Ahhh. Azért az olaszok még mindig tudnak
Campagnolo To Release 80th Anniversary Collection - BikeRadar
Ez de kegyetlenül gyönyörû! Ha lenne sok pénzem, most lecserélném a hajtókart, vennék új kereket, csak azért, mert szép...

Ahhh. Azért az olaszok még mindig tudnak
Campagnolo To Release 80th Anniversary Collection - BikeRadar
Én is egy hasonló kialakítású pumpeszt használok. Az a baj, ha a 8bar közelében jár már a nyomás akkor igencsak nagy erõt kell kifejteni, ezt pedig a müa talp nehezen tolerálja. Sajnos nekem már elrepedt.
Én is egy hasonló kialakítású pumpeszt használok. Az a baj, ha a 8bar közelében jár már a nyomás akkor igencsak nagy erõt kell kifejteni, ezt pedig a müa talp nehezen tolerálja. Sajnos nekem már elrepedt.Extend 11bar alu állópumpa | Kiegészítõk | Pumpa | Mûhelypumpa
ennek a pumpának lehet létjogosultsága? Csak a többi hasonló árkategóriájú ált. mûanyag, ennek csak a talpa az, a test alu. Annyi nyomást, amennyit használok, tud lazán, s még a vendégágyat is fölfújom meg a fotelt egyszerûen vele... Kék fej nélkül.
Ridley Noah Fast
Te pedál, kulacstartó (és kulacs) és óra nélkül tekersz? Úgy maximum a mákdarálót érdemes.
Lehet 13 kilós acél országútival is versenyt nyerni, meg 6 kilóssal is. Szerintem 98% emberi tényezõ, a maradék 2% a többi. Persze vagyunk annyira technokraták, mûszaki emberek, fanatikusok, stb, hogy a bringát grammozzuk,de hát ez is az élvezet része:)
kerekeken lehet spórolni, van olyan elsõkerekem ami nehezebb mint egy hátsó fulcrum7 sorral együtt. Vejnecske, az a Basso még nem is über nehéz.
Hozd el hozzánk. Mérlegem ugyan nincs, de legalább iszunk egy jót, ha már ilyen szutyok idõ van!
....szívesen elviszem, csak mond, h hova.
....szívesen elviszem, csak mond, h hova.Én is szívesen földobnám Simon bringáját a horgászmérlegemre
Valahogy nekem sem áll össze az össztömeg...
Ridley Noah Fast
mielõtt még elvesznétek a részletekben. 2 érdekes hirdetést is találtam. itt az egyik: PINARELLO MONTELLO!!! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ennyire drága pezsgõ 105-ö szettel szerelt acélbringát én még nem láttam.
a másik: Bianchi Titanium Mega Set 52-es TITÁN vázszett « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez most mi? én látom rosszul az árát? vagy jó lesz alu váznak is. ez 1 webshop ráadásul. szóval vlmi nem kerek.
Ridley Noah Fast
Road Race Lite 905
Ezt azért értékeljük át!
Az, h a kerék mekkora erõvel nyomja a pályát, ott van szerepe a tömegnek. Vagy én tanultam régen fizikát? :confused: