Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat ennek beakasztva kellene lennie valahova, szerintem.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
tisztítás közben tûnt fel, hogy a váltóban a rugó vége egy ilyen igénytelen kérdõjel és szinte csak úgy lóg a levegõben http://forums.roadbi...ocerdspring.jpg
korábbi (jobb?) modelleken egy csavar legalább odarögzítette a váltó belsejéhez

ez a váltó egyébként 250 gramm. ami dögnehéz, de mégis le a kalap ennek tudatában, hogy a super record kb egy 100-assal soványabb

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
:D

Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nekem nem kell videokat neznem ahhoz, hogy tudjam, hogy nem vagyok jo bringas. :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
Ha nem tudsz ilyen trükköket, attól még nagyon jó bringás vagy.
Amúgy is, a fickó egy profi triálos, a mozdulatokat, a technikát tudja csak most egy országútival csinálja. Neki kb. mindegy, mivel teker. Képzelheted, a triál gépével miket csinálhat meg.
Azért (nem)kicsit irigy vagyok 1-2 mozdulatára...:)
Marci

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Sokszor úgy érzem nem vagyok jó bringás, ha meg ilyeneket látok teljesen összezuhanok. :D
Martyn Ashton - Road Bike Party - YouTube

Ridley Noah Fast 

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Jo a fakormany. Jo a video is. Ja es jo a csaj is benne. Winner.

Fafelni jo mindenhova, ne vicceljunk mar, regen csak fakerekek voltak.

erre csak ezt tudom mondani

http://www.youtube.com/watch?v=Io1mxMVefhs

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jo a fakormany. Jo a video is. Ja es jo a csaj is benne. Winner.

Fafelni jo mindenhova, ne vicceljunk mar, regen csak fakerekek voltak.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
ez a fa kormany nagyon meleg.a szo legjobb ertelmeben.:)
valahol olvastam egy magyar fixisrol aki meg fa felnit keszit es hasznal.
gondolom csak palyara jo de nagyon jol nezett ki.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
SCOTT Carbon: SCOTT Sports Carbon Experts English - YouTube

Ez pedig nem kimondottan outi téma, de azért érdekes:

Fa kormányok: F&Y «Les Classiques» on Vimeo

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás

Üdv!
Tudnátok picit segíteni?
Campagnolo hátsó váltóm, most tettem fel a bringára, fékváltókarostól, és nem akar mûködni. Csak 3-at tud váltani, de azt is csak azért mert campagnoloval egyszerre 3-at lehet.
Tehát, nem igazodik a helyzetéhez. Úgy veszi mintha végig a legalsó sornál lenne. Mi lehet a probléma?

váltó végállás csavarjai nincsenek nagyon betekerve? bovden befûzése elõtt "leváltottál" a fékváltókarral? nem a zsír lesz sztem a gond. ez nem shimano,h beálljon tõle,mint a gerely.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Úgy veszi mintha végig a legalsó sornál lenne.

ez alapján koszos bowden/bowdenházra tippelek

nagylaci32

nagylaci32

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Nem ismerem a fékváltókar szerkezetét, de jó eséllyel itt van a probléma. Lehet, hogy be van állva a zsír benne, vagy csak koszos belülrõl, stb.

lincolnppl

lincolnppl

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Üdv!
Tudnátok picit segíteni?
Campagnolo hátsó váltóm, most tettem fel a bringára, fékváltókarostól, és nem akar mûködni. Csak 3-at tud váltani, de azt is csak azért mert campagnoloval egyszerre 3-at lehet.
Tehát, nem igazodik a helyzetéhez. Úgy veszi mintha végig a legalsó sornál lenne. Mi lehet a probléma?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nekem is elmúlt. részben ezért felszuszogtam a pap-rétre hogy csendben meghallgassam. no noise :-) nem tudom mi lett a megoldás, még azt sem zárom ki, hogy az utóbbi hetekben a fûtött szobában tartott bringa miután kivittem a 8-10 fokba, "fészkelõdött" kicsit. tiszta mocsok lett a kerékpár, a pap-réti emelkedõ helyenként foltos, máshol mocsaras

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

atomozásnál még nem tartok. sík terepen egyébként sem zajong, csak emelkedõn :-)

Tegyél fel egy új láncot, meg egy másik sort (ha van otthon tartalék) nekem amiatt volt a kattogás, én is majdnem megzavarodtam tõle. Boltban 2szer szették szét a komplett közepét a gépnek, de nem jöttek rá mi okozza, aztán adhoc jelleggel kipróbálták a lánccserét és láss csodát elmúlt a kattogás.
11:38:11 IM 2012

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

atomozásnál még nem tartok. sík terepen egyébként sem zajong, csak emelkedõn :-)

Nekem a jobb pedálom kattogott tavaly. És én olyan vagyok, h a legapróbb ilyen is halálra idegel. Persze csak utoljára gondoltam a pedálra. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

kattog a hajtómûvem, vagy annak környéke :-) korábban is volt már ilyen, de úgy látszik túl régen, hogy minden opcióra emlékezzek. ülve jelentkezik a probléma, minden hajtásnál, jobboldalról. nyeregcsõ tiszta, jobbpedál menete tiszta. a bowdenvezetõt is megtisztítottam...

Bármi lehet, az átlag váz szépen vezeti a hangot. Akár a hátsó váltó, vagy a monoblokk is. Atomjaira kell szedni a bicajt. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
kattog a hajtómûvem, vagy annak környéke :-) korábban is volt már ilyen, de úgy látszik túl régen, hogy minden opcióra emlékezzek. ülve jelentkezik a probléma, minden hajtásnál, jobboldalról. nyeregcsõ tiszta, jobbpedál menete tiszta. a bowdenvezetõt is megtisztítottam...