Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Finom bringa.:)

Boldog Karácsonyt mindenkinek.

GT-Atee

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ez király!!!

:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Ha eddig volt is bármi akadálya a jövõ évi versenyeken való indulásnak, a mai ajándékommal ez elhárult!

Full Carbo(hydrate)n Merida! :) és csak 187g!!!

https://skydrive.liv...AAv3AQzcL3B524A

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Szeretnék 10 cm-el rövidebb lábakat...

...mozdonyvezetõ vagyok, segítek. :D

Ridley Noah Fast 

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Finom Kalácsot, Jézuskát, Ben Hur nézést, bejglievést.

Donciccio: néztem, szép, de ilyen idõben sajnálná az ember kint hajtani. :-\ Irigylek mindenkit, akinek méretre is jó. Szeretnék 10 cm-el rövidebb lábakat...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.467 hozzászólás
ez azért úgy rendben van: F.Moser 51-es « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása fölpolírozva az ultegra cuccok elég ütõsek.

boldog karit mindenkinek! :)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!

Ridley Noah Fast 

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

ennyiért még nem vitték volna el ezt a szuper bringát? Full 600.! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása vagy csak nem szedték le a hirdetést? már néhány hónapja is sasoltam,szerintem elég jó vétel.

Azt már rég elvitték sztem, elsõnek arra nyomultam én is. ;)
Alex

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.467 hozzászólás

Egyreszt ezt valoszinuleg csak 7-es, nincs fekvaltokar es nagyon kicsi meret is.

Raadasul meg a gumik sincsenek a szelephez igazitva, micsoda dolog mar ez, kerem. :)

tudom,hogy 7-es,de annyira jó állapotúnak tûnik. ennyiért sztem okés lehet vlkinek. méretben pedig jó lenne nekem. :cool2:

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Akkor nekem is...:) Alapvetõen a pörgetés sokkal hatékonyabb még ha az elõször szokatlan is. .

"elõször szokatlan is"---->ezen van a hangsúly... a kiállva tekerésrõl is leszoktam egy rövidke idõ után, a lábfejmozgás-tartás is 99%-ban más, mint pár hete-hónapja volt, valószínûleg a lomháskodás is átmeneti.

Csak mióta pár alapvetõ dologra jobban figyelek, könnyebb a tekerés, élvezetesebb is, nomeg sokkal gyorsabb. ez meg nem "just get the job done" jellegû dolog, mert ízületekrõl, technikáról "hardware"-rõl van szó, talán pont Janiról hallottam a revófórumon, hogy állítólag az õ tekerési technikája kifejezetten hajtókar-lánc-fogassor kímélõ, ellentétben sok "észtekervénnyel".

az áttét dologra meg egy boltostól idézek "Ti magas nyakigláb zsiráfok mind meg vagytok baszva az áttétetekkel, pedig lehet menni három közelivel is remek tempót..." : )

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egyreszt ezt valoszinuleg csak 7-es, nincs fekvaltokar es nagyon kicsi meret is.

Raadasul meg a gumik sincsenek a szelephez igazitva, micsoda dolog mar ez, kerem. :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

életem legrosszabb döntése volt pl. a singlimnél a 16-os ratschni az 52-es tányérhoz.. jójójó, de teszkóparkolós draghoz ideálisabb, mint 200 méter feletti távokra :D

Ennyire kemény vagy? Én 42×18-cal nyomom oúton egysebességessel és 10-30as tempó között totál jó.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.467 hozzászólás
ennyiért még nem vitték volna el ezt a szuper bringát? Full 600.! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása vagy csak nem szedték le a hirdetést? már néhány hónapja is sasoltam,szerintem elég jó vétel.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Jani gyógyszere elgurult. :D amúgy nekem is ez a véleményem. :) akkor nekem is elgurult. :o

Akkor nekem is...:) Ekkora áttétel sem a szervezetednek, sem a technikának nem tesz jót. Alapvetõen a pörgetés sokkal hatékonyabb még ha az elõször szokatlan is. Persze van amikor erõbõl kell menni. A profik használnak idõfutamon 55-ös tányérokat, de az egy verseny õk ott mennek és erõbõl tapossák a nagy áttételt síkon a minél jobb eredmény érdekében, megfelelõ fordulaton és mennek 50-el vagy többel akár. De nem látsz senkit nyaszatolni senkit, hogy milyen keveset kell tekerni és milyen jól haladok...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
53x12 az meg 80-as pedalfordulattal is 46 km/h. Sokat mesz ilyen gyorsan?

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
"Nem túl kicsike az az áttét?"

áttét a csontokba nõ meg a tüdõbe, és abból a kicsike is szopás :D
én is azt hittem régebben, hogy az 52/11 majd milyen jó lesz, majd megyek vele, mint az állat. aztán kiderült, hogy szinte sosem használtam. most ott járok, hogy a 13asat is csak ritkán, inkább 15 vagy 17-tel megyek. (nekem 7 es renszerem van) 55 ös nagytányér hobbistáknak??? persze, meg combátültetés cancellaráról :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

nézegettem a hajtókarok fogkiosztását, s ahogy láttam, a legtöbb 52-53 fogas, de vannak kicsike, szinte trekking (50)-es karok is.. Fõleg pl. Torpedó 4-en, 50-es kar elöl, hátul a Miche sor legkisebbje 13-as... Nem túl kicsike az az áttét?

Én 53-12-vel vagyok most, de el bírnék viselni 11-est, vagy, akár kicsit nagyobb elsõ lánctányért. Tudom, hogy "csapásszámnöveléssel" lehet azért dobni a szpídet, de mindig is a hatékonyabb megoldások (és gyorsabban kopó alkatrészek :D ) híve voltam.

Hajtókarok 55-45 kiosztással pl. szerintem ideálisak lennének a fölhasználók 60%-nak?? :-\ életem legrosszabb döntése volt pl. a singlimnél a 16-os ratschni az 52-es tányérhoz.. jójójó, de teszkóparkolós draghoz ideálisabb, mint 200 méter feletti távokra :D

magas áttétellel a keringésedet terheled, (ami edzhetõ a végtelenségig lásd Froom vagy Wiggo) így a lábizmaidat tartalékolhatod a kellõ pillanatra.
a júzerek 60%-a "puding" az 54-es tányérhoz, és valljuk be õszintén a földfelszín sem teljesen lapos(vannak emelkedõk is), ahol szintén jó ha emberi áttételt tudsz hajtani (85 környéke)...
na ezért a kompakt tányérok világhódítása....;)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
nézegettem a hajtókarok fogkiosztását, s ahogy láttam, a legtöbb 52-53 fogas, de vannak kicsike, szinte trekking (50)-es karok is.. Fõleg pl. Torpedó 4-en, 50-es kar elöl, hátul a Miche sor legkisebbje 13-as... Nem túl kicsike az az áttét?

Én 53-12-vel vagyok most, de el bírnék viselni 11-est, vagy, akár kicsit nagyobb elsõ lánctányért. Tudom, hogy "csapásszámnöveléssel" lehet azért dobni a szpídet, de mindig is a hatékonyabb megoldások (és gyorsabban kopó alkatrészek :D ) híve voltam.

Hajtókarok 55-45 kiosztással pl. szerintem ideálisak lennének a fölhasználók 60%-nak?? :-\ életem legrosszabb döntése volt pl. a singlimnél a 16-os ratschni az 52-es tányérhoz.. jójójó, de teszkóparkolós draghoz ideálisabb, mint 200 méter feletti távokra :D

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

Sziasztok!

Bike24-rõl rendeltem pár dolgot, a fizetés "cash in advance" -azaz hagyományos banki átutalással történt Euroban. Van valakinek esetleg tapasztalata, hogy mennyi idõ alatt ér oda hozzájuk a pénz?

Bike24-rõl nálam 4-5 nap alatt ér ide a rendelt áru.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
ultegra agyas spéci kerékszett « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez nagyon jó ajánlatnak tûnik mellesleg, gumikkal egüytt, és mivel már volt dolgom az eladóval, így pozitívan elfogult is vagyok vele szemben (konkrétan, elhiszem, amit leír... :P )

Ha a saját kerekeim elmennének egy 10-esért, már akkor is bõven megéri, a 65-ös ultegra szériáról rosszat még nem hallottam ... :P öregecske, de tartós és jó. Kár, hogy szó sem lehet arról, hogy megveszem, de ha valaki keres jó kerekeket jó áron jó eladótól, akkor ezt ajánlom neki szíves figyelmébe...