Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2013. március 12. - 16:30
Eseteg olvasd el a Merenyi palyavazas cikket ott is irnak par sort a csovekrol ha jol elmekszem.(cikk a revomagban)
De majd jonnek a temaban jaratosabbak es segitenek de addig kicsit korvonalazd a kerdesed.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2013. március 12. - 16:25
Írta 2013. március 12. - 15:32
Írta 2013. március 12. - 14:45
Tud valaki 'forrast' hasznalt szerelvenyekre?
Igenyes cuccok, olcson...
Az ebay jo lenne, de 'messze van', maceras...
Írta 2013. március 12. - 08:45
Megvan mi lesz az uj kormanyom.
Superleggera
A tokeletes forma es tenyleg csak 180-185g. Lehet ebben a honapban a gyerek nem kap kindertojast.
De csak ha tenyleg raszanom magam a cserere, vegulis a mostani is nagyon jo.
ez tényleg jól néz ki, de én azért kiprobálnám mielõtt kiadom a 31 db kindertojás árát
Írta 2013. március 12. - 08:42
Írta 2013. március 12. - 01:33
Superleggera
A tokeletes forma es tenyleg csak 180-185g. Lehet ebben a honapban a gyerek nem kap kindertojast.
De csak ha tenyleg raszanom magam a cserere, vegulis a mostani is nagyon jo.
Írta 2013. március 11. - 22:47
Ot ismeri valaki szemelyesen?
myworld.ebay.com/velossimo/
Az itteni Andris szponzora (volt?).
A résztáv nem azt jelenti, hogy maxon tolod neki, hanem hogy adott idõtartamot adott intenzitáson edzel. Akár GA1-ben is lehetne résztávozni, de annak túl sok értelme nincs. Télen GA2-ben és K3-ban fejlesztek erõt."én jelenleg is aerobban résztávozok hegyen. " ezt hogyan csinálod MJani? nagy az aerob zónád vagy gyenge az intenzitás?
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. március 11. - 20:05
Írta 2013. március 11. - 19:55
Írta 2013. március 11. - 17:21
Írta 2013. március 11. - 15:50
Igaz ilyenkor van meg 2 fokozatom, de a nekem kenyelmes fordulathoz az is keves lenne.
Sikon magas pulzust tartani nekem is nehez, nem szokott menni, foleg nem egyenletes pulzussal menni.
Írta 2013. március 11. - 15:03
egyébként kb. én is erre gondoltam, ezért mentem idén hosszú laza etapokat, hegyre is most menetem elõször. Az 53-as tányért meg lassan csak lejtõn váltom. síkra is bõven jó a 39. Ahogy ezért próbálgattam résztávozni magasabb intenzitáson 5-10 perceket jobban megy mint 1 éve.
Edzetlen vagy aerobban, én jelenleg is aerobban résztávozok hegyen. Régen nekem is nehezen ment síkon a magas pulzust tartani, de amióta országútizom ugyanúgy megy mint hegyen.
Használd hegyen a váltót.
Írta 2013. március 11. - 14:41
És ezt hogyan lehet kivitelezni pl. hegyen? Ha abszolút kényelmesen megyek valahova föl ami kicsit is emelkedik akkor is bõven belenyal a pulzusom az anaerobba. Jó tudom, akkor maradjak a síkon. Nekem hegyen sehogyan sem megy ez. Az viszont érdekelnek, hogy ti hogy vagytok azzal, hogy hegyen simán megyek fél órát 85%-on, de síkra (idõfutam) valahogy ezt nem tudom átvinni. Az tény, hogy idõfutam versenyen még nem indultam, lehet, hogy ott a versenydrukk segít ebben, nem tudom.
amúgy mennyit menetek mostanában? (óra/hét)
Edzetlen vagy aerobban, én jelenleg is aerobban résztávozok hegyen. Régen nekem is nehezen ment síkon a magas pulzust tartani, de amióta országútizom ugyanúgy megy mint hegyen.
Használd hegyen a váltót.
Írta 2013. március 11. - 14:28
És ezt hogyan lehet kivitelezni pl. hegyen? Ha abszolút kényelmesen megyek valahova föl ami kicsit is emelkedik akkor is bõven belenyal a pulzusom az anaerobba. Jó tudom, akkor maradjak a síkon. Nekem hegyen sehogyan sem megy ez. Az viszont érdekelnek, hogy ti hogy vagytok azzal, hogy hegyen simán megyek fél órát 85%-on, de síkra (idõfutam) valahogy ezt nem tudom átvinni. Az tény, hogy idõfutam versenyen még nem indultam, lehet, hogy ott a versenydrukk segít ebben, nem tudom.
amúgy mennyit menetek mostanában? (óra/hét)
Írta 2013. március 11. - 13:38
Tavaly vagy tavalyelõtt volt az, hogy Fejes Gabi rommá vert minket versenyeken és õ is még csak aerobba edzett akkor.Hat igen, azt ma sem ertem, nehezen hiheto, hogy 400 Wattot annyira konnyed aerob modon tol.
>kezd az az érzésem lenni, hogy a SKY-on kívül mindenki elfelejtett biciklizni.
Ugye? Nem vagy egyedul ezzel...
Már tavaly is mondtam, hogy õk az új US Postal.
Írta 2013. március 11. - 13:37
tudom, hogy sokan leszólják, de ha nagyon vágynék pl egy drága alkatrészre/vázra, akkor megvenném áruhitelre. 200e ft esetén fizetném mondjuk 10 hónapig és lenne rajta +1 hónapnyi bukóm/költségem
Elvileg pont ezt nem lenne szabad: fogyasztást hitelbõl finanszírozni. Széchenyi ilyen témájú könyve sem errõl szólt anno, hanem termelõ beruházások beindításáról. Ilyen kicsiben persze tökmindegy, nekem is "0% THM" akció keretében vett monitorom van. De aki autóval játszott el hasonlót, azok közül sokan csúnyán megszívták... Nem szabad egyenlõségjelet tenni a "vágyom rá" és a "szükségem van rá" közé.
Ha fiatal vegy és egyedül élsz, akkor megteheted azt is, hogy megkoplalod a vágyott vázat, vagy akármit. De családdal ilyesmi már nem jöhet szóba...
Sokminden eszembe jut még a témáról, de az már nagyon messzire vezetne az országúti kerékpározástól, úgyhogy inkább lakatot teszek a billentyûzetemre.
Írta 2013. március 11. - 13:13
Ugye? Nem vagy egyedul ezzel...
Írta 2013. március 11. - 13:11
Írta 2013. március 11. - 13:01
MJani, Az lehet, hogy van aki meg nem edzett anaerobban (pl. en se, hogy egy komoly peldat hozzak
), de hogy aki az elejen ott van, az tuti.
Froome pl. a Tirreno szombati szakaszan az utolso kilometeren (~2'20") 510 Wattot tolt.
Nem feltétlenül, láttad te is azt a teljesítmény diagramot, ami valamelyik idõfutamán készült.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére