Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
nagyon jót lehetett ma "vitorlázni": penc és acsa között, hátszél, lejtõ, jó út :-)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
lehet:
Look KEO Carbon Cro MO Axle Assembley R H Road Bike Pedal Spare | eBay

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Look pedálokhoz szerintetek lehet külön tengelyt venni?

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

A hatso valtonal oke hogy vegig megy a bovdenhaz, a montimon is igy van. De elol? A hatso valton van megakaszto, maga a csavar, de az elson nincsen, erre lennek kivancsi hogy ott hogy oldjak meg.

Elöl a középrésznél kijön a vázból a bowden, és egy furaton keresztül jön fel az átdobóhoz.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
A hatso valtonal oke hogy vegig megy a bovdenhaz, a montimon is igy van. De elol? A hatso valton van megakaszto, maga a csavar, de az elson nincsen, erre lennek kivancsi hogy ott hogy oldjak meg.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Képeket nézegetve errõl a vázról,elég sok olyan bringát látni amik bowdnes szettel vannak felszerelve.A te képiden is látszik a bowdenház bevezetõ helye a fejcsõnél,a maszkoló szalag alatt ott is van a menetes furat a vázon,ahová rögzíteni lehet a bowdenház bevezetõt. Kérdezd meg az eladót,hogy mivel kompatibilis.

Igen, ezt. Nekem is nagyon tetszik, és még az elsõ villa újrafestése is beleférne a keretbe, csak ha Di2, akkor cseszhetem.

GT-Atee

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Nem lehetséges, hogy a bowdenek végig házban futnak? (nem tudom ez ilyen szinten mennyire szokás... )

Nem. Akkor nincs benne behúzószál.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

nem latgok rajta bovden megakasztot a lancvillan a hatso valtohoz. Plusz kellene valami az elsohoz is valahova. Aztan persze lehet, de igy kep alapjan eleg nehez eldonteni

es nem eredeti a villa, mivel nem stimmel a szin-atmenet a villa es a fejcso kozott. Ami nem feltetlen baj, csak megjegyzem.

[ATTACH=CONFIG]2778[/ATTACH]

Nem lehetséges, hogy a bowdenek végig házban futnak? (nem tudom ez ilyen szinten mennyire szokás... )
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Igen, ezt. Nekem is nagyon tetszik, és még az elsõ villa újrafestése is beleférne a keretbe, csak ha Di2, akkor cseszhetem.

Én ezt túrtam neked a netrõl, hátha segít (ha ez az a váz)

Specialized Bicycle Components

" Internal cable routing for shifter and rear brake cables on all SL3 bikes. Compatible with mechanical and electronic components."

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat MJani, szerintem nem jott be a joslatod a Velenceitora. :)
De teny, hogy sokan rapihentek inkabb a holnapira.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Nem kell megakasztò, mert a láncvillában megy a bowden. A papucs felett van a nyílàs. Az a furcsa, hogy felsõ kategóriás seci és nem bb30.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
amit irok abbol azt kell leszurni hogy fogalmam sincs, csak talalgatok :) de majd olvasgatok a temaban, meg hatha jon valaki tudos, es megmondja az igazat.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Gondolom ezt a vázat akarnád megvenni a külföldi csávótól? Szép darab.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Gondolom ezt a vázat akarnád megvenni a külföldi csávótól? Szép darab.
11:38:11 IM 2012

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

nem latgok rajta bovden megakasztot a lancvillan a hatso valtohoz. Plusz kellene valami az elsohoz is valahova. Aztan persze lehet, de igy kep alapjan eleg nehez eldonteni

es nem eredeti a villa, mivel nem stimmel a szin-atmenet a villa es a fejcso kozott. Ami nem feltetlen baj, csak megjegyzem.

Igen, azt tudom, hogy a vázhoz való a villa - ill. nem ehhez a színösszeállításhoz, hanem a piros - fehérhez - de ettõl még megvenném, ha jó a manuális váltóhoz, de ha nem, akkor nincs értelme pénzt adnom érte, mert elektromos váltót nem szeretnék (és nem is tudok) venni.

Abból amit írsz, ha jól értem az a valószínûbb, hogy nem jó hozzá, igaz?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

[ATTACH=CONFIG]2778[/ATTACH]

RAUH-Welt
B E G R I F F

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Jó. A kis fekete mûanyaggal kell behúzni a bowdent. Milyen váz?
Replica? Pont ilyen papucs van a flixxy-men.

Köszi!

Elvileg eredetinek kellene lennie.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Jó. A kis fekete mûanyaggal kell behúzni a bowdent. Milyen váz?
Replica? Pont ilyen papucs van a flixxy-men.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy ez a váz alkalmas-e manuális váltóhoz, vagy csak Di2?

Posted Image
Posted Image
Posted Image

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Csákvár elött(ha Kõhányás felõl megyünk) még száraz idõben is sisteregnek mint az állat,a vezeték tartó építmények,de még ilyen rázatós élményt nem észleltem ott.
GT-Atee