ausztriaban
Miert gondoltam, hogy tolunk nyugatra mas is van?
A franciaknal pl. lehet, hogy megint mas markak nepszerubbek, nem?
En mondjuk azt se tudom hova tenni, hogy az szempont, hogy mi lesz vele, ha majd el akarod adni. Vedd azt, ami a legjobb elerheto vetel neked most.
Sajnos nem a Bikefun végez ennyire profi munkát, hanem a többi márka nincs jelen. Ami itt van importőri szinten az egy vicc.
Több olyan cég kéne mint a Bikefun.
Az usa-ban minden olyan márka kicsit kiemelt ami európai, így a canyon is. Sőt sztem jót is tett nekik, hogy nem volt elérhető jó sokáig. ezzel kialakult egy elérhetetlen státusz ami a minőségen felül emelte őket. De mint tudjuk ez a játék nem a puszta minőségről szól.
Az eladhatóságról egy sztori: egy ismerősöm vett egy Bianchit 1 éve, volt előtte egy alap decathlon outija, mondtam neki, hogy nem biztos, hogy könnyel el tudja adni. Pár napon belül vitték el! Meridával kb. ugyanez volt pár éve. Használtan is azt keresik ami sok helyen elérhető, ott megnézik, tetszik nekik. Ismert a típus, minden, sokan nem szeretik ezeket az "épített" bringákat. Egy jó de ismeretlen márkájú bringát max a hozzáértők tudnak hova tenni. Láttam pl tegnap egy Lynskey hiredtést, meg is akadt rajta a szemem. Kíváncsi lennék hányan nézték meg a hirdetést egyáltalán...
petter78 módosította - 2019. március 07. - 10:31