régebben a triatlonosok mentek kisebb kerékkel (571 mm),ne kérdezzétek milyen koncepció volt benne,mert nem tudom. oda pont jó volt az 56-os lánctányér,mert kb kiadta a sima 622 kerekekkel elérhetõ áttételeket.
akkor ez a megoldás

régebben a triatlonosok mentek kisebb kerékkel (571 mm),ne kérdezzétek milyen koncepció volt benne,mert nem tudom. oda pont jó volt az 56-os lánctányér,mert kb kiadta a sima 622 kerekekkel elérhetõ áttételeket.
Lánctányérok: 56X42
ez kinek készült? :confused:
Vigyel magaddal egy hozzaertot.
Vagy vigyetek el kozosen egy Pinarellot forgalmazo helyre "atvizsgalasra".
Autonal ez teljesen bevett dolog, ha nem titkol semmit, akkor az eladonak sem lesz kifogasa ellene, nekem nem lenne.
Régen elég volt sok minden, mert nem volt más. Ma pörgõsebbek a versenyzõk és soknak mégsem elég az 53/11.
Miért pucolod 500km után?
53x12 elég volt mindenhová(nem csak magyarországra) 56x12 lehet hogy Paris-Brest-Paris derny versenyre készült.
A sebesség mindent megold.
Lánctányérok: 56X42
ez kinek készült? :confused:
A sebesség mindent megold.
egy jól sikerült fotó,errõl a szép dura ace hajtókarról: Shimano FC 7410 Dura Ace hajtómû « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
1-et!
sokat szeded szét úgyis amikor kitakarítod a hajtást.
1 lánc kb 5000km, 500km-enként pucolás-->10szétszedés, az már elég sok
Hali! Egy kérdésem lenne. Vettem egy Connex X-link-et 10 sebességes láncomhoz. Az lenne a kérdésem ha az elkövetkezõkben cserélem a láncot akkor a patentszemet is cseréljem vagy az maradhat? Ha nem kell cserélni a patentszemet akkor kb. mennyi láncot bir ki egy szem?
Flickr