Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

Kiábrándítalak. Valamiféle álmot üldözöl. A legcsúcsabb Gore Bike Wear ruházat sem fog annyit párologtatni, hogy belül száraz legyen neked egy edzés után.
A kabát alatt mi volt rajtad pontosan ?

1 Bicycle Line trikó, egy Kipsta ujjatlan és egy Kipsta hosszú ujjú aláöltözet. :)

Ridley Noah Fast 

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,697 posts
Kiábrándítalak. Valamiféle álmot üldözöl. A legcsúcsabb Gore Bike Wear ruházat sem fog annyit párologtatni, hogy belül száraz legyen neked egy edzés után.
A kabát alatt mi volt rajtad pontosan ?
Marci

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
A múltkor én is vettem egy jónak kinézõ dzsekit, de fázom benne mint az iszonyat. Az izzadtságot meg nem párologtatja, belülrõl csurom víz már egy laza tekerés után is. Nekem ez az elsõ és utolsó ALDI-s történetem. :(

Ridley Noah Fast 

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

"vettem ma a lidl-ben valami meleg aláöltözõnek látszó tárgyat 1690-ért. :) kíváncsi leszek mennyire használható."

attól függ mire ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts
vettem ma a lidl-ben valami meleg aláöltözõnek látszó tárgyat 1690-ért. :) kíváncsi leszek mennyire használható.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts
bocsi Jani. amit linkeltél az álámenium. :o én meg a kárbonos fotókat néztem. az alu kormányokon nincs külön kiképezve semmi extra a bovdennek,a szénszálasoknál meg igen. bocsi még 1x,de már belekavarodtam a sok fotóba.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ehhez nem jó az a.s. szabvány. :) ezen a kormányon van helye a bovdennek. így nehéz elmagyarázni,de élõben adja magát. amit Andris linkelt képeket,azokon tök jól látszódik minden.

Be van horpasztva a kormány alja?

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts

Ilyen wing-re gondoltam. Wing Compact Handlebar

ehhez nem jó az a.s. szabvány. :) ezen a kormányon van helye a bovdennek. így nehéz elmagyarázni,de élõben adja magát. amit Andris linkelt képeket,azokon tök jól látszódik minden.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts

Donciccio, vagy más akinek van véleménye Dancelli « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása errõl a géprõl, megéri a pénzt?

a nagyon max ár ezért a bringáért olyan 50 körül van. ennél csak kevesebbért érdemes megvenni. a feltüntetett ár szerintem egy kicsit túlzó. tényleg szép a vasparipa,de ahogy elõttem is írták: a fejlesztése "sokba lesz". ha megfelel neked ebben az állapotban,akkor nem lesz annyira vészes az üzemben tartása. a fékkart cserélném idõvel valami modernebbre,mert ez a gumi ami rajta van már nem egy mai darab. le fog jönni róla. láncot könnyû szerezni hozzá. a sor az már egy érdekesebb dolog. ez menetes lesz,mert a gipiemme nem gyártott kazettás agyakat. 6 fokozatú ráadásul. olcsó 6-os sorokat ma is kapni,de azok a nagyon olcsó kategóriás bringákra valók. tuti,hogy 6-os sis rendszer,mert a 7-es váltókaroknak más a felületkezelése. amolyan acélszürke.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

Donciccio, vagy más akinek van véleménye Dancelli « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása errõl a géprõl, megéri a pénzt?

hát, az attól függ, hogy neked megéri-e, mert ha ilyen régi 105-össel szerelt szép állapotú bringát akarsz, és nincs keved külön keresgélni-bontani-összerakni, akkor megérheti. a váz szerintem szép kis darab. alapvetõen nekem ennyiért nem kéne, szerintem jóindulattal is max 35-45 között lehetne az ára, ha tényleg pöpec állapotban van. azért a szalonban csak sikerült nekitámasztani a falnak, mert fékkar is és a bandázs is horzsolt egy kicsit :D ha fejleszteni akarod, akkor meg nagyon sokba lesz. szóval én ennyiért nem.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ennel tenyleg az A.S. modszer a helyes.
Az en Easton kormanyom is ilyen. Nincs ebbol gond, foleg ha csak a fek megy a bandazs alatt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ilyen wing-re gondoltam. Wing Compact Handlebar

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
egyrészt:
Feltöltött kép
másrészt:
Feltöltött kép
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Mintha a "Wing" nem egyertelmuen definialna a modelt.

Szvsz elfogadhatoan nez ki a kabelvezetes. (A kormany szerintem nem)
http://www.pezcyclin...a-barsfront.jpg

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts
Alex

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,459 posts
lukat nem láttam azokon a képeken amiket találtam. mélyedést sem,így gondolom az a.s. szabvány szerint érdemes eljárni. ;) :P

a.s. = ahogy sikerül

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
belül?

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Néztem az FSA wing kormányát. Ezen vajon, hol kell elvezetni a fékbovdenházat?

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
.....vagy olyan valaki rakta össze aki még sosem látott kerékpárt.

Ridley Noah Fast 

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Kapaszkodj meg ! Olyat is láttam, hogy a STUCNI volt fordítva !

akkor az tényleg úgy fordult, mint egy busz! :D

Flickr