a napokban akadt a kezembe a régi UCI licencem.
1997-ben állították ki.
na,még az is lehet hogy tekertünk egy mezõnyben
a napokban akadt a kezembe a régi UCI licencem.
1997-ben állították ki.
Itthon csak UCI licenc van.
Igazabol nem tudom melyik versenyeket, meg kiket erint, pl. nekem az se vilagos, hogy csak milyen licenszeket lehet valtani.
Az USA-ban allitolag van UCI licensz (nemzetkozi versenyeken indulhat), meg helyi licensz is. Utobbiakat nem erinti a szigoritas.
A sebesség mindent megold.
Magyarra leforditva elvileg akesz versenyeken nem indulhatna licenszes versenyzo. Egy honap eltiltas, meg penzbunti jarhat erte.
Montin meg lehet a maratonokon nem lehet indulni licenszeseknek.
De persze a szovetseg tudja igazabol mit jelent, gondolom megprobalnak nem foglalkozni vele, az mindig jo megoldas.
Ez mit jelent?Csak most esik le, hogy az UCI levele, miszerint UCI licenszes versenyzok NEM vehetnek reszt nem szankcionalt versenyeken, no ez elvileg a magyar mezonyre is kellene, hogy vonatkozzon.
Ha mar oldalszel, a 2010-es Kinok Kinjat sose fogom elfelejteni. Konkretan be kellett donteni a biciklit oldalra, hogy az uton maradjak. Attol tartottam, hogy egyszeruen ki fog csuszni alolam, volt aki kozvetlenul elottem esett el. Sok falevel is volt a nedves uttesten, K nagy vihar volt.
Most miert? Nem nehezebb, mint egy valodi telikerek.
A formaja azert persze nem idealis, de szerintem nem nagy problema.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
én is gyorsan lezongoráztam magamban,és tényleg nem rossz ötlet. akár használt kerék is lehet az alap,csak ne legyen benne ütés. mondjuk nem tudom honnan szereznék ekkora fóliát,vagy mit.