Full Carbo(hydrate)n Merida!

https://skydrive.liv...AAv3AQzcL3B524A
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
...mozdonyvezetõ vagyok, segítek.Szeretnék 10 cm-el rövidebb lábakat...
Ridley Noah Fast
ennyiért még nem vitték volna el ezt a szuper bringát? Full 600.! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása vagy csak nem szedték le a hirdetést? már néhány hónapja is sasoltam,szerintem elég jó vétel.
Egyreszt ezt valoszinuleg csak 7-es, nincs fekvaltokar es nagyon kicsi meret is.
Raadasul meg a gumik sincsenek a szelephez igazitva, micsoda dolog mar ez, kerem.
Akkor nekem is...
Alapvetõen a pörgetés sokkal hatékonyabb még ha az elõször szokatlan is. .
életem legrosszabb döntése volt pl. a singlimnél a 16-os ratschni az 52-es tányérhoz.. jójójó, de teszkóparkolós draghoz ideálisabb, mint 200 méter feletti távokra
Jani gyógyszere elgurult.
amúgy nekem is ez a véleményem.
akkor nekem is elgurult.
nézegettem a hajtókarok fogkiosztását, s ahogy láttam, a legtöbb 52-53 fogas, de vannak kicsike, szinte trekking (50)-es karok is.. Fõleg pl. Torpedó 4-en, 50-es kar elöl, hátul a Miche sor legkisebbje 13-as... Nem túl kicsike az az áttét?
Én 53-12-vel vagyok most, de el bírnék viselni 11-est, vagy, akár kicsit nagyobb elsõ lánctányért. Tudom, hogy "csapásszámnöveléssel" lehet azért dobni a szpídet, de mindig is a hatékonyabb megoldások (és gyorsabban kopó alkatrészek) híve voltam.
Hajtókarok 55-45 kiosztással pl. szerintem ideálisak lennének a fölhasználók 60%-nak?? :-\ életem legrosszabb döntése volt pl. a singlimnél a 16-os ratschni az 52-es tányérhoz.. jójójó, de teszkóparkolós draghoz ideálisabb, mint 200 méter feletti távokra
Flickr
Sziasztok!
Bike24-rõl rendeltem pár dolgot, a fizetés "cash in advance" -azaz hagyományos banki átutalással történt Euroban. Van valakinek esetleg tapasztalata, hogy mennyi idõ alatt ér oda hozzájuk a pénz?
Jobb is ha ott marad. Mi is vettünk 2 éve nyitási akcióban. Az analóg jelátvitel miatt ha egy mobil van a zsebedben a pulzusmérõ néha 210-es pulzust mutat, A sebességmérõ jeladója annyira gyenge, hogy a villa tetejére kell rögzíteni, és az elemeket is zabálja, egy szezonnál nemigen megy el többet.
Az ára nem magas, de kidobott pénz szerintem.
akkor ott marad..