Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
hegesztésre váró, márkás (Bianchi), modern alumínium váz (fejcsõ hosszába törött) mit/mennyit bírhat még ha meghegesztik?
én nem vállalnám használni, de valaki meg igen.. vélemények?

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts

Ugyanaz a váz, mint ami a hirdetésben szerepel. Ha nem colnago akkor is valamilyen jobbféle váz. Ennyiért én is elvinném, de biztos feljebb megy majd.

Így van. Én sem vagyok Colnago szakértõ, de az biztosan állítható, hogy egy jobbfajta váz. Szép kovácsolt papucsok, könnyített középcsapágyház, tám-villák végei is nagyon szép kialakításúak. Ha még a súlyát is tudni lehetne, még biztosabbat lehetne mondani. Ennyiért ajándék....:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Jó ha valaki kettõs állampolgár, mert egyszerre lehet magyar és ausztrál korosztályos bajnok is. Nagy Picasso Attilának sikerült.

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ugyanaz a váz, mint ami a hirdetésben szerepel. Ha nem colnago akkor is valamilyen jobbféle váz. Ennyiért én is elvinném, de biztos feljebb megy majd.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
Archív: Colnago Sport országúti kerékpár Campagnolo Nuovo Valentino váltókkal Gyõr ? apród.hu

ha ugyan az a ketto ami eleg valoszinu akkor lehet tenyleg colnago.
kertem tole meg anno kepeket es kuldott egyet amin nyomva van a colnago felirat.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ja, hat latszik rajta, nem? :)
Pff, elore utalas, szemelyes atvetel nincs, ne kerdezd miert Colnago.

Miert vesz barki is ilyet?

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
Colnago Sport országúti kerékpár vázszett - Vatera.hu

ez tenyleg colnago?

regi/hibas agyvaltokat veszek.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
nyereg téma:

eléggé leharcolt a borítás a nyergemen, és színben sem erõsíti az összhatást. aki már cseréltetett rajta borítást: hol érdemes megcsináltatni és kb mennyibe kerül egy ilyen történet?

koszi
v,

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Szerintem hegyrõl lefelé télen a kesztyû és a cipõ a legneccesebb, a többit megoldja a szélálló gúnya. Egyébként szoktunk menni, ha nem is gyakran.

a balettról mindenképp képet :)

amúgy szoktatok hegyre is menni télen ?
mert síkon nekem sincs semmi bajom 2-3 órán át (azon kívûl hogy halálra unom magam) de mikor a hegymenet után matára izzadva -igen a legjobb cuccban (jó assos még nem volt) is - döngetek lefelé 60-al akkor kb csak sícuccban nem fázom.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

télre csakis softshell

hát igen..
A múltkori fagyban én is felvettem a dzsekim 1 db rövid ujjú mezzel, és csak onnan tudtam hogy hogy jött egy széllökés, hogy valami visszafogta a bringát.
Lejtõztem már benne megizzadva 50-el, de semmit nem engedett át a szélbõl.
Szakadó esõnek kb 25-percig áll ellen, aztán ahol be van hajolva, ott elkezdi átengedni kicsit.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Köszönöm! :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Honnan tudnám kideríteni, hogy milyen kell - és fõleg honnan tudnék szerezni - Fulcrum Red Wind XLR-het küllõkulcsot?

Az is segítség volna, ha azt meg tudjátok mondani, hogy németül, angolul, hogy van a küllõkulcs. :) Fogalmam sincs, hogyan keressek rá erre.

Fulcrum T-18 spoke wrench (spoke spanner)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,703 posts
spoke wrench (mintha..)

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Honnan tudnám kideríteni, hogy milyen kell - és fõleg honnan tudnék szerezni - Fulcrum Red Wind XLR-het küllõkulcsot?

Az is segítség volna, ha azt meg tudjátok mondani, hogy németül, angolul, hogy van a küllõkulcs. :) Fogalmam sincs, hogyan keressek rá erre.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
télre csakis softshell

amúgy nekem van 2 féle aldis aláöltözõm, az egyik nem olyan jó, kicsi izzasztós, a másik meg kurva jó. Mondjuk az nem is igazi aláöltözõ, hanem téli mez, zsebbel, meg minden

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,298 posts
télen felfelé akkora tempót tartok, ami csak annyi izzadást eredményez, amitõl nem fagyok csonttá lefelé. meg persze felfelé elõtt 1-2 réteg le, "szellõzõk" kinyitva; lefelé elõtt vissza minden.

az ave féle kép a legjobb illusztrációja annak, miért is nem akartam sosem "profi" kerékpáros lenni...

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A lenyeg, hogy kemenynek kell lenni. Fantasztikus ez a kep, a kemenysegrol mindig ez jut eszembe. http://i45.tinypic.com/2qurgib.jpg

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

mert síkon nekem sincs semmi bajom 2-3 órán át (azon kívûl hogy halálra unom magam) de mikor a hegymenet után matára izzadva -igen a legjobb cuccban (jó assos még nem volt) is - döngetek lefelé 60-al akkor kb csak sícuccban nem fázom.

2008-ban télen Tésrõl lefelé megfagyott a pára a ruhámon. Utána már nem fáztam olyan szélálló réteget képezett a kabáton a jég. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Irigylem azokat akik nem faznak telen semmi ruhakban.

Vannak csoda melegítõ krémek, meg aztán szokni kell a szántást. :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!