Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Tavaly megcsináltuk, nyugisan, túrázósan, kellemes volt. Ha hasonló a cél érdemes lámpát vinni, biztos ami biztos, mi már sötétben értünk be.
Viszont ha már radonneurs, a szlovén klub szervez alpesi túrákat, nem érdekel valakit? Mi az Alpe 200-at biztosan tervezzük, meg még valamelyik 200-asat.

http://www.randonneu...FU8CcxyY8taARx1

Tegnap megjött a szett 25ös Conti GP 4000s-em, fel is tettem, 8baron mára 26,7mm széles a Mavic Aksium kerékszetten. Ez az elsõ Contim, ami nagyobb, mint a ráírt méret, mind kisebb szokott lenni. Mért tömeg 214g és 222g (230g a gyári).
Holnap Tour de Bakony, fel lesz avatva rendesen. :D BRM 300 - Tour de Bakony (2013.04.13.) Jön erre innen valaki?
Vasárnap ha már bírok mozogni, leírom a tapasztalatokat.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
obakker, uj palya... not hepi.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ha valaki jönne vasárnap a tarjáni Stop Cuki idõfutamra ez az új útvonal kb: Route: Stop Cukrászda Idõfutam 30km | Bikemap.net
GT-Atee

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

De azert nem 8 baron akarod hasznalni, ugye?

Természetesen nem. Az új gumikat ha a felni engedi, max. nyomáson tartom addig amég el nem érik a végleges szélességüket.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Jön erre innen valaki?

Simon23 ott lesz! Én is menni akartam, de sajna nem jött össze most (se). :( Jó tekerést holnapra!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Tegnap megjött a szett 25ös Conti GP 4000s-em, fel is tettem, 8baron mára 26,7mm széles a Mavic Aksium kerékszetten. Ez az elsõ Contim, ami nagyobb, mint a ráírt méret, mind kisebb szokott lenni. Mért tömeg 214g és 222g (230g a gyári).
Holnap Tour de Bakony, fel lesz avatva rendesen. :D BRM 300 - Tour de Bakony (2013.04.13.) Jön erre innen valaki?

Nem is tudtam, hogy tõlünk indul.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
De azert nem 8 baron akarod hasznalni, ugye?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Bognár Miklós

Bognár Miklós

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Bontrager race kerékszettet ismeri valaki, mi a véleményetek róla?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts

na,még az is lehet hogy tekertünk egy mezõnyben :)

:) az király. reménykedtem benne,h nem csak én vagyok itt a fórumon régi motoros. ;)

Bognár Miklós

Bognár Miklós

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Üdv,
Nincs valakinek elfekvõben egy 9-es hajtómûve középrésszel, lehetõleg Shimano kéne?

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts

a napokban akadt a kezembe a régi UCI licencem. :) 1997-ben állították ki.

na,még az is lehet hogy tekertünk egy mezõnyben :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts

Itthon csak UCI licenc van.

a napokban akadt a kezembe a régi UCI licencem. :) 1997-ben állították ki.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Igazabol nem tudom melyik versenyeket, meg kiket erint, pl. nekem az se vilagos, hogy csak milyen licenszeket lehet valtani.
Az USA-ban allitolag van UCI licensz (nemzetkozi versenyeken indulhat), meg helyi licensz is. Utobbiakat nem erinti a szigoritas.

Itthon csak UCI licenc van.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Igazabol nem tudom melyik versenyeket, meg kiket erint, pl. nekem az se vilagos, hogy csak milyen licenszeket lehet valtani.
Az USA-ban allitolag van UCI licensz (nemzetkozi versenyeken indulhat), meg helyi licensz is. Utobbiakat nem erinti a szigoritas.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Magyarra leforditva elvileg akesz versenyeken nem indulhatna licenszes versenyzo. Egy honap eltiltas, meg penzbunti jarhat erte.
Montin meg lehet a maratonokon nem lehet indulni licenszeseknek.

De persze a szovetseg tudja igazabol mit jelent, gondolom megprobalnak nem foglalkozni vele, az mindig jo megoldas. :)

Akkor ha megjön majd kettétöröm a licencemet. :)
Az mk futam és az ob maratonok a szövetség alá tartoznak és van belõle magyar bajnokság, magyar kupa, minden és kell ezekhez licenc.
Jó lenne ha ezt bevezetnék itthon, mert akkor végre megreformálnák a hazai licenc rendszert.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Magyarra leforditva elvileg akesz versenyeken nem indulhatna licenszes versenyzo. Egy honap eltiltas, meg penzbunti jarhat erte.
Montin meg lehet a maratonokon nem lehet indulni licenszeseknek.

De persze a szovetseg tudja igazabol mit jelent, gondolom megprobalnak nem foglalkozni vele, az mindig jo megoldas. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Csak most esik le, hogy az UCI levele, miszerint UCI licenszes versenyzok NEM vehetnek reszt nem szankcionalt versenyeken, no ez elvileg a magyar mezonyre is kellene, hogy vonatkozzon.

Ez mit jelent?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Csak most esik le, hogy az UCI levele, miszerint UCI licenszes versenyzok NEM vehetnek reszt nem szankcionalt versenyeken, no ez elvileg a magyar mezonyre is kellene, hogy vonatkozzon.
De akkor miert nem lehet errol olvasni pl. itt a bikemagon? Sz***** bele, ugyse tudjak meg Svajcban?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nekem igazabol fekszik a szar ido, csak nem szeretem. :)