Durvan: 1490 + 120g + 60g + 190 + 190g = 2050g
Nem semmi, hogy a ~500grammal konnyebb vazammal, ~200grammal konnyebb kerekkel nehezebb a bringam. A Red tuti heliummal van otvozve.
mielõtt még elvesznétek a részletekben. 2 érdekes hirdetést is találtam. itt az egyik: PINARELLO MONTELLO!!! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ennyire drága pezsgõ 105-ö szettel szerelt acélbringát én még nem láttam.
a másik: Bianchi Titanium Mega Set 52-es TITÁN vázszett « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez most mi? én látom rosszul az árát? vagy jó lesz alu váznak is. ez 1 webshop ráadásul. szóval vlmi nem kerek.
Ridley Noah Fast
Road Race Lite 905
Road Race Lite 905simon23,neked most milyen/melyik Merida vázad van?
Ridley Noah Fast
Ezt azért értékeljük át!
Az, h a kerék mekkora erõvel nyomja a pályát, ott van szerepe a tömegnek. Vagy én tanultam régen fizikát? :confused:
Síkon a nehezebb jobban tartja az elért sebességet.
Ezt azért értékeljük át!
Az, h a kerék mekkora erõvel nyomja a pályát, ott van szerepe a tömegnek. Vagy én tanultam régen fizikát? :confused:
A sebesség mindent megold.
Ezt azért értékeljük át!Síkon a súly semmiféle szerepet nem játszik a sebességedben.
Ridley Noah Fast
nekem 8,88 kg (pedál, kulacstartók és óra nélkül). ebbõl 2,5 kg a váz+villa. alkatrészek átlagosak, nincs ami könnyûnek nevezhetõ
Elõtte meg nem árt megtanulni imádkozni.
Flickr
..csak a hajtómû, a csészék a vázban. 97kg vagyok bicóval együtt.>A hajtómûvet komplett mértem, 609g.
Tengellyel, cseszekkel??
Ridley Noah Fast