Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.578 hozzászólás
Ez a megoldás csak engem foglalkoztat?
Spotted: Prototype SRAM cyclocross single chainring
Gyakorlatilag csak terepen és a hegyekben használom a CX bringámat, néha-néha elcsábít valami országútis haver is 80-100 km-re.
Szerintetek elképzelhetõ 1x10/11/12? :D fokozattal kényelmesen, hatékonyan és megfelelõen tekerni? (nyilván országúton hobbi szinten!).

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
evvel a felnivel elég könnyû kereket lehetne építeni pl hegyi egyenkéntire: VeloBase.com - Component: Wolber Profil A

mondjuk ilyen könnyût: Feltöltött kép

még némi infó: http://rouesartisana...cle-873885.html

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
Boldog karácsonyt kívánok én is mindenkinek! :)

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Boldog Kalacsot! :)

Köszönjük!
Boldog , Békés Karácsonyt!
Sok-sok km-t mindenkinek!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Boldog Kalacsot! :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Finom bringa.:)

Boldog Karácsonyt mindenkinek.

GT-Atee

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ez király!!!

:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Ha eddig volt is bármi akadálya a jövõ évi versenyeken való indulásnak, a mai ajándékommal ez elhárult!

Full Carbo(hydrate)n Merida! :) és csak 187g!!!

https://skydrive.liv...AAv3AQzcL3B524A

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Szeretnék 10 cm-el rövidebb lábakat...

...mozdonyvezetõ vagyok, segítek. :D

Ridley Noah Fast 

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Finom Kalácsot, Jézuskát, Ben Hur nézést, bejglievést.

Donciccio: néztem, szép, de ilyen idõben sajnálná az ember kint hajtani. :-\ Irigylek mindenkit, akinek méretre is jó. Szeretnék 10 cm-el rövidebb lábakat...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
ez azért úgy rendben van: F.Moser 51-es « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása fölpolírozva az ultegra cuccok elég ütõsek.

boldog karit mindenkinek! :)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!

Ridley Noah Fast 

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás

ennyiért még nem vitték volna el ezt a szuper bringát? Full 600.! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása vagy csak nem szedték le a hirdetést? már néhány hónapja is sasoltam,szerintem elég jó vétel.

Azt már rég elvitték sztem, elsõnek arra nyomultam én is. ;)
Alex

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Egyreszt ezt valoszinuleg csak 7-es, nincs fekvaltokar es nagyon kicsi meret is.

Raadasul meg a gumik sincsenek a szelephez igazitva, micsoda dolog mar ez, kerem. :)

tudom,hogy 7-es,de annyira jó állapotúnak tûnik. ennyiért sztem okés lehet vlkinek. méretben pedig jó lenne nekem. :cool2:

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Akkor nekem is...:) Alapvetõen a pörgetés sokkal hatékonyabb még ha az elõször szokatlan is. .

"elõször szokatlan is"---->ezen van a hangsúly... a kiállva tekerésrõl is leszoktam egy rövidke idõ után, a lábfejmozgás-tartás is 99%-ban más, mint pár hete-hónapja volt, valószínûleg a lomháskodás is átmeneti.

Csak mióta pár alapvetõ dologra jobban figyelek, könnyebb a tekerés, élvezetesebb is, nomeg sokkal gyorsabb. ez meg nem "just get the job done" jellegû dolog, mert ízületekrõl, technikáról "hardware"-rõl van szó, talán pont Janiról hallottam a revófórumon, hogy állítólag az õ tekerési technikája kifejezetten hajtókar-lánc-fogassor kímélõ, ellentétben sok "észtekervénnyel".

az áttét dologra meg egy boltostól idézek "Ti magas nyakigláb zsiráfok mind meg vagytok baszva az áttétetekkel, pedig lehet menni három közelivel is remek tempót..." : )

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egyreszt ezt valoszinuleg csak 7-es, nincs fekvaltokar es nagyon kicsi meret is.

Raadasul meg a gumik sincsenek a szelephez igazitva, micsoda dolog mar ez, kerem. :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

életem legrosszabb döntése volt pl. a singlimnél a 16-os ratschni az 52-es tányérhoz.. jójójó, de teszkóparkolós draghoz ideálisabb, mint 200 méter feletti távokra :D

Ennyire kemény vagy? Én 42×18-cal nyomom oúton egysebességessel és 10-30as tempó között totál jó.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
ennyiért még nem vitték volna el ezt a szuper bringát? Full 600.! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása vagy csak nem szedték le a hirdetést? már néhány hónapja is sasoltam,szerintem elég jó vétel.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Jani gyógyszere elgurult. :D amúgy nekem is ez a véleményem. :) akkor nekem is elgurult. :o

Akkor nekem is...:) Ekkora áttétel sem a szervezetednek, sem a technikának nem tesz jót. Alapvetõen a pörgetés sokkal hatékonyabb még ha az elõször szokatlan is. Persze van amikor erõbõl kell menni. A profik használnak idõfutamon 55-ös tányérokat, de az egy verseny õk ott mennek és erõbõl tapossák a nagy áttételt síkon a minél jobb eredmény érdekében, megfelelõ fordulaton és mennek 50-el vagy többel akár. De nem látsz senkit nyaszatolni senkit, hogy milyen keveset kell tekerni és milyen jól haladok...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
53x12 az meg 80-as pedalfordulattal is 46 km/h. Sokat mesz ilyen gyorsan?