próbáltam ma elastic-os mezt(úgy néz ki lesz közös mezünk), és hát nem tudom, hogy ennyire alul vannak-e méretezve, de az XS-es volt az, amelyik nem lobogott rajtam.
174cm-68Kg vagyok...
Andris, csak nem az amelyiknek a hátán UCI embléma van?

próbáltam ma elastic-os mezt(úgy néz ki lesz közös mezünk), és hát nem tudom, hogy ennyire alul vannak-e méretezve, de az XS-es volt az, amelyik nem lobogott rajtam.
174cm-68Kg vagyok...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Imbuszos anya a megoldás. Nem adtak a fékhez?
Imbuszos anya a megoldás. Nem adtak a fékhez?De jó, hogy ezt linkelted, az elsõ kép ami nekem érdekes mert gondom van, hátha tud valaki segíteni.
Szóval a hátsó fékhídban középen van egy kis "kocka" és ebbe van rögzítve a fék. Vettem egy pár 2 forgáspontos féket nemrég az acélvázas bicómba ahol szintén egy kis kockán van átvezetve a csavar ami a túloldalt anyával van rögzítve. A régi 1 forgáspontos féknek jóval hosszabb a csavarja, az simán átér a kockán de az új fékeken ez a csavar sokkal rövidebb és nem tudom rátenni az anyát a túloldalon.
Valakinek van tippje hogy mit érdemes ezzel csinálni? Bevallom a féket még nem próbáltam meg nagyon szétszedni, nem tudom, hogy a csavar cserélhetõ-e.
Amúgy a linkelt képen sem anyával van rögzítve a fék hanem a kockába nyúló imbuszos anyával, mint elöl szokás.
A sebesség mindent megold.
pár dolog itt azért már elég meredek
NAHBS 2013 highlights :: Beauty in the Details | Cycling Tips
a cherubim integrált stucni viszont tetszett
Ridley Noah Fast
RAUH-Welt
B E G R I F F