-volt..
de ez számomra is felfoghatatlan, hogy így megemelik az áfát..
Nincs semmi gond, 19 %% ÁFA, mint bárhol Németországban.Evvel mi is a gond?429euro ami tartalmazza a 19%-os áfájukat.