Hepinessz, a Kinok Kinjan 4. lettem, kb. 30 mp-re a 2/3.-tol! Betegen, allitolag ez elony is lehet(?)
milyen antibiotikumot szedtél?
Hepinessz, a Kinok Kinjan 4. lettem, kb. 30 mp-re a 2/3.-tol! Betegen, allitolag ez elony is lehet(?)
A hatso valtonal oke hogy vegig megy a bovdenhaz, a montimon is igy van. De elol? A hatso valton van megakaszto, maga a csavar, de az elson nincsen, erre lennek kivancsi hogy ott hogy oldjak meg.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Igen, ezt. Nekem is nagyon tetszik, és még az elsõ villa újrafestése is beleférne a keretbe, csak ha Di2, akkor cseszhetem.
Nem lehetséges, hogy a bowdenek végig házban futnak? (nem tudom ez ilyen szinten mennyire szokás... )
nem latgok rajta bovden megakasztot a lancvillan a hatso valtohoz. Plusz kellene valami az elsohoz is valahova. Aztan persze lehet, de igy kep alapjan eleg nehez eldonteni
es nem eredeti a villa, mivel nem stimmel a szin-atmenet a villa es a fejcso kozott. Ami nem feltetlen baj, csak megjegyzem.
[ATTACH=CONFIG]2778[/ATTACH]
Igen, ezt. Nekem is nagyon tetszik, és még az elsõ villa újrafestése is beleférne a keretbe, csak ha Di2, akkor cseszhetem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Gondolom ezt a vázat akarnád megvenni a külföldi csávótól? Szép darab.
nem latgok rajta bovden megakasztot a lancvillan a hatso valtohoz. Plusz kellene valami az elsohoz is valahova. Aztan persze lehet, de igy kep alapjan eleg nehez eldonteni
es nem eredeti a villa, mivel nem stimmel a szin-atmenet a villa es a fejcso kozott. Ami nem feltetlen baj, csak megjegyzem.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Jó. A kis fekete mûanyaggal kell behúzni a bowdent. Milyen váz?
Replica? Pont ilyen papucs van a flixxy-men.