2 db álombicaj: Colnago Master, C Record « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
De Rosa « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
a colnago pont a méretem, és csodálatos, most életemben elõször elgondolkoztam egy lottózó kifosztásán

2 db álombicaj: Colnago Master, C Record « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
De Rosa « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Voltam már arra egy Berhida körön Nádasladány Balatonfõkajár felé, tényleg még az a legsíkabb régió, de nekem már az is "sok" volt. Viszont, most hogy ennyi a szint errefelé, vettem egy szintmérõs Sigma km órát, ha kicsit kitavaszodik, majd ellátogatok arra megint, lemérni mi mennyi, milyen magas.
A sebesség mindent megold.
Nekem az a bajom itt, hogy akármerre megyek minimum 200m a szint, sík tempóedzéseket nem nagyon tudok csinálni, meg egyenlõre nincs még fix köröm sem, mint ami Szegeden volt az olajos kör. Ott aztán lehetett veretni az idõfutamokat. A Balaton környéke ideális lenne, mert az nagyjából sík, csak a 71esen nem lehet bringával menni, a bringaút meg szûk és helyenként kátyús is.
A sebesség mindent megold.
Nekem az a bajom itt, hogy akármerre megyek minimum 200m a szint, sík tempóedzéseket nem nagyon tudok csinálni, meg egyenlõre nincs még fix köröm sem, mint ami Szegeden volt az olajos kör. Ott aztán lehetett veretni az idõfutamokat. A Balaton környéke ideális lenne, mert az nagyjából sík, csak a 71esen nem lehet bringával menni, a bringaút meg szûk és helyenként kátyús is.
Flickr
Andris, dehogy eri meg.
En 20-ert, es 22-ert vettem 7800-as es 7900-es sorokat. Ennyiert "megeri" egy kis sulycsokkentes, de igazabol ennyiert sem. Csak hat a bling-bling, meg a grammok az excel tablaban...
De egyebkent teljes nonsense, amilyen arakon aruljak. Ha nem tudok majd "akciosan" venni, akkor tuti Ultegra sorom lesz megint.
En meg semmit nem tudtam elkoptatni egy sort se, igy nem tudom jobban birjak-e.
A Maratonara 6600-as 12-27-tel mentem, ki tudja, 40grammal kevesebbel lehet gyorsabb lettem volna fel perccel?
Bike24 - Shimano 105 CS-5700 Cassette 10-speed
Bike24 - Shimano Dura Ace CS-7900 Cassette 10-speed
a kettõ között 40E Ft különbség van, megéri?
mennyivel megy el többet a DA a 105-höz képest?
a mostani 5600-asban 12000Km van, de mindenképp 27-es végût akarok, tehát mindenképp cserélek. most még van pénz, de az év végére tervezett ingatlanvásárlás egy idõre nullázni fogja a bringázásra szánt keretet..
úgyhogy még most tavasszal be kell vásárolni az asszony tudta nélkül..
Flickr
En gondolkodom a 9000-esen