Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
mikor lett kancsós, a Treborn ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
szerencsétlen zsiráf :-)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Szép darab, fõleg a nyeregcsõ! Azért megnézném ahogy ezt vállra kapja. van e helye a könyökének a vázban. Pedig egyedi a geometria és a cikk szerint nem is olyan magas a csóka (1,96) viszont piszok magasan ül (93 cm)

Gallery: Pro Bike: Ryan Trebon?s Cannondale SuperX Hi-Mod Disc - BikeRadar

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

sztem 5-nél lejjebb nem mennek vele.

akkor ott marad..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,437 posts

a miénkben rohad egy ilyen kb 2 éve. egyre lejjebb árazzák.
megvárom míg 4K lesz, akkor megveszem..:)

sztem 5-nél lejjebb nem mennek vele.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Felesegemnek van egy ilyesmi kategorias Decas pulzusmeroje. Merni mer, de azert nem bannam, ha memoriaja is lenne, es pc-re attoltheto lenne.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

ez az azért rendben van: ALDI - Nyitási ajánlatok, 2012.12.13. vajon van e még belõle? nekem volt már egy hasonló jó vétel,és egész kellemes meglepetés volt.

a miénkben rohad egy ilyen kb 2 éve. egyre lejjebb árazzák.
megvárom míg 4K lesz, akkor megveszem..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

Az SMS-t én is megkaptam az utalást követõ pár órában (tegnap délelõtt), azonban még nem jutott el a számlájukra az összeg.

Amúgy az ultegra kerékszettet választottam végül, sok jót olvastam róla - kíváncsian várom :)

Szerintem 2-3 banki nap mire jóváírják az eladó számláján, de a bankodtól kaphatsz pontosabb felvilágosítást.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Az SMS-t én is megkaptam az utalást követõ pár órában (tegnap délelõtt), azonban még nem jutott el a számlájukra az összeg.

Amúgy az ultegra kerékszettet választottam végül, sok jót olvastam róla - kíváncsian várom :)

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

Sziasztok!

Bike24-rõl rendeltem pár dolgot, a fizetés "cash in advance" -azaz hagyományos banki átutalással történt Euroban. Van valakinek esetleg tapasztalata, hogy mennyi idõ alatt ér oda hozzájuk a pénz?

Egyszer rendeltem könyvet külföldrõl, banki átutalással... Még nem is frissítette az oldalt a böngészõ, de a telómon már csipogott az SMS, hogy levonták az összeget, rá 1 percre meg már a ládámban volt az e-mail, hogy az utalás faszányosan lezajlott, küldik a cuccot. De ez egy másik oldalon volt, a könyvet elég hamar kézhez is kaptam, elismerem.

De fogalmam sincs : ) Végül az ultegra mellett tetted le a voksod? Vagy fulcrum? Volt egyébként egész jó akció itthon is, campagnolo scirocco, Bikeexpress.hu shimano rotorral is rendelhetõ ám. A fulcrum meg tán olyan a campával, mint a skoda a fauvével.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Sziasztok!

Bike24-rõl rendeltem pár dolgot, a fizetés "cash in advance" -azaz hagyományos banki átutalással történt Euroban. Van valakinek esetleg tapasztalata, hogy mennyi idõ alatt ér oda hozzájuk a pénz?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,437 posts
ez az azért rendben van: ALDI - Nyitási ajánlatok, 2012.12.13. vajon van e még belõle? nekem volt már egy hasonló jó vétel,és egész kellemes meglepetés volt.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>kb. mekkora teljesítményt ad le egy országúti kerékpárversenyzõ maximumon?
~1800 Watt allitolag a ket izomgep Kittel es Greipel maximuma, de ilyen sokat csak 1-2 mp-re tudnak.
200+km utan a celban meg gyakran ennyit sem, hiszen az utolso 5-6 km-n azert eleg faraszto a tempo meg szelarnyekban is.
Gerrans pl. 1300 Wattos csuccsal nyerte a San Remot: Milan - San Remo: GreenEDGE

Idofutamban pedig az a mondas, hogy kb. 1 oras idofutamon 400 Watt feletti atlagot kell tolni a dobogoert a profik kozott.
pl. Froome 2011-es Vuelta idofutama: 405W, 50.2 km/h atlag, (Max power 766W ezalatt)
TrainingPeaks | Free Training Log, Training Plans and Food Diary

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ilyet.. :

Professzionális idõfutam mez: Castelli Speedsuit « ruha / cipõ « TRIATLON « Kategóriák tallózása

Mármint a képen látható másodperc adatokat. Valahol olvastam talán a Meridás cikkben, az elméleti aerodinamikáról.. ha valami hát ez az. Kétlem ha ráülnék egy Csepel országútira egy ilyen csoda mezben, jobb idõt produkálnék, mintha rápattannék egy aero idõfutam gépre és valaki hozzáértõ optimalizálná a testtartásom.
11:38:11 IM 2012

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Kíváncsi vagyok mindkettõre.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Sziasztok!

Tudom, volt már róla szó, de valaki mondja meg légyszíves, kb. mekkora teljesítményt ad le egy országúti kerékpárversenyzõ maximumon?

Sprintre gondolsz vagy idõfutamra?

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Sziasztok!

Tudom, volt már róla szó, de valaki mondja meg légyszíves, kb. mekkora teljesítményt ad le egy országúti kerékpárversenyzõ maximumon?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Volt nekem egy 95 novemberi gyártású, hogy mekkora marha voltam, hogy eladtam. Patent állapotú volt, akkoriban gimis voltam és majd fél évet spóroltam rá.. de megvettem. Akkoriban még olyan jól ment a magyar boltoknak is, hogy egy vidéki kisvárosi kerékpárbolt is Flite titánnyerget tartott készleten :) de emlékszem volt 6400as szett is, majdnem komplett sõt még Campa Veloce is volt.

Lehet valahol idehaza ilyet kapni:

Tektro Rear Cable Hanger Alloy 8mm | eBay
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,437 posts

ez nekem is nagyon bejön, tutira kényelmes is, meg esztétikailag is menne az acélhoz. a turbo már nekem egy kicsit bumfordi, de lehet az is kényelmes. volt a flite-hoz "hasonló" formájú selle san marco nyergem, csak az már széjjelment, de azon jó volt ülni. hol lehet ilyet kapni és mennyi pénz egy ilyen? nem nagyon találtam (mondjuk sok idõt nem is szántam a keresésre)

itthon ennyi: Hírek
innen rendelve meg sokkal olcsóbb: Selle Italia Flite Classic, 235g, fekete - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

azt hiszem,hogy a következõ nyergem egy ilyen flite lesz: Selle Italia :: VINTAGE « Selle Italia :)

ez nekem is nagyon bejön, tutira kényelmes is, meg esztétikailag is menne az acélhoz. a turbo már nekem egy kicsit bumfordi, de lehet az is kényelmes. volt a flite-hoz "hasonló" formájú selle san marco nyergem, csak az már széjjelment, de azon jó volt ülni. hol lehet ilyet kapni és mennyi pénz egy ilyen? nem nagyon találtam (mondjuk sok idõt nem is szántam a keresésre)