Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

Saját kérdés: kis önsérülést okozva jártam az ortopedian, ahol az orvos kérdezte milyen pedált használok, mert szerinte túl sokat mozog ránézésre a pedálom (meg nem mondom, hogy ezt mibõl látta be)
Mondtam hogy 4fokot mozgó spd-t, s kérdezte, hogy kell-e nekem az a négy fok? Erre nem igazán tudtam választ adni neki.

A kérdésem felétek: Van-e kevés fokot mozgó spd?
Lehet-e limitálni a mozgásterüket?
A shimano single side release és a multi között van különbség a kötés merevségében? Vagy azonos módon tartanak? jelenleg shimano sm-sh-51es stoplim van, de teljesen kikopott már és minden irányban old:)

Azt azért tedd már meg, hogy nem írod be ugyan azt a kérdést minden topicba, hátha majd valahol betalál !
Köszi !
Marci

fireproof

fireproof

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Köszönöm _A

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Saját kérdés: kis önsérülést okozva jártam az ortopedian, ahol az orvos kérdezte milyen pedált használok, mert szerinte túl sokat mozog ránézésre a pedálom (meg nem mondom, hogy ezt mibõl látta be)
Mondtam hogy 4fokot mozgó spd-t, s kérdezte, hogy kell-e nekem az a négy fok? Erre nem igazán tudtam választ adni neki.

A kérdésem felétek: Van-e kevés fokot mozgó spd?
Lehet-e limitálni a mozgásterüket?
A shimano single side release és a multi között van különbség a kötés merevségében? Vagy azonos módon tartanak? jelenleg shimano sm-sh-51es stoplim van, de teljesen kikopott már és minden irányban old:)
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Sziasztok. Szerintetek pocakosabb országútira vágyók merre nézelõdjenek? 183cm magas vagyok és pocakos azonban vágyom egy outi bringára. Milyen méretben kellene hogy nézelõdjek? Van esetleg konkrét típus amit ajánlott keresni vagy ha nincs agyonkönnyítve a bringa és vigyázunk rá akkor bírja a strapát? (kb 105 kg vagyok)

Hali, cask ne kevés küllõvel rendelkezõ modellt válassz, s nem lesz gond, jól vannak ezek méretezve!
Road Bike Size Calculator
Ezt kitöltve megkapod az ajánlott kerékpár méretet!
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

fireproof

fireproof

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Sziasztok. Szerintetek pocakosabb országútira vágyók merre nézelõdjenek? 183cm magas vagyok és pocakos azonban vágyom egy outi bringára. Milyen méretben kellene hogy nézelõdjek? Van esetleg konkrét típus amit ajánlott keresni vagy ha nincs agyonkönnyítve a bringa és vigyázunk rá akkor bírja a strapát? (kb 105 kg vagyok)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nagyon beteg

In Het Wiel Van Eddy Merckx - YouTube
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Pillekönnyû vicini kerékpár « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

vajon a tdf 3. helyezést honnan találták ki? csak nem a 3t kormányból?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
azt viszont nagyon megtépték a végére 258 eur + 30 eur lett volna az ideszállítás

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Jé, retrót listáz alul. Azért ezt is ha valaki cirka 40 környékén el tudja hozni, az nem rossz, figyelembe véve, hogy sokszor egyetlen fékváltókar vagy hajtókar mennyiért kelleti magát a szettbõl.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
szép ez a campa szett, kíváncsi vagyok hol lesz a vége Campagnolo Chorus Gruppe 2x10 Carbon mit Record Bremsen (schwarz)
400 eur környékén még ajándék

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Ki nyerte a Pelsot, nem tudja valaki?

Simon Peti 4:50-el. Az idén rekuval mentem és csúcsot döntöttem, 8:20-as idõvel. ;)

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ki nyerte a Pelsot, nem tudja valaki?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.432 hozzászólás
az érzés mikor szembesülsz azzal,h a record féked rugója eltörött....... felbecsülhetetlen. :( na mind1. vlhogy majd csak megoldom. szerencse,h van itthon elfekvõbe fékem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

@MJani: Ez az 5 perc elony az elit es a szenior kozott mennyire szol bele a versenybe? Vannak "segitok", akik direkt visszacsorognak az elejerol, varva a hatulrol tamado szenior csapattarsakat?

Akit utolérnek a seniorok, az ott sem tud megragadni. Nincsenek.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@MJani: Ez az 5 perc elony az elit es a szenior kozott mennyire szol bele a versenybe? Vannak "segitok", akik direkt visszacsorognak az elejerol, varva a hatulrol tamado szenior csapattarsakat?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@exCat: Nem, de mar gondolkodtam rajta, hogy ki kellene probalni. De en elvagyok a Fiziken is, igazabol eleg jol, szoval nem hajt semmi.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Köszi az infót! Még nem gyõztem meg magam róla, fõleg mert tartok kicsit tõle, hogy ha veszek egyet és nem válik be, akkor a nyakamon ragad, mert a kutyának se kell. Jó lenne valami kipróbálási lehetõség, de hát nem egyszerû ezt itt lenn délen...

Én valamikor télen (vagy még õsszel, már nem is emlékszem) egy hirtelen ötlettõl vezérelve felraktam az apróba (talán akkor kezdtem el a grammozást), és azonnal volt érdeklõdõ, igaz, ár nélkül raktam fel. De aztán visszakoztam hogy mégsem adnám el, és leszedtem a hirdetést.

Lehet holnap kipróbálom újra a versenybringámon :D

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Aki tud és szeret lefele menni annak nem gáz! Amúgy a lefele a tó mielõtt kiérnénk a tóhoz van egy bukkanó na ott max sebességgel robogsz lefele és a jobb oldal végig kátyús nem nyaktörõek de ha nem mész át a bal oldalra akkor nagyon kellemetlen tud lenni verseny tempóban. De a többi helyen is átlagosan szar pattogós az út. Pl a Kincsebányai 'ipartelelpnél' a kanyarban ott már kaptam defektet és edzésen is láttam már bukást a kátyú miatt.

Nem változott semmit az elmúlt években. De versenyen más, mint edzéseken, mert mindkét sávot használjuk. A tavalyi verseny alapján azt mondom, hogy nem veszélyes, így két sávban egyáltalán nem gond az az egy kanyar és egyesével fogunk lefelé menni, mert az emelkedõ végén és a lejtõ elején nagy lesz a tempó a támadások miatt.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Köszi az infót! Még nem gyõztem meg magam róla, fõleg mert tartok kicsit tõle, hogy ha veszek egyet és nem válik be, akkor a nyakamon ragad, mert a kutyának se kell. Jó lenne valami kipróbálási lehetõség, de hát nem egyszerû ezt itt lenn délen...

Ave, te ilyet használsz? (amit ajánlottál)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mentel mar azon a palyan a stravan?

Még nem, de megyek egyet jövõhéten.

A sebesség mindent megold.