és ebbe milyen villa lesz? valami jó kis 80-100-at mozgó?!
tapered pazzaz ha minden igaz. ha nem akkor valami amit talalok eBayen. 3T, columbus, stb
és ebbe milyen villa lesz? valami jó kis 80-100-at mozgó?!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én meg azért írtam, hogy "Miért?", mert komolyan érdekel, mi alapján alakult ki ez a véleményed. Ezek szerint ezt nem fogjuk megtudni?
A 12 ezret bele lehet tenni hétvégi fagyizással is ahol a terhelés 0.Amit írtam az az én saját véleményem volt,ettõl eltérõ nem a képzelet szüleménye.Nem kell elmélyülni benne,merthát ugye van Trabant club is.
Sokat írtatok már a karbon vázak tartósságáról. Találkoztatok már olyan vázzal, mely fáradás miatt tört el, és nem egy esetleges korábbi sérülés miatt?
Sokat írtatok már a karbon vázak tartósságáról. Találkoztatok már olyan vázzal, mely fáradás miatt tört el, és nem egy esetleges korábbi sérülés miatt?Úgy értem, hogy ki tudja mennyit használták már elõttem, van benne X ezer km, és ha baja lenne, akkor az én 12ezer km-em alatt észrevettem volna. (Remélem továbbra sem lesz...)
szerintem a 12K nem túl sok...az alatt nem nagyon használódott el, nap sem érte annyit.
ilyen korú bringánál a karbon inkább hátrány.
érdekes hogy ad hozzá felnivédõ szalagot meg belsõt, mivel ez szingós felni.. ennyi erõvel egy bögre tejet is adhatna mellé
A sebesség mindent megold.
kerék szent grál: http://www.bringapia..._kerekszett.htm
ezt az agyat csak ritkán lehet fellelni,elég rövid ideig gyártották. lehet mondani,hogy drága,de a 2 felni maga 30 körül van. szóval árában van.
Na, hát mostanság elcsodálkozom, hol vannak az árak, bár a bringapiacon van egy karbonvázas hatvanas trek, ultegrával, még a kilences szettel szerelve, 160ért. Bár ugyanez az ember hirdetett ugyanilyen méretû concorde outit is, teljes pezsgõ 105-tel, 45ért.. szóval jóárúsított bringákat ad, az a trek meg még úgy használtan se lehet rossz...
http://www.bringapia..._Ultegraval.htm végül is, ha nézem, nem drága, ahhoz képest, hogy újonnan milyet kap valaki ilyen áron. Bár az a prizma a küllõk közt...
ez a bringa nagyon drága ennyiért...ilyen korú bringánál a karbon inkább hátrány.