Szvsz lehet ilyenhez valo laposabb kupakot kapni.
Ebben bízom, bíztam én is , de eddig nem találtam .
Szvsz lehet ilyenhez valo laposabb kupakot kapni.
Erre én is gondoltam, de akkor a villanyak és a leesztergált csapágyrész között hézag lesz, mivel az esztergálás következtében a kupos résznek " megnõ" az átmérõje.nem lehet belõle esztergáltatni?
megpróbál6sz egy foltot belülrõl beragasztani,de tökéletes már nem lesz. vész,vész,vész tartalék külsõnek még jó lehet. esetleg csináltat6sz belõle derékszíjat.
Sziasztok!
Continentál G.P. 4000 -es külsõ oldafalán 2-3 mm-es vágás, melyen a belsõ gyufafejnyi nagyságban kitüremkedik.
Lecseréltem.
A sérült javítható vagy kuka?
Valószínû, én is jártam így, én voltam a ludas mert nem volt teljesen felnyomva 8 bár-ra.Szerintem egy éles kõre mehettem rá, ami kipattan , hallhatóan, láthatóan a gumi alól .Ez az út melletti feltõltésekból kerül az útra, kanyarodó, az útról lekapó autók hordják fel.
Nem túl nagy méretûek, a nagyonbbak 2-3 cm nagyságúak.
Jártam már úgy, hogy a gumi alól kipattanva a szembõl érkezõ autón pattant, igen hangosan. Biztos nyomot hagyott a karosszérián.
Mielõtt kipattan a gumi alól , meghorzsolja a gumi külsõ oldalát, belülrõl , mintha penge vágta volna át. Most is így nézett ki.
Sziasztok!
Continentál G.P. 4000 -es külsõ oldafalán 2-3 mm-es vágás, melyen a belsõ gyufafejnyi nagyságban kitüremkedik.
Lecseréltem.
A sebesség mindent megold.
megpróbál6sz egy foltot belülrõl beragasztani,de tökéletes már nem lesz. vész,vész,vész tartalék külsõnek még jó lehet. esetleg csináltat6sz belõle derékszíjat.
hogy sikerült kivágni az oldalfalát?
Köszönöm a válaszokat!megpróbál6sz egy foltot belülrõl beragasztani,de tökéletes már nem lesz. vész,vész,vész tartalék külsõnek még jó lehet. esetleg csináltat6sz belõle derékszíjat.
Sziasztok!
Lecseréltem.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html