Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2012. November 10. - 14:17
eléggé leharcolt a borítás a nyergemen, és színben sem erõsíti az összhatást. aki már cseréltetett rajta borítást: hol érdemes megcsináltatni és kb mennyibe kerül egy ilyen történet?
koszi
v,
Posted 2012. November 10. - 09:06
a balettról mindenképp képet
amúgy szoktatok hegyre is menni télen ?
mert síkon nekem sincs semmi bajom 2-3 órán át (azon kívûl hogy halálra unom magam) de mikor a hegymenet után matára izzadva -igen a legjobb cuccban (jó assos még nem volt) is - döngetek lefelé 60-al akkor kb csak sícuccban nem fázom.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Posted 2012. November 10. - 01:09
télre csakis softshell
hát igen..
A múltkori fagyban én is felvettem a dzsekim 1 db rövid ujjú mezzel, és csak onnan tudtam hogy hogy jött egy széllökés, hogy valami visszafogta a bringát.
Lejtõztem már benne megizzadva 50-el, de semmit nem engedett át a szélbõl.
Szakadó esõnek kb 25-percig áll ellen, aztán ahol be van hajolva, ott elkezdi átengedni kicsit.
Flickr
Posted 2012. November 09. - 19:23
Posted 2012. November 09. - 19:09
Honnan tudnám kideríteni, hogy milyen kell - és fõleg honnan tudnék szerezni - Fulcrum Red Wind XLR-het küllõkulcsot?
Az is segítség volna, ha azt meg tudjátok mondani, hogy németül, angolul, hogy van a küllõkulcs.Fogalmam sincs, hogyan keressek rá erre.
Fulcrum T-18 spoke wrench (spoke spanner)
Posted 2012. November 09. - 18:35
Posted 2012. November 09. - 18:26
Az is segítség volna, ha azt meg tudjátok mondani, hogy németül, angolul, hogy van a küllõkulcs.
Posted 2012. November 09. - 15:03
amúgy nekem van 2 féle aldis aláöltözõm, az egyik nem olyan jó, kicsi izzasztós, a másik meg kurva jó. Mondjuk az nem is igazi aláöltözõ, hanem téli mez, zsebbel, meg minden
Posted 2012. November 09. - 14:33
az ave féle kép a legjobb illusztrációja annak, miért is nem akartam sosem "profi" kerékpáros lenni...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2012. November 09. - 14:24
Posted 2012. November 09. - 11:11
2008-ban télen Tésrõl lefelé megfagyott a pára a ruhámon. Utána már nem fáztam olyan szélálló réteget képezett a kabáton a jég.a balettról mindenképp képet
mert síkon nekem sincs semmi bajom 2-3 órán át (azon kívûl hogy halálra unom magam) de mikor a hegymenet után matára izzadva -igen a legjobb cuccban (jó assos még nem volt) is - döngetek lefelé 60-al akkor kb csak sícuccban nem fázom.
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. November 09. - 10:54
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2012. November 09. - 10:46
Vannak csoda melegítõ krémek, meg aztán szokni kell a szántást.Irigylem azokat akik nem faznak telen semmi ruhakban.
Race, no Rest!
Posted 2012. November 09. - 10:04
"vettem ma a lidl-ben valami meleg aláöltözõnek látszó tárgyat 1690-ért.
attól függ mire ?kíváncsi leszek mennyire használható."
balettozni,és batikolni szeretnék benne.
Posted 2012. November 09. - 09:12
Donciccio, vagy más akinek van véleménye Dancelli « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása errõl a géprõl, megéri a pénzt?
Posted 2012. November 09. - 08:30
Irigylem azokat akik nem faznak telen semmi ruhakban.
A cyclocrossokat, meg tavaszi klasszikus menoket sem ertem, hogy birjak a rovid cuccokban 0 fok korul, meg ha nagy terhelesen is.
nálam az elsõ rendesen végig edzett telem után fordult meg minden. addig fázós voltam,utána meg már alig vettem észre a hideget. 97-ben tekertem végig elõször a telet,és idõnként olyan hideg volt,hogy tényleg extrém sportnak tûnt a bringa. volt olyan,hogy a termoszos kulacsba befagyott a mézes forró tea 1 órán belül.
Posted 2012. November 09. - 01:40
A cyclocrossokat, meg tavaszi klasszikus menoket sem ertem, hogy birjak a rovid cuccokban 0 fok korul, meg ha nagy terhelesen is.
Posted 2012. November 08. - 23:57
Mindenkinek más a hõháztartása. Egyébként azt javasolják, hogy ne legyen rajtunk túl sok réteg, mert akkor jobban lélegzik a ruhánk.Én száraz szoktam maradni
![]()
Alul egy aláöltözet és egy Adidas õszi gatya ami plusz 8fokos. Felül: a gatya felsõ része a legalsó réteg. Erre kerül egy hosszúujjú technikai futófelsõ vagy alsó (általában versenynyeremény) erre egy rövidujjú bringásmez ha hideg van (2-3 fok körül), legfelülre egy téli Adidas kabát, aminek az eleje Windstopperes, a hátulja viszont vékony, szellõzõ. 2-3 órát szoktam menni kint ebben a felállásban , az eddigi lyukas részem a cipõ zokni kombó volt, rendes téli kamáslim nincs, két zokni nem fér a cipõmbe, egy meg kevés.Idei szezonban ezt a részemet kell még rendbetenni.
Az az alap, hogy több vékonyabb réteget célszerû felvenni, illetve a másik örök klasszikus, hogy akkor találod el az öltözetet, ha kilépve az ajtón az utcára kicsit fázol. Mostanában gondban vagyok kicsit emiatt, hogy reggel vagy kora délelõtt a környéken még jó ha 3-5 fok van, de van hogy dél környékén mire hazaérek már van 12-13 fok.
Futáshoz meg:
5fokig van egy téli futógatyám, ez alá veszek ha már fagy egy aláöltözetet. Felülre kerül egy technikai nyereménypóló (rövid ujjú, hogy a könyökömnél a hajlat ne izzadjon be) erre kerül egy vékony technikai hosszúujjú futófelsõ, a legfelsõ réteg meg egy Nike futódzseki, aminek lecipzározható az ujja. Ha melegem lenne, a dzsekiujjat egyszerûen lecipzározom és kicsire össze lehet hajtani és zsebrevágni. Így a futás során is lehet szabályozni az izzadást és a párologtatást.
A sebesség mindent megold.
Posted 2012. November 08. - 23:23
Alul egy aláöltözet és egy Adidas õszi gatya ami plusz 8fokos. Felül: a gatya felsõ része a legalsó réteg. Erre kerül egy hosszúujjú technikai futófelsõ vagy alsó (általában versenynyeremény) erre egy rövidujjú bringásmez ha hideg van (2-3 fok körül), legfelülre egy téli Adidas kabát, aminek az eleje Windstopperes, a hátulja viszont vékony, szellõzõ. 2-3 órát szoktam menni kint ebben a felállásban , az eddigi lyukas részem a cipõ zokni kombó volt, rendes téli kamáslim nincs, két zokni nem fér a cipõmbe, egy meg kevés.
Az az alap, hogy több vékonyabb réteget célszerû felvenni, illetve a másik örök klasszikus, hogy akkor találod el az öltözetet, ha kilépve az ajtón az utcára kicsit fázol. Mostanában gondban vagyok kicsit emiatt, hogy reggel vagy kora délelõtt a környéken még jó ha 3-5 fok van, de van hogy dél környékén mire hazaérek már van 12-13 fok.
Futáshoz meg:
5fokig van egy téli futógatyám, ez alá veszek ha már fagy egy aláöltözetet. Felülre kerül egy technikai nyereménypóló (rövid ujjú, hogy a könyökömnél a hajlat ne izzadjon be) erre kerül egy vékony technikai hosszúujjú futófelsõ, a legfelsõ réteg meg egy Nike futódzseki, aminek lecipzározható az ujja. Ha melegem lenne, a dzsekiujjat egyszerûen lecipzározom és kicsire össze lehet hajtani és zsebrevágni. Így a futás során is lehet szabályozni az izzadást és a párologtatást.
Posted 2012. November 08. - 23:00
Látom mindenki Michelin babának öltözik1 Bicycle Line trikó, egy Kipsta ujjatlan és egy Kipsta hosszú ujjú aláöltözet.
Lidle olyan mint a deka... ki kell fogni, futó zoknijuk meg mezük bõven megérte a pénzt (persze megvártam amíg haverok kipróbálták

Sign In
Create Account

Back to top