Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Példás testtartás szökésben. https://lh4.googleus...20/IMG_5835.JPG

Jó a Conti, csak õ "zs" kategóriásokat használt belõle, a GP4000s a peremes gumik egyik legjobbja (pl egy durano-t tartósságon kívül mindenben agyonver, de nem is egy kategória a kettõ).

plus-osból sztem nem volt b-s.

s bár montigumit nem tudnak gyártani, de a trekking meg virsligumijaik kurva jók.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Ráéreztél.
Mint tudjuk a triatlonisták nem tudnak biciklizni. :)

Ezért is nem járok kerékpárversenyekre. :D
11:38:11 IM 2012

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
ahogy elnézem a képeket elég sok profi volt Esztergomban :) FDJ,Garmin,Tusnad,Astana és még a Kuszti is ott volt :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
De az amator kerekparos mezonyben persze nincsenek amatorok! ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Persze lehet ez a felfogás az, amit néha itt emlegetnek a sporttársak hogy a sok idióta fékezget össze-vissza :) a mezõnyben.

Ráéreztél.
Mint tudjuk a triatlonisták nem tudnak biciklizni. :)

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Kínok Kínja képek: https://picasaweb.go...epekNemRetusalt

Élveztem, visszamennék... :)

Csak nekem fura hogy nem tartja mindenki legalább egyik ujjat a féken gurulás közben? Ugyan még nem voltam országúti versenyen, de a triatlonokon lejtmenetben egyik ujjam azért a féken van még ha be sem húzom akkor is. Az ördög nem alszik. :D Persze lehet ez a felfogás az, amit néha itt emlegetnek a sporttársak hogy a sok idióta fékezget össze-vissza :) a mezõnyben.
11:38:11 IM 2012

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Jó a Conti, csak õ "zs" kategóriásokat használt belõle, a GP4000s a peremes gumik egyik legjobbja (pl egy durano-t tartósságon kívül mindenben agyonver, de nem is egy kategória a kettõ).

Természetesen az általam írt Schwalbén kívül ugyan ezek az árak igazak a másik nagy német gyártóra is. A Duranot azért írtam, mert a kolléga azt emlegette, biztos olyat szeretne.....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

...én nemtom, de a trekkingen is Conti volt, most az outin is GPX4000s van. Tavaly több mint 10e km-t mentem vele, messze több mint amit a gyártó írt. Soha idáig nem kaptam defektet. 85-90kg-al és 8,5bar-al hajtom. Mellettem sorra kapják a defekteket, valahogy kegyes hozzám a Teremtõ, vagy mégiscsak jó Conti?? :D

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
...én nemtom, de a trekkingen is Conti volt, most az outin is GPX4000s van. Tavaly több mint 10e km-t mentem vele, messze több mint amit a gyártó írt. Soha idáig nem kaptam defektet. 85-90kg-al és 8,5bar-al hajtom. Mellettem sorra kapják a defekteket, valahogy kegyes hozzám a Teremtõ, vagy mégiscsak jó Conti?? :D

Ridley Noah Fast 

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Kínok Kínja képek: https://picasaweb.go...epekNemRetusalt

Élveztem, visszamennék... :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Contiról egy idõben azt hittem hogy nagyon jók, Sport Contact-ot használtam a trekkingen 28-as szélességben, az nagyon bejött. aztán feljebb léptem egy szinttel (legalábbis azt hittem) és vettem egy pár Supersport Plus-t. Elsõ nap elestem vele, és megszámlálhatatlan sokszor volt vele defektem.
?

azt nem mondták, ha hermetic plus belsõvel használod, akkor a conti garanciát vállal a szúrásos defektre ?
a felütésre nyilván nem, de az amúgyis a user faszsága.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Ezt néztem ki:
FSA Kettenblatt Pro Road, 5-Arm, S-10, 130mm Lochkreis - Auslaufmodell - BIKE-COMPONENTS.DE
elvileg 130as lyukköre van, és elvileg shimano kompatibilis. Mi a véleményetek?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

Tényleg nem írtam, 622/23-as van most.
Ahogy nézem ez a Durano nem igazán olcsó, 14ezerért van Ebike-on. Gatorskin-t ott nem láttam fent.
Olyan 6-7 ezerre gondoltam/db. Tudom ami olcsó az nem jó......

Ha gumi akkor Németország..... Bikecomponents.de-rõl kell rendelni. Legújabb Durano 21.95 EUR, ráadásul hajtogatós. A kettõ plusz a 10 EUR posta kb 16.

Schwalbe Durano Performance Faltreifen Modell 2013 - BIKE-COMPONENTS.DE

Viszont ha jó a drótperemes akkor ugyan ez csak 18 EUR/ darab plusz posta kb. 14000 Ft és féláron van felsõ kategóriás gumid.

Schwalbe Durano Performance Drahtreifen Modell 2013 - BIKE-COMPONENTS.DE

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sziasztok!
Van egy teljes shimano 5500as szériából való hajtásláncom, amit 10es sorral és hozzátartozó fékváltókarral igyekszem 10es szetté tenni.
A kérdésem az, hogy fel lehet-e tenni fc-5502-es hajtókarra 50esnél kisebb lánctányért?
Az fd-5500-asnak okoz-e majd bármi problémát, hogy kisebb lesz az emelési magasság?
A kistányér 39es maradna.
Az esetleges válaszaitokat elõre is köszönöm szépen!

occsebogyo

occsebogyo

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás

de igen. Viszont nem irtad mire kell, mekkora suly es ar elfogadhato. Ha az a lugano tobb mint egy eves akkor csak sima PP van benne, az ujakban mar Kevlarguard van, ennel kicsit valoszinuleg jobb a conti fele gatorskin dolog. A Lugano a legalapabb versenygumi a schwalbe kinalatban, szoval az 1 defekted valamennyire a szerencsenek is koszonheto. A Marathon-ban, Durano-ban viszont egy sokkal vastagabb (ergo nehezebb) defektgatlo resz van, ezek kb a rajzszeget is kibirjak, es sokkal tartosabbak is.

Tényleg nem írtam, 622/23-as van most.
Ahogy nézem ez a Durano nem igazán olcsó, 14ezerért van Ebike-on. Gatorskin-t ott nem láttam fent.
Olyan 6-7 ezerre gondoltam/db. Tudom ami olcsó az nem jó......

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hol lehet ilyet kapni hazánkban, Európában?

Aussie webshopban találtam csak... :D

pl decathlon

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Contiról egy idõben azt hittem hogy nagyon jók, Sport Contact-ot használtam a trekkingen 28-as szélességben, az nagyon bejött. aztán feljebb léptem egy szinttel (legalábbis azt hittem) és vettem egy pár Supersport Plus-t. Elsõ nap elestem vele, és megszámlálhatatlan sokszor volt vele defektem.
Most egy pár Schwalbe Lugano-t gyûrök, eddig egy defekttel. Azt hiszem maradnék a Schwalbe-nál.
A Schwalbe Maratonnak nem nagyon túrás a mintája?

de igen. Viszont nem irtad mire kell, mekkora suly es ar elfogadhato. Ha az a lugano tobb mint egy eves akkor csak sima PP van benne, az ujakban mar Kevlarguard van, ennel kicsit valoszinuleg jobb a conti fele gatorskin dolog. A Lugano a legalapabb versenygumi a schwalbe kinalatban, szoval az 1 defekted valamennyire a szerencsenek is koszonheto. A Marathon-ban, Durano-ban viszont egy sokkal vastagabb (ergo nehezebb) defektgatlo resz van, ezek kb a rajzszeget is kibirjak, es sokkal tartosabbak is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A mislen leszedomet en a Recsey RideBike-ban vettem.

occsebogyo

occsebogyo

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás

A pinarellok kapcsán már elõkerült nálam hogy én abból is a pina coladara meg ananászra és fenyõfákra asszocioálok, hát, a Durano után is a kemény-tartósra gondoltam, valahogy a "keményre" túl sokat használtam a dura szót az elmúlt években : )

Egyébként jó tartós gumihoz még mindig Conti párti vagyok. Krokodilbûrben (Gatorskin).

Most egy pár Schwalbe Lugano-t gyûrök, eddig egy defekttel. Azt hiszem maradnék a Schwalbe-nál.
A Schwalbe Maratonnak nem nagyon túrás a mintája?

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
A pinarellok kapcsán már elõkerült nálam hogy én abból is a pina coladara meg ananászra és fenyõfákra asszocioálok, hát, a Durano után is a kemény-tartósra gondoltam, valahogy a "keményre" túl sokat használtam a dura szót az elmúlt években : )

Egyébként jó tartós gumihoz még mindig Conti párti vagyok. Krokodilbûrben (Gatorskin).